Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün yediklerim

sabah 1 elma:4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...

sabah jilian sporu

KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR
Cok güzel canım

Geldim tatlim sporun menun suoer masal

Sağol selincim yine alıntılar olmuyor yaa bu telde sinir oluyorum.
Dünkü menume ek olarak terman sauna sortumla 2 km bantta yürüdüm bugün yine hastanedeyim kan sonuçlarıni gostericem demirim ve d vitaminim çok düşük çıkmış

Allahm anasına babasına sabır versin rabbim evlat acısı yaşatmasn
Amin canım allah razı olsun

Günaydın fıstıklaaaarrr
Günaydın canım

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Çoğunun menüsü çok güzel okudum geçmişi.
Bende karlı bi sabahta işe gidiyorum.
Günaydın canın iyi çalışmalar

Veeeeee herkese Günaydın Rabbim sevdiklerinizle huzurlu mutlu sağlıklı bir gün ve ömür geçirmeyi nasib etsin inş.

Oohhh sporda harika canm aslında benimde aklmda kan verip herseye baktrmak istiyorum en azndan düşük olanlari ilac desteğiyle yerine koymaya çalışırız dimi

bende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu cidden
Bu arada geçmiş olsun canım.

bende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu cidden
Bu arada geçmiş olsun canım.

Ben hep telden giriyotm bende hiç sorun olmuyo vallahiii bazen çok girdiğim için sapıtıyo tabi bu arada nurcm keçiboynuzu sormussun keyfi yiyorum canm hemde faydali

Akşam eşim bana güya seviyorum diye pişmaniye almış ben de iki tane attım ağzıma sonra kalorisine bi baktım kineee eşimle kavga etmeye başladık tamam diyo bundan sonra markete gidince kalorisine bakıp bakıp alıcammm Bende yağa dönüşmeden hemen bir egzersiz daha yapıyim dedim

Selamünn Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dün sabahtan sonra bir daha uğramaya fırsatım olmadı
Öğlen ütülerime bir giriştim resmen akşam 6da ütülerim bitti ( rahat 4 saat ütü yapmışımdır donlara kadar ütülersem aheste aheste normaldir tabi )

Resmen fenalık geldi hatta bir ara eşim telefon açınca ona patladım
Adam ne yapıyorsun diye sordu ama eminim sorduğuna pişman olmuştur bir açtım ağzımı işte ütüden nefret ediyorum hatta ev işinden de nefret ediyorum ( bir yandan küçük cadıda nasılsa daldım ses etmiyorum diye her yeri dağıttı ) hep senin yüzünden hayatımı kaydırdın işte 15 senedir ömrümden çaldın, ben böyle yaşayacak kadınmıydım falan diye ağlayarak söylenmeye başladım adam nasıl gülüyor halime ama o an ya aşkım cidden çok tatlı oluyorsun böyle yapınca diyip duruyor yüzsüz
Nasıl sinirlerim bozulduysa bir yandan ağladım bir yandan adama laf yaptım ama bir yandan ütüyede devam ettim

Büyük kızda hesapta birlikte temizlik yaparız dediğimde tamam demişti ama oda odasını bir güzel dağıtıp arkadaşıyla gezmeye gittimi ay resmen cinnetin eşiğine geldim o an avazım çıktığı kadar imdattttt diye bağırmak geldi içimden
Giderken birde yağcılık yapıyor Anneciğim söz gelince yardım ediceğim sana falan diye dedim yürü git adamı uyuz etme ağlama krizim tuttuktan yarım saat sonra eve geldi cadı ben tabi o an burnumdan soluyorum etrafıda gördükçe ve salona geçtim hemen baktım holden gelmiyor gittim temiz bir fırça atayım diye ( hani ulen geldin iş yapmamak içinmi oyalanıyorsun diyecekkennnnnnnn bir baktım elinde tek bir gül Anneciğim bunu sana aldım bukadar çok iş varken beni saniye düşünmeden anında arkadaşımla gezmeye saldığın için demezmi )
Anam beni bu seferde mutluluktan ağlama tuttumu Sarıldım ilk göz ağrıma ağladım durdum oda şaşırdı tabi hayırdır ne oluyor diye Ufaklıkta başlamazmı anlatmaya Abbacık Annem iki kere ağladı bugün babam Annemi maf etmiş hep iş yaptırıyormuş o yüzden Annem ağladı demezmi

Gülmekle ağlamak kardeş derler ya o hesap başladım gülmeye
Cidden hiç evhanımlığı bana göre değil ama şu 15 sene içinde hiç pişman olmadığım iyiki yapmışım dediğim tek şey evlatlarım
RAbbim eksizliklerini göstermesin, bütün evlatlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çok başarılı bir hayat nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Teliyle duvayıyla evden gelin çıktıklarınıda görürüz inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

kızz selin biz egzersiz yaptıkça kasmı yapıyor vücut ne cumaya göre artıdayım yeeaaahh

Sorma kz dün eksideydim bugün artıdaym kaslar şişti herhalde anam 3 kilo kaldi dedikçe bitmiyooo kilo gitmiyoooo karabuğday yapiom bugün sende katl bana 2 gün

4 saat ütü yapsam bende ağlardım heralde

Aminn canım amin oğlum şuan en değerlimmm.Akşam oğlum o kadar çok baba şöylemi baba böylemi dediki(biraz gına getirdide ) eşim bana evladımız olduğundan hoşumuza gidiyor dimi yoksa yeğenim dahi olsa 5 dk sonra yeter derdim diyor

Son düzenleme:
Sorma kz dün eksideydim bugün artıdaym kaslar şişti herhalde anam 3 kilo kaldi dedikçe bitmiyooo kilo gitmiyoooo karabuğday yapiom bugün sende katl bana 2 gün

3 kilon birazcık daha kalsın seninle beraber mezun olalım
ayy ne bilim kahvaltımı yaptım zaten iki öğün yaparım belki hiç canım istemiyor

Kızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn

Ohhhh bol bol eksi olarak geri döner inşallahhhhhhhhhhhhhh

Çok güzel menün canım sporunuda yapıyorsun eminim güzel bir sonuç gelecek bu hafta

Bugün ve ben
sabah yağda 1 yumurta ama az yağ
1.5 kibrit kutusu peynir
10 tane zeytin
2 orta dilim emek

Ara
birazcık tahin helvası

2. Ara
yarım limonlu turp

Birazdan akşam yemegimi yicem geç olmadan yiyeyim de geliyim

Canım o az tahin helvasınıda eminim yakmışsındır akşama kadar

Selamlar ben geldim bugunku menum
sabah
Haslanmis bir tam yumurta bir beyazi
1 dilim peynir
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
200 g kadar kiymadan yagsiz kofte
1 kase yogurt
2 salatalik tursusu

Gayet güzel bir menü buda
Gelsin eksiler gelsin eksiler

Senin menüye zaten söze gerek yok bakalım bu hafta birincilik kimin olucak herkesin menüsü süper maşallah

Canım senin menünde çok çok güzel
Aynen devam karşılığını bol bol eksi olarak alacaksın sende

Canım Öğlenki makarnayı çük güzel dengelemişsin akşam sen bu işi iyice kapmışsın belli

Canım çok üzüldüm gerçekten
Rabbim sabırlar versin hepinize Başınız sağ olsun
Bütün dualarımız sizlerle eminim Anne için ne kadar zor olursada olsun bir kaç aya toplamış olur kendini Allahın izniyle

Kızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyo bi türlü 57 olamadım

Aaaaa neler oluyor kızlar yaaaa Nazaramı geldiniz nedir
Pes etmek yok elbet gidecek kilolarımız
Ben 2 ay boyunca gram veremediğim günleri bilirim hatta her tartıldığımda cuma dan fazla çıktığım oluyordu ki bu sabah bile 1 kg ya yakın fazla çıkıyorum ama umurum değil elbette gidecek

Bu hafta olmazsa haftaya ama neticede gidicek

Merhaba kızlar

menu

Sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
birazpeynir

Öğle
1 albeni

ara
1 kase yoğurt
1/2 dilim börek

akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık kısır
biraz peynir

Su şimdilik 1 lt

Öğlenki Albeniyi görmedik sanma anaaa börekte yemiş
Afiyet olsun canım yinede güzel bir menü

Gayet güzel bir menü canım eminim o patlamış mısırda azdır

Senin menünde çok güzel canım
bol bol eksi olarak döner inşallah

bu gün yediklerim

sabah 1 elma
öğle :4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...

sabah jilian sporu

KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR

İşte buuuuuuuuuu
Sen kararlı olduktan sonra devamı gelicek zaten

Hiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapabiliyor )

Banuuuu nerdesin kzzzzz karabuğdayn hazır miiiii

Ahaaa beğene beğene geliyo karbuğdaycı

anammmmm bir gün uğramadım dünya geçmiş biriktirmişsiniz
Okumasam aklım kalıyor

Heee karabuğdayım hazır
Sabah canım pek birşey istemedi bende bir şekersiz türk kahvesi + 1 dene muz yedim ve şu an tıka basa tok hissediyorum kendimi
Öğlene acıkınca hemen karabuğdayım, yoğurt ve salatalık ( varsa bakmadım daha ) olucak menüm olmadı senin gibi bende yanında elma yerim
İNşallahhhhhhhhhhhhhhh karşılığınıda eksi olarak alırımda şu 110u görürüm artık fenalık geldi valla

3 kilon birazcık daha kalsın seninle beraber mezun olalım
ayy ne bilim kahvaltımı yaptım zaten iki öğün yaparım belki hiç canım istemiyor
Ayy gına geldi diyetten yaa keşke verdikten sonra bi daha almasak artk doyasıya yemek istiyorum

canımsın yaa valla ağzından bal damlıyor bal :):)

Ayy gına geldi diyetten yaa keşke verdikten sonra bi daha almasak artk doyasıya yemek istiyorum

aynennn aklımda o kadar çok istediğim şey var ki
bol teryağlı bol şekerli bir irmikk helvasııı
tavukgöğsüüü
havuçlu kekkk
çıtır çıtır sigara böreğiii
bol tavuklu pirinç pilavııı
sıkma börekkk
ekşili kuru patlıcan dolmaııı
yaş pastaaaa

yutkunuyorum ve su içiyorum şu anda

Bende sabah dünkü karnabaharmda yedim spor yaptm acktm karabuğdaymi pişirdim sonra biraz canm zeutin ekmek çekti 3 lokma ekmekle 3 zeytin yidim şimdi de yoğurtlu karabuğday yedim cuma ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…