Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende diyorum ozlem nerde diye
dönmene sevindim canım tartıldın mı kaçcikiyorsun

ismim betül canım
Valla ben yanımda ilacımı götürmeyi unuttuğum için açlık krizlerime engel olamadım. Turşuyu fazla kaçırdım ve fena kabızlık sıkıntım oldu.
Birde gitmeden önce dukan yapmıştım. Onu da birden bırakınca fazlasıyla kg alınıyor.
Uzun lafın kısası dün tartıda 73.9 gördüm. Pko zıkkımı böyle bir şey işte. Azcık salınca 2 haftada 3.5 kg aldırdı bana. Gerçi ben ödem ve kabızlığa bağlıyorum bu durumu. Bol su içip lifli şeyler tüketiyorum. Cuma günü net olarak kaç kg aldığım çıkar sanırım.

Merhaba canım. Takıma hoşgeldin.
benim tavsiyem artık tam yağlı inek sütüne geçmendir. Uzun süre devam maması içen çocuklar ilerdr normal süte zor alışıyorlar.

kızlar kocaman günaydın hepinize

Ben bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
bende yılmış durumdaydım 3 aydır 76 da sayıp duruyordum bak aranıza geldim beni toparlarsınız diye lütfen motivasyonunu dirilt canım beraber inceleceğiz vazgeçme

Yapamıyorum canım sürekli eksideyim 108 oldum cuma hangi yüzle bildirim yapıcam
sakın vazgeçme inan 2 li haneleri gördüğüde daha güzel olacak herşey

mervecim selam cnm hoşgeldin. ah bilmemmi 2 bebek taşıdım son 1 ayda patlacak gibi oluyor insan normal haller bunlar bebeğini alınca unutacaksın. bu arada umarım yeni nesil hevesi gibi sezeryana felan heveslenmedin normal doğum en güzeli sakın doğal yoldan vazgeçme

turuncucum selam tanışmadımıştık senle ben neslihan 6. takımdan. 1 ay misafiriniz olucam.
bende 1 haftada 3 kilo alabilecek bünyeye sahibim malesef insülin direnci vardı sanırım bunyem musait. ama şimdi kilo alınca 3 gün detoks tarzı besleniyorum gelenler hemen gidiyor. ama bi türlü mevcutu gönderemedim 3 aydır canım. allah sağlık versin
Günaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım
çok geçmiş olsun havalar yine soğudu hastalık kaçınılmaz oldu malesef

Merhaba canım
Hoşgeldin aramıza. evet benimde insülin direncim var ve beni çok zorluyor. Hayat boyu diyet yapacak olmak üzücü ama sağlık olsun. Beterin beteri vardır diyip avunuyorum ama artık çok sıkıldıö bu kilolardan. Bi an öncr tatil modundan sıyrılmam lazım.

aynen 14 kg verdim kalan 8 kiloyuda verebilsem ne iyiydi. bir umut damladım aranıza. birbirimize iyi geliri işallah.
son kilolar zor gidermiş diyorlar ama bence ben savsakladım bide beslenme tarzımı biraz değiştirdim bakalım karatay yapıyordum asla da vazgeçmem şimdi karataya ek alkali raw tarzı bişiler deniyorum daha doğrusu takım kaptanımla ben deniyoruz ikimizde rawın sihirli gücünü görünce karataya harmanladık bakalım kilo verebilecekmiyim. daha doğrusu devam edersem veririmde hep sabote ediyorum misal dün yarım pide yedim akşam bozdum planımı sanki kilo vermeye değil sabit kalmaya çabalıyorum gibi moddayım anlayacağın

saol canım öyle oldu malesef...bu arada hoşgeldin takıma ben Leyla :)

amin canm daha şimdiden bi is yapamiyorum oturup kalkamiyorum devamlı kasik bölgede agri nefes alamiyorum daha 2 ay var doğuma amin canim inşallah çabucak geçer bu zaman
canm kilo almasamda bende ayni durumdayim hareket edemiyorum herseyim kisitlanmis durumda şuan Rabbim yardimcim olsun valla son ayi hic düşünemiyorum simdi boyleysem

hosbuldum tatlim sende hoşgeldin yok canm normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa mart 25 de n sonra bekleyeceğiz artik gelmesini koz diyor doktorlar %90 canm artik bizde kizin diye sesleniyoruz :)

canım benim sen de hep aklımızdasın, kendine dikkat et canım benim az kalmış inşallah en kısa sürede rahat hissedersin ağrıların geçer canım....

Ben bir sure izne ayrılmak istiyorum hergün spor yapıyorum, cok yememeye çalışıyorum yine de 72 çıktım baskülde bu hafta toparlanamayacagim
canım benim tam böyle umutsuzluğa düştüğün anda gitmeye başlayacak kilolar çabuk pes etme canım benim sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak :)

Banucumm canım benim napıyosunnn ? özledim kız birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum...elektriğin gitmediğine sevindim onsuz bir şey olmuyor...

saol canım öyle oldu malesef...bu arada hoşgeldin takıma ben Leyla :)
hoşbuldum leylacım sağol tatlım
çok sevindim sezeryana çok karşıyım ikisinide yaşamış biri olarak çevremdekilere söylemeden edemiyorum. kız çocuk candır çok sevindim

Salam ömrüm. Teşekkür edirem.
Canım men burda doğal inek südü bulamam ki. Mecbur qutuda olandan alaram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…