Cok güzel canımbu gün yediklerim
sabah 1 elma:4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...
sabah jilian sporu
KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR
bu gün çok üzüldüm ama hakettim 2 senedir görmediğim birini gördüm ve bana 75-80 varsındır dedi.Ben masada oturuyordum benim üst kısımda var kilo çok kilolu göründüm arkadaşa o yüzden moralim bozuk ama kararlıyım vericem kiloları
benben yerimm seniii...değerli eşleşmemnerdesinnnn ben yatıyom kızlar iyi geceler
Amin canım allah razı olsunAllahm anasına babasına sabır versin rabbim evlat acısı yaşatmasn
Günaydın canımGünaydın fıstıklaaaarrr
Günaydın canın iyi çalışmalarGünaydın kızlar nasılsınız ?
Çoğunun menüsü çok güzel okudum geçmişi.
Bende karlı bi sabahta işe gidiyorum.
Sağol selincim yine alıntılar olmuyor yaa bu telde sinir oluyorum.
Dünkü menume ek olarak terman sauna sortumla 2 km bantta yürüdüm bugün yine hastanedeyim kan sonuçlarıni gostericem demirim ve d vitaminim çok düşük çıkmış
bende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu ciddenSağol selincim yine alıntılar olmuyor yaa bu telde sinir oluyorum.
Dünkü menume ek olarak terman sauna sortumla 2 km bantta yürüdüm bugün yine hastanedeyim kan sonuçlarıni gostericem demirim ve d vitaminim çok düşük çıkmış
bende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu cidden
Bu arada geçmiş olsun canım.
Ooff çağla brn oturamıyorum resmen hamlk mahcvetti beni kzzzhmmm kahveyi nescafe içiyorum tatlş 20 ml süt koyyorum kupaya üstüne sıcak su ve 1 tatlı kaşığı kahve atıyorum şekersiz içiyorum çok sütlü bana fazla yumuşak geliyo
kızz selin biz egzersiz yaptıkça kasmı yapıyor vücut ne cumaya göre artıdayım yeeaaahh
Selamünn Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün sabahtan sonra bir daha uğramaya fırsatım olmadı
Öğlen ütülerime bir giriştim resmen akşam 6da ütülerim bitti ( rahat 4 saat ütü yapmışımdırdonlara kadar ütülersem aheste aheste normaldir tabi )
Resmen fenalık geldi hatta bir ara eşim telefon açınca ona patladım
Adam ne yapıyorsun diye sordu ama eminim sorduğuna pişman olmuşturbir açtım ağzımı işte ütüden nefret ediyorum hatta ev işinden de nefret ediyorum ( bir yandan küçük cadıda nasılsa daldım ses etmiyorum diye her yeri dağıttı ) hep senin yüzünden hayatımı kaydırdın işte 15 senedir ömrümden çaldın, ben böyle yaşayacak kadınmıydım falan diye ağlayarak söylenmeye başladım adam nasıl gülüyor halime ama o an ya aşkım cidden çok tatlı oluyorsun böyle yapınca diyip duruyor yüzsüz
Nasıl sinirlerim bozulduysa bir yandan ağladım bir yandan adama laf yaptım ama bir yandan ütüyede devam ettim
Büyük kızda hesapta birlikte temizlik yaparız dediğimde tamam demişti ama oda odasını bir güzel dağıtıp arkadaşıyla gezmeye gittimiay resmen cinnetin eşiğine geldim o an avazım çıktığı kadar imdattttt diye bağırmak geldi içimden
Giderken birde yağcılık yapıyor Anneciğim söz gelince yardım ediceğim sana falan diyededim yürü git adamı uyuz etme ağlama krizim tuttuktan yarım saat sonra eve geldi cadı ben tabi o an burnumdan soluyorum etrafıda gördükçe ve salona geçtim hemen baktım holden gelmiyor gittim temiz bir fırça atayım diye ( hani ulen geldin iş yapmamak içinmi oyalanıyorsun diyecekkennnnnnnn bir baktım elinde tek bir gül Anneciğim bunu sana aldım bukadar çok iş varken beni saniye düşünmeden anında arkadaşımla gezmeye saldığın için demezmi )
Anam beni bu seferde mutluluktan ağlama tuttumuSarıldım ilk göz ağrıma ağladım durdum oda şaşırdı tabi hayırdır ne oluyor diye Ufaklıkta başlamazmı anlatmaya Abbacık Annem iki kere ağladı bugün babam Annemi maf etmiş hep iş yaptırıyormuş o yüzden Annem ağladı demezmi
Gülmekle ağlamak kardeş derler ya o hesap başladım gülmeye
Cidden hiç evhanımlığı bana göre değil ama şu 15 sene içinde hiç pişman olmadığım iyiki yapmışım dediğim tek şey evlatlarım
RAbbim eksizliklerini göstermesin, bütün evlatlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çok başarılı bir hayat nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Teliyle duvayıyla evden gelin çıktıklarınıda görürüz inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Sorma kz dün eksideydim bugün artıdaym kaslar şişti herhalde anam 3 kilo kaldi dedikçe bitmiyooo kilo gitmiyooookarabuğday yapiom bugün sende katl bana 2 gün
Kızlar alerjim azdı kötüyüm gözlerim bile yanıyor, o yuzden fazla katılmıyorum
Menü bildirimi
Sabah 9 gibi
Karabuğday haşlanana kadar biraz peynir
Yoğurtlu havuçlu karabuğday
Akşam 16:00
Cacığa yarım su bardağı haşlanmış karabuğday katıp yedim
Yanında az kelem turşusu
4 zeytin
Yatana kadar su
Bu arada 300 gr eksiyedim 54,2 geldim akşamdan önce
Bu günde 30 dk yürüyüş en az
MENÜMMM
KAHVALTI
1 porsiyon yağı alınmış sucuk
yarım kk az yağlı peynir
domates
2 dilim kadar bazlama
ARA
3 ceviz
3 günkurusu kayısı
ÖĞLE
1 kaşık z.yağıyla yapılmış bol marul salatası
AKŞAM
2 baget tavuk
6 kaşık zeytinyağlı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Jillian 2/30 sporda tamaaamm
belki leslie 3 mile de yaparımm
Bugün ve ben
sabah yağda 1 yumurta ama az yağ
1.5 kibrit kutusu peynir
10 tane zeytin
2 orta dilim emek
Ara
birazcık tahin helvası
2. Ara
yarım limonlu turp
Birazdan akşam yemegimi yicemgeç olmadan yiyeyim de geliyim
Selamlar ben geldim bugunku menum
sabah
Haslanmis bir tam yumurta bir beyazi
1 dilim peynir
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
200 g kadar kiymadan yagsiz kofte
1 kase yogurt
2 salatalik tursusu
Slmın kızlar menümü yaziiim
SABAH : 1 haşlanmış yumurta
15 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 buçuk dilim tam b. Ekmeği
Şekersiz çay
331 kalori
ARA : 1 paket elmalı diyet bisküvi
20 ml sütle şekersiz kahve
20 ml sütle şekersiz kahve
166 kalori
ARA : 2 keçiboynuzu
1 ceviz
1 tabak yagsz yarm kaşık salçayla kavrulmuş makarna
401 kaloti
AKŞAM : 1 dilim fırında karnabahar ( sosunun içinde yumurta ve yoğurt var yağ ve un yok)
Biraz turşu
171 kalori
1 litre su içmeye devam ediyorum
spor 25 dk jillian Michael sporu
Toplam 1069 kalori
selam kızlar napıyosunuzz:) menümü paylaşıp bi geçmiş yapıcaaam :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında az peynir zeytin ve 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
öğlen: 1 kase tavuksuyu çorba, 1 servis kaşığı tavuklu salata, 1 servis kaşığı da yoğurtlu patatesli salata
ara: 1 latte yanında 2 mini kurabiye
ara: eve gelince yoruldum 1 çiğköfte 3 sarma
akşam: 1 kase kuru fasülye
ara: çay ve 3-5 kestane yemeyi düşünüyorum dışarıda kar okul tatil :)
yatmadan önce de yeşil çay içerim bol su var hareket var
Menum
Sabah
Bir dilim ekmek, 4 zeytin, tavada az tereyagli az Kaşarlı bir yumurta, peynir, domates, salatalik, bir bardak elma suyu
Ara
Bir kare kucuk cikolata, sekersiz cay
Öğlen
Bol yogurtlu bir tabak makarna, bol limonlu salata
Akşam
Bir tabak misirli salata, bir elma
Birazdan cay yada kahve icebilirim
Kızlar kuzenimin bebeği oldu minik yavrum yarın defnedicekler dua edin allah kuzenime sabır versin çok kötü
gitmiş birde morgda görmüş opmus koklamis Üşüyor yavrum burda diye çok kötü oldum yarın cemazeye gidicem
Kızlar psikolojim çok kötü ya kilo gitmiyo ayrıca biraz gidiyo yine başa dönüyorum öyle oluncada motivasyonum altüst oluyobi türlü 57 olamadım
Bugün ne diyete ne vücuduma faydalı birşey yedim. Bu aralar kafam bozuk canım sıkkın beni bir süre izinli yazın. Ara sıra sohbete gelirim kendimi toplayımda. Yazmayınca size karşı sorumlu hissediyorum. Görüşürüz sonra
Merhaba kızlar
menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
birazpeynir
Öğle
1 albeni
ara
1 kase yoğurt
1/2 dilim börek
akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık kısır
biraz peynir
Su şimdilik 1 lt
Merhaba kızlar, hepinizin menüsünü okudum maşallah hepsi gayet güzelböyle devam ederseniz eminim ki güzel sonuçlar elde edeceksiniz bende menümü yazayım :
Sabah:
1 lokma kek, 1 haslanmis yumurta
Öğle:
1 küçük poğaça, 1 mandalina
Aksam:
1 kase tarhana çorbası, 3-4 kaşık kuru fasulye
Ara:
1 havuç, patlamış Mısır
1.30 saat yürüyüş yaptım, 6 bardak su içtim
Merhaba kizlar bayildimenulere ama leylaaaaa senin menü biraz fazla geldi bama canim kendi menümu debyazayim
Sabah. Hastaneye ac gittim bir kete pogacasi cay
Ara. Yarim avuç antep fıstığı
Ogle. 3 yk et sote 2 mandalinae pek acikmamistim
Aksam. Yarim tabak kuru fasulye 4-5 yk zeytinyağlı pirasa yemeği pirincsiz
Ara. Yarım su bardağı süt
bu gün yediklerim
sabah 1 elma
öğle :4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...
sabah jilian sporu
KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR
bu gün çok üzüldüm ama hakettim 2 senedir görmediğim birini gördüm ve bana 75-80 varsındır dedi.Ben masada oturuyordum benim üst kısımda var kilo çok kilolu göründüm arkadaşa o yüzden moralim bozuk ama kararlıyım vericem kiloları
benben yerimm seniii...değerli eşleşmemnerdesinnnn ben yatıyom kızlar iyi geceler
Banuuuu nerdesin kzzzzz karabuğdayn hazır miiiii
Ahaaa beğene beğene geliyo karbuğdaycı
Ayy gına geldi diyetten yaa keşke verdikten sonra bi daha almasak artk doyasıya yemek istiyorum3 kilon birazcık daha kalsın seninle beraber mezun olalım
ayy ne bilim kahvaltımı yaptım zaten iki öğün yaparım belki hiç canım istemiyor
canımsın yaa valla ağzından bal damlıyor bal :):)Çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Ohhhh bol bol eksi olarak geri döner inşallahhhhhhhhhhhhhh
Çok güzel menün canımsporunuda yapıyorsun eminim güzel bir sonuç gelecek bu hafta
Canım o az tahin helvasınıda eminim yakmışsındır akşama kadar
Gayet güzel bir menü buda
Gelsin eksiler gelsin eksiler
Senin menüye zaten söze gerek yokbakalım bu hafta birincilik kimin olucak herkesin menüsü süper maşallah
Canım senin menünde çok çok güzel
Aynen devam karşılığını bol bol eksi olarak alacaksın sende
Canım Öğlenki makarnayı çük güzel dengelemişsin akşamsen bu işi iyice kapmışsın belli
Canım çok üzüldüm gerçekten
Rabbim sabırlar versin hepinizeBaşınız sağ olsun
Bütün dualarımız sizlerle eminim Anne için ne kadar zor olursada olsun bir kaç aya toplamış olur kendini Allahın izniyle
Aaaaa neler oluyor kızlar yaaaaNazaramı geldiniz nedir
Pes etmek yok elbet gidecek kilolarımız
Ben 2 ay boyunca gram veremediğim günleri bilirim hatta her tartıldığımda cuma dan fazla çıktığım oluyordu ki bu sabah bile 1 kg ya yakın fazla çıkıyorum ama umurum değil elbette gidecek
Bu hafta olmazsa haftayaama neticede gidicek
Öğlenki Albeniyi görmedik sanmaanaaa börekte yemiş
Afiyet olsun canım yinede güzel bir menü
Gayet güzel bir menü canımeminim o patlamış mısırda azdır
Senin menünde çok güzel canım
bol bol eksi olarak döner inşallah
İşte buuuuuuuuuu
Sen kararlı olduktan sonra devamı gelicek zaten
Hiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapabiliyor )
anammmmm bir gün uğramadım dünya geçmiş biriktirmişsiniz
Okumasam aklım kalıyor
Heee karabuğdayım hazır
Sabah canım pek birşey istemedi bende bir şekersiz türk kahvesi + 1 dene muz yedim ve şu an tıka basa tok hissediyorum kendimi
Öğlene acıkınca hemen karabuğdayım, yoğurt ve salatalık ( varsa bakmadım daha) olucak menüm olmadı senin gibi bende yanında elma yerim
İNşallahhhhhhhhhhhhhhh karşılığınıda eksi olarak alırımda şu 110u görürüm artık fenalık geldi valla
Ayy gına geldi diyetten yaa keşke verdikten sonra bi daha almasak artk doyasıya yemek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Ohhhh bol bol eksi olarak geri döner inşallahhhhhhhhhhhhhh
Çok güzel menün canımsporunuda yapıyorsun eminim güzel bir sonuç gelecek bu hafta
Canım o az tahin helvasınıda eminim yakmışsındır akşama kadar
Gayet güzel bir menü buda
Gelsin eksiler gelsin eksiler
Senin menüye zaten söze gerek yokbakalım bu hafta birincilik kimin olucak herkesin menüsü süper maşallah
Canım senin menünde çok çok güzel
Aynen devam karşılığını bol bol eksi olarak alacaksın sende
Canım Öğlenki makarnayı çük güzel dengelemişsin akşamsen bu işi iyice kapmışsın belli
Canım çok üzüldüm gerçekten
Rabbim sabırlar versin hepinizeBaşınız sağ olsun
Bütün dualarımız sizlerle eminim Anne için ne kadar zor olursada olsun bir kaç aya toplamış olur kendini Allahın izniyle
Aaaaa neler oluyor kızlar yaaaaNazaramı geldiniz nedir
Pes etmek yok elbet gidecek kilolarımız
Ben 2 ay boyunca gram veremediğim günleri bilirim hatta her tartıldığımda cuma dan fazla çıktığım oluyordu ki bu sabah bile 1 kg ya yakın fazla çıkıyorum ama umurum değil elbette gidecek
Bu hafta olmazsa haftayaama neticede gidicek
Öğlenki Albeniyi görmedik sanmaanaaa börekte yemiş
Afiyet olsun canım yinede güzel bir menü
Gayet güzel bir menü canımeminim o patlamış mısırda azdır
Senin menünde çok güzel canım
bol bol eksi olarak döner inşallah
İşte buuuuuuuuuu
Sen kararlı olduktan sonra devamı gelicek zaten
Hiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapabiliyor )
anammmmm bir gün uğramadım dünya geçmiş biriktirmişsiniz
Okumasam aklım kalıyor
Heee karabuğdayım hazır
Sabah canım pek birşey istemedi bende bir şekersiz türk kahvesi + 1 dene muz yedim ve şu an tıka basa tok hissediyorum kendimi
Öğlene acıkınca hemen karabuğdayım, yoğurt ve salatalık ( varsa bakmadım daha) olucak menüm olmadı senin gibi bende yanında elma yerim
İNşallahhhhhhhhhhhhhhh karşılığınıda eksi olarak alırımda şu 110u görürüm artık fenalık geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?