Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyiyim tatlsm spor dengeli beslenme götürmeye çalışıyorum kilo koruma isini sen ne alemdesin bakalm :))
çok iyi canım benim ne güzel ulaştın hedef kilona aman diyim ipin ucunu sakın kaçırma ben de dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum canım spora ağırlık verdim bu ara güzel değişimleri de hissediyorum hafiften dün okulun ilk günüydü ya iş arkadaşlarım zayıflamışsın üstten gitmiş dediler bir öğrencim bile dedi çok ssevindim kendime olan inancım arttı duraklamayı geçiyorum inşallah dedim kendi kendime :) bu cuma inşallah güzel haberler vermek istiyorum size canım

Vayyy süper yaa kalori çok iyi bü hafta bir kilo bekliyorum senden canım birde spor yapsan yarım saat bile süper olur
Regl oldum canim ama tartildim 700 kadar vermis görünüyor cumaya hepimiz guzel sonuclar alırız inşallah spora gerek yok benimyumurcak bana yeterince spor yaptiriyor zaten hergun aksam spor yapicam diyorum ama yorgunluktan yapamiyorum

Az kalmış mervecim hareketli olduğu için öyle benim oğlum da çok hareketliydi
gece yataktan sicrayarak uyaniyordum

Eynen canım menim de yumurcaq eledir.

Selam kızlar, ya çok yoğun çalışıyorum bu aralar ii değilim.
Is yerinde Herkes bana çok zayifladin diyola. Ama çok yorgunum bu aralar.
Canım ceviz badem kivi greyfurt gibi vitaminli enerji veren yicem lerde öğünlerde ekle canım ben öyle yapiyorum enerji düşmüyor

Bugün ve Ben
Sabah
Yarım litre su

Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta

Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi

Ara
yarım litre su

247 calori toplam su ana kadar birazdan da bisiklete binicem inş.

Aksam yemeğini çok erken yapmadinmi canım ben 6 yi bekliyorum

Sevgili Monicim ve 8, takımın fıstıklarııı

Bir süreliğine takımımın prensesi Neslim sizlerle birlikte olacak.Burada güzel sonuç alırsa devam edebilir de hepimizin amacı ortak çok değerli paylaşımlarıyla sizlere de güzel bilgiler sunacağına eminim.Hepimizin amacı ortak olduğuna göre siz biz yok nasılsa.Umarım burada sizlerden utanır ve cıs yemez bizlerden utanmıyo artık menülerindeki cıslardan cısını da yiyor paşa paşa cezasını da yapıyor
Size emanet ediyorum kuzumu.Adaşım Haticem Mervem Monim eti sizin kemiği benim ona göre

Mervecim cafeye uğramaz oldun umarım herşey yolundadır canımm Haticem sen de öyle

Cici bakın kendinize

Süper cnm her zamn ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…