kızlar selam,
bugün çok verimli bir gündü: ütülerimin geri kalan kısmını yaptım, evimin işlerini bitirdim, yemeğimi yaptım, oğlumu parka götürdüm, götürürken yürüyerek gittik, yarım saat tempolu yürüyüş yaptım ve yeni bir kitaba başladım..eh daha ne olsun, hamdü senalar olsun!
sabah
1,5 dilim tuzlu kek
6 zeytin
domates, salatalık, biber
ara
yok
öğlen
1 küçük boy avokado (limon ve sarımsakla hazırladım, nefisti)
yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
1 saat sonra
1 dilim kek
akşam
1 tabak fırında kabak oturtma (kızartmadan yaptım)
1 kase (5-6 kaşık dolusu) yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek
gece
henüz yemedim, sanırım yemeyeceğim, yoğurt çok tıkadı :/
30 dk tempolu yürüyüş
sadece 3 lt su (15 bardak) tükettim, bir de üzerine 5-6 fincan yeşil çay, form çayı, beyaz çay ve beşi birarada çayı içtim
kızlar bir tüyo: su tüketiminizi sabah saatlerinden başlayarak akşam üzerine kadar tüketin, gece içilen kilo hem uykudan uyandırıyor (tuvalet sorunu) hem de ertesi gün tartıda farklı veriler alıyorsunuz..bilhassa perşembe akşamı çok su tüketmeyin
herkese iyi geceler
Allah kabul etsin canım...
canım bu kadar yüklenme kendine..tüm gün niyetliydin zaten, sporu oruçlu olmadığın zamana bırakmayı dene..
Bugunku menum
sabah...
sekersiz cay
salatalik
domates
peynir
zeytin
oglen...
menemen
cay
aksam...
tavuklu pilav
ayran
su fazlaca...
spor yok
Bende listemi yazayım.
Sabah: 2 dilim ekmek üstü beyaz peynirli yumurta çay salatalık
Öğlen: yarım kase domates çorbası 2 kaşık yoğurt 1 porsiyon besamel soslu ıspanak
Ara: şeftali
Akşam: 2 küçük tavuk ızgara salata
Ara: bir avuç kiraz 2 kayısı
Activiami yedim 2 bardak bitki çayı ve 2 lt su
Kızlar iyi geceler!
Spordan ciktim simdi bugun yediklerimi yazayım:
Sabah
9.10
1 kase çikolatali special k
Öğlen
12.15
Mevsim sebzeleri
(brokoli, havuç, kozbiber, kabak)
Kekikli tavuk
Aksam
17.00
1 adet tahilli simit domatesli-beyaz peynirli
1 ayran
2 litre su
1,5 saat yüzme
saol canımÇok geçmiş olsuuun. İyi mi minik? ne çok kaza haberi oldu bu hafta
kadriyecim çokkkkkk geçmiş olsun
umarım ciddi birşeyi yoktur çocuğun..tabii ki dua ederiz..
kolay gelsin canım, işlerin rast gitsin..
günaydın kızlar
günler nasıl geçiyor anlamıyorum iş yeride yoğun olunca
dünkü menümü paylaşayım
sabah: 1 poğaca çay
ara:3 form bisküvi biberiye çayı
öğle: 1 kepçe bezelye
1 kase çorba
2 çatal makarna
ara:3 form bisküvi
akşam: 3 kaşık menemen
az ekmekle
su cok az içtim unuttum ıcmeyı
spor uzun zaman sonra yaptım
10 dk karın hareketi 150 bel hareketi ve 100 ip atlama
tabi sabahta regl az az gelmeye basladı bıraz rahatlarım belkı
kolay gelsin ütüdeay bugün bir posta daha ütü yapacağım kadis, bekliyorum kurutma makinesinin bitmesini..bizim ev yazları böyle, çamaşırhane gibi..e Efe de büyüyor artık günde birkaç posta değiştiriyoruz..bitmiyor çamaşır..
tartıldım canım ya, 500 gr kadar almış görünüyorum çok kızdım kendime...inat ettim kayınpederin yanına gidene kadar 57'leri göreceğim..pek birşey de kalmadı ama kasacağım..
yalnız şöyle bir durum da var, bacağım yine ödem mi yaptı diye düşünmüyor değilim, bugün markete gidip zencefil alacağım Ayşe'nin içtiği şu zencefilli kürden yapacağım..
deli gibi su içmeye başladım tartıldığımdan beri..cumaya kadar geçen haftanın 100 gr bile olsa gerisinde olmam lazım..
bu öneriyi benimde dinlemem lazımmmmcanım bence nice15 ve senin kahvaltıyla ilgili ciddi bir sorununuz var..çalışma temposundan dolayı sabah üşeniyorsunuz kahvaltıya bence..
dışarıda yapılan poğaça ve gül böreğiyle diyet olmaz..
size alternatif bir çözüm: marketten tam tahıllı sandviç ekmeklerinden alın, akşam yatmadan önce arasına bir dilim peynir, bir parça marul,domates falan koyun, dolaba kaldırın, sabah dolaptan çıkarıp onu işyerinde çayla ya da vaktiniz varsa evde sabah yiyebilirsiniz..
bu işe yarar
saol canımküçüğe ALLAH şifa versin.sanada kolay gelsin.
20 Gunde 3 kilo vermem gerekiyor...tatile gidecez ins...biraz farkli gitmek istiyom...tabiii isi biraz siki tutmam gerekiyor...
saol ablacımselam kızlar
geçmiş olsun tatlım,Allah korumuş
kadriyecim sizede çok geçmiş olsun canım rabbim miniğede şifa versin
şok diyetlere karşıyımCanım çok teşekkür ederiiiimokadar iştahım açık ki birde annemler burada hergün değişik bişeyler yapıyo ve diyet yapmak işkence oluyor resmenannemler yarın gidiyorlar şok diyet yapıcam bu hafta anca bünyem kendine gelicek ,
ben yapıyorum bazenTatlım elinde pirinç lapassı diyeti varmı çok etkili olduğunu duymuştumda bir menü bulamadım
haydi inşallahcanım bugün yanıma kepek ekmeğimi ve zeytin peynir aldım yolda gelirken arkadaş aradı simit aldım diye neyse simit yedim öğle ve sabah yarım yarım ve arkadaşıma dedim bunu yedim ama artık bana simit almayın ben çok ciddi diyetteyim dedim
onlarda anlayış gösterdiler artık yok öyle kaçamaklar
ben 68den daha fazla diye biliyorum amakızlar meyveli sodalar 68 kaloriymiş şok oldum ya
sakın içmeyin ben içtim bugün baktım kalorisine keşeke içmesydim dedim
geçmiş olsun canımacaip karın ağrısı başladı kızlar bende :18: akşama yürüyüşe gidecem ama heryerim ağrıyorama yürümem lazım dört gündür fena batırdım zaten işyerinde bu havada hırkayla dolanıyorum sabah beri donuyorum yaa
Bugunku menum
sabah...
sekersiz cay
salatalik
domates
peynir
zeytin
oglen...
menemen
cay
aksam...
tavuklu pilav
ayran
su fazlaca...
spor yok
Merhaba bayanlar
Bugün kü menü m
Sabah
Yok
Öğlen
Yok
Akşam
1 kepçe corba
3 kasik pancar susuz u
4 tane yaprak sarma
Yogurt
Niyetli ydim kizlar yeni yemek yedim
2 litre su icmeyi ve 1 saat plates yapmayi dusunuyorum
oooof ben okulda iemediğim için akşam tüketiyorum tüm suyumuuukızlar selam,
bugün çok verimli bir gündü: ütülerimin geri kalan kısmını yaptım, evimin işlerini bitirdim, yemeğimi yaptım, oğlumu parka götürdüm, götürürken yürüyerek gittik, yarım saat tempolu yürüyüş yaptım ve yeni bir kitaba başladım..eh daha ne olsun, hamdü senalar olsun!
sabah
1,5 dilim tuzlu kek
6 zeytin
ara
yok
öğlen
yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
1 saat sonra
1 dilim kek
akşam
gece
30 dk tempolu yürüyüş
sadece 3 lt su (15 bardak) tükettim, bir de üzerine 5-6 fincan yeşil çay, form çayı, beyaz çay ve beşi birarada çayı içtim
kızlar bir tüyo: su tüketiminizi sabah saatlerinden başlayarak akşam üzerine kadar tüketin, gece içilen kilo hem uykudan uyandırıyor (tuvalet sorunu) hem de ertesi gün tartıda farklı veriler alıyorsunuz..bilhassa perşembe akşamı çok su tüketmeyin
herkese iyi geceler
bencede regli dönemi her zaman dinlenmedircanım daha bugün regl oldun, bir gün dinlendirmelisin vücudunu..
bence yarın biraz daha normale başladığında yürüyüşe başlamalısın..
yani ben hep öyle yaparım..
tebrikler canım hemde kocamanheyecanla başladığım günüm heyelenla sonuçlandı.. diyeti bile bırakmayı düşündüm... çokkkkkkkkk açımmm... regl oldumm... kalkıp yemek yapmak istemiyorum... hazır yemekler zaten felaket((
sabah yarım saat egzersiz yaptım. okula erken gidecekmişiz unutmuşum( kahvaltı yapamadım... macera aradık...28 km ana yolu dolmuşla gittik. arkadasın biri börek yapmış biri yağlı ekmek almış. biri simit almış... hepsi de sıcak sıcaktıııı ... gözümün önünde akşama kadar yediler....hemde dolmuşta yemeye başladı yanımda mis gibiler kokular yiyemedimmm ((( 7 km lik köy yolunu tempolu olarak yürüdük. yol boyuncada yediler.... okula gittik baklava yediler... ben yine yiyemedim (
ben mi kayısı dut yedim. ayran içtim. saat 5 te bi dilim bile sayılamayacak börek yedim((
üstüne okulda elk. ve suda yoktu bitki çayımıda içemedim((
AÇIMMMM... evde yemek yok... yemek yapacak halim yok... dolayısıyla paylaşacak menüde yok...
canım kilo vermek uzun bir maraton bazı günler değil haftalar alınır verilirKizlar Benin kilo vermem durdureglim 10 gun gecti be acayip Sodom. Goguslerimi bile kocaman oldu birde uzerine su kabizlik problemi deli olucam yakindir
selam kızlar
menüm 3 günlük şok diyetin 1.günü
ders çalışıyorum o yüzden beni idare edin bu hafta
evine hoşgeldin canımMerhaba kızlar....Bu sabah itibari ile evimdeyim artık.
Yorgunum,halsizim,moralsizim...Babaannem cuma günü açık kalp ameliyatı olacak.Yaşlı olduğu için net konuşmuyor doktorlar.Üzülüyorum...
Evde bir sürü iş beni bekliyor fakat hiç halim yok.Ufaklıkta hiç rahat vermiyor.Adet sıkıntısını bir atlatsaydım rahatlayacaktım.
pek bişey yememişsinBugün çok saçma sapan beslendim..Alışverile çıkmam lazım fakat eşimin işleri yoğun.Hala gelmedi eve.
Bende artık evde olanlarla idare ettim.
sabah :
-çeyrek ekmek arası peynir-domates
ara :
-1 avuş fındık,1 ısırık kinder süt dilimi
öğlen :
-1 bardak süt,1 muz
ara :
-yok
akşam :
- çeyrek ekmek arası peynir-domates
1 bardak cafe crown 3Ü 1 arada
spor : 1 saat park gezisi
su : 1.5 lt
canım hem oruç hem spor biraz bünyeyi yorarMerhaba bayanlar
Bugün kü menü m
Sabah
Yok
Öğlen
Yok
Akşam
1 kepçe corba
3 kasik pancar susuz u
4 tane yaprak sarma
Yogurt
Niyetli ydim kizlar yeni yemek yedim
2 litre su icmeyi ve 1 saat plates yapmayi dusunuyorum
ananasa başlaım ben sabah bi dilim yiyorumkızlar selam,
sabah
1,5 dilim tuzlu kek
6 zeytin
ara
yok
öğlen
yağsız salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
1 saat sonra
1 dilim kek
akşam
gece
30 dk tempolu yürüyüş
herkese iyi geceler
bide spor olsaymıııış yıldızlı aferim olurmuş canııım
güzel menü cnımbugünkü menüm
sabah yumurta zeytin peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
akşam 1 tabak taze fasülye bol salata 1 dilim ekmek
1 kase meyve 1 form çayı
1.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
kolay gelsin canımMrb arkadaslar...
dun final sinavim vardi...iki gundur de tez ile ugrasiyorum...
bugun teslim edecektim guya...ama sorun cikti...onu duzeltmem gerekiyor...yarim yine gidecem ugrasacam...
cuma gunu bir daha sinavim var...
ins mezun olacagim...
öğle ve akşamın miktarkarını belirtmedğinden yorum yapmak zorBugunku menum
sabah...
sekersiz cay
salatalik
domates
peynir
zeytin
oglen...
menemen
cay
aksam...
tavuklu pilav
ayran
su fazlaca...
spor yok
olmayacak şey değil canım20 Gunde 3 kilo vermem gerekiyor...tatile gidecez ins...biraz farkli gitmek istiyom...tabiii isi biraz siki tutmam gerekiyor...
harika seni tebrik ediyorumKızlar iyi geceler!
Spordan ciktim simdi bugun yediklerimi yazayım:
Sabah
9.10
1 kase çikolatali special k
Öğlen
12.15
Mevsim sebzeleri
(brokoli, havuç, kozbiber, kabak)
Kekikli tavuk
Aksam
17.00
1 adet tahilli simit domatesli-beyaz peynirli
1 ayran
2 litre su
1,5 saat yüzme
ne güzel menüler bunlar yaBende listemi yazayım.
Sabah: 2 dilim ekmek üstü beyaz peynirli yumurta çay salatalık
Öğlen: yarım kase domates çorbası 2 kaşık yoğurt 1 porsiyon besamel soslu ıspanak
Ara: şeftali
Akşam: 2 küçük tavuk ızgara salata
Ara: bir avuç kiraz 2 kayısı
Activiami yedim 2 bardak bitki çayı ve 2 lt su
aayyyy bende bendeeeeben dukan amcaya takılcam canım birazcık tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?