Canim benim ac karna tartil tok karna yada aksam tartilma morel icin hep sabah ac karna tartil uzerindeki kiyafetlerin agirligina dikkat et bol şanslarKızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyobi türlü 57 olamadım
Dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım
Akşam menüsünde ne var öncesi gayet iyi
Allah kalanlara sabır versin inşallah ateş düştüğü yeri yakar
Verirsin canım üzülmee geç olsun güç olmasın sağlıklı ol da sen gerisine Üzülme
Afiyet olsunn hareketli bir gündü galiba :)
Canım kan şekerini düzene sokunca (şekerli hamurlu ekmekli şeyler yemeyince nispeten karatay usulü) zaten acıkmıyorsun..ya da yulaf kepeği tam buğday ekmekleri gibi tok tutan ekmekler yeyince sabahları özellikle daha geç acıkılıyor..
Allah razı olsun canımelyesa27 başınız saolsun...bebek için bir Melek olmuş...Annesinede ALLAHIM sabır versin
bu gün çok üzüldüm ama hakettim 2 senedir görmediğim birini gördüm ve bana 75-80 varsındır dedi.Ben masada oturuyordum benim üst kısımda var kilo çok kilolu göründüm arkadaşa o yüzden moralim bozuk ama kararlıyım vericem kiloları
benben yerimm seniii...değerli eşleşmemnerdesinnnn ben yatıyom kızlar iyi geceler
Öyle tartiliyorum zatende cnm gitmiyor işte yaCanim benim ac karna tartil tok karna yada aksam tartilma morel icin hep sabah ac karna tartil uzerindeki kiyafetlerin agirligina dikkat et bol şanslar
tahin helvasına dikkat.Çok yağlı bir besin canım.Akşam ne yedin bakalım
Afiyet olsun canım.Bir ara daha yapabilirdin sanki
afiyet olsun tatlım menün güzel görünüyor.Kahveni nasıl yapıyon kız 20 ml sütle nescafemi nasıl yapıyosun anlat bakıyimm :)
çiğköfte sarma kurabiyebi de kestane afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Melek olmuş uçmuş gitmiş yavrucak : ( Başınız sağolsun.Allahım annesine sabır versin
olur canım olur yavaş gitsin yağdan gitsin en önemlisi bu
Bugün ne diyete ne vücuduma faydalı birşey yedim. Bu aralar kafam bozuk canım sıkkın beni bir süre izinli yazın. Ara sıra sohbete gelirim kendimi toplayımda. Yazmayınca size karşı sorumlu hissediyorum. Görüşürüz sonra
Merhaba kızlar, hepinizin menüsünü okudum maşallah hepsi gayet güzelböyle devam ederseniz eminim ki güzel sonuçlar elde edeceksiniz bende menümü yazayım :
Sabah:
1 lokma kek, 1 haslanmis yumurta
Öğle:
1 küçük poğaça, 1 mandalina
Aksam:
1 kase tarhana çorbası, 3-4 kaşık kuru fasulye
Ara:
1 havuç, patlamış Mısır
1.30 saat yürüyüş yaptım, 6 bardak su içtim
Yine güzel menü canım haftalık hedefşne ulaşman kaçınılmaz bu gidişle
Keçiboynuzunu ne için yiyorsun? Zayıflamaya etkisi oluyor mu canım merak ettim?
Sporlar süper yaa çok imreniyorum ama hiç yapamıyorum çok tembelim
Bu arada menünde güzelmiş güzel sonuçlar alırsın inşallah ama tek gözüme çarpan keşke akşam ki pilavla öğlenki salata yer değişseydi
Merhaba kızlar
menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
birazpeynir
Öğle
1 albeni
ara
1 kase yoğurt
1/2 dilim börek
akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık kısır
biraz peynir
Su şimdilik 1 lt
Allah razı olsun canın kimseye gostermesin Rabbim
6 aylık doğdu dün 640 gr di bugün vefat etti
bu gün yediklerim
sabah 1 elma
öğle :4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...
sabah jilian sporu
KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR
Menün gayet güzel özlemcimmmmMerhaba kizlar bayildimenulere ama leylaaaaa senin menü biraz fazla geldi bama canim kendi menümu debyazayim
Sabah. Hastaneye ac gittim bir kete pogacasi cay
Ara. Yarim avuç antep fıstığı
Ogle. 3 yk et sote 2 mandalinae pek acikmamistim
Aksam. Yarim tabak kuru fasulye 4-5 yk zeytinyağlı pirasa yemeği pirincsiz
Ara. Yarım su bardağı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?