Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyo bi türlü 57 olamadım
Canim benim ac karna tartil tok karna yada aksam tartilma morel icin hep sabah ac karna tartil uzerindeki kiyafetlerin agirligina dikkat et bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, hepinizin menüsünü okudum maşallah hepsi gayet güzel böyle devam ederseniz eminim ki güzel sonuçlar elde edeceksiniz bende menümü yazayım :
Sabah:
1 lokma kek, 1 haslanmis yumurta
Öğle:
1 küçük poğaça, 1 mandalina
Aksam:
1 kase tarhana çorbası, 3-4 kaşık kuru fasulye
Ara:
1 havuç, patlamış Mısır
1.30 saat yürüyüş yaptım, 6 bardak su içtim

Canım Sağol allah razı olsun
yemekte akşam
2 tane haşlama Baget
1 Kase yoğurtun içine doğranmış 1 tane elma
Birde meyva yedim 1 tane kivi 1 tane portakal birazda greyfurt

Merhaba kizlar bayildimenulere ama leylaaaaa senin menü biraz fazla geldi bama canim kendi menümu debyazayim
Sabah. Hastaneye ac gittim bir kete pogacasi cay
Ara. Yarim avuç antep fıstığı
Ogle. 3 yk et sote 2 mandalinae pek acikmamistim
Aksam. Yarim tabak kuru fasulye 4-5 yk zeytinyağlı pirasa yemeği pirincsiz
Ara. Yarım su bardağı süt

bu aralar ekmek tüketmemeye çalışıyorum

bu gün çok üzüldüm ama hakettim 2 senedir görmediğim birini gördüm ve bana 75-80 varsındır dedi.Ben masada oturuyordum benim üst kısımda var kilo çok kilolu göründüm arkadaşa o yüzden moralim bozuk ama kararlıyım vericem kiloları

benben yerimm seniii...değerli eşleşmemnerdesinnnn ben yatıyom kızlar iyi geceler

elyesa27 başınız saolsun...bebek için bir Melek olmuş...Annesinede ALLAHIM sabır versin
Allah razı olsun canım

Öyle düşünen ve haklı olan insanlara gostercez sen kemiklisin devri bitti canım Azmedicez ve basaricaz istersek yapabiliriz Başara biliriz diğer insanlardan neyimiz eksik

Ooff çağla brn oturamıyorum resmen hamlk mahcvetti beni kzzz hmmm kahveyi nescafe içiyorum tatlş 20 ml süt koyyorum kupaya üstüne sıcak su ve 1 tatlı kaşığı kahve atıyorum şekersiz içiyorum çok sütlü bana fazla yumuşak geliyo

Hmmm güzel bir menüüüüüü

Evet menülerm güzelde giden yok valla dün eksiydim bugün artı yarına Allah kerim

Merhaba kızlar

menu

Sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
birazpeynir

Öğle
1 albeni

ara
1 kase yoğurt
1/2 dilim börek

akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık kısır
biraz peynir

Su şimdilik 1 lt

Değişik bi menü olmuş kzzz ne dicemi bilemedim fazla yememissin ama akşam falan tam bi yemek olmamas atıştrma tarzi gitmissin

bu gün yediklerim

sabah 1 elma
öğle :4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...

sabah jilian sporu

KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR

Süper menü canım harikasın

Menün gayet güzel özlemcimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…