- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Günaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım
Banucumm canım benim napıyosunnn ? özledim kız birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum...elektriğin gitmediğine sevindim onsuz bir şey olmuyor...
Kizlar ben 2 haftalik izin istiyorum biraz toparlanmam gerek aktif olamiyorum grupta
Ilk menü her zaman ki gibi Gülşen den gelsin
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
7 zeytin
domates salatalık
öğle
1 elma
1 portakal
Çeyrek muz
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
3 light bisküvi
ara
yoğurt yiyeceğim
toplam 1100 kalori
2 lt su
1 saat yüzme
15 dk Leslie
Bugün ve Ben
Sabah
Yarım litre su
Öğlen
1 dilim ekmek ince
3 tane zeytin
yarım k.k peynir
1 çay kaşığı acuka
1 tane ve çeyrek haşlanmış yumurta
Ara
yarım litre su
1.5 küçük kivi
Ara
yarım litre su
247 calori toplam su ana kadar birazdan da bisiklete binicem inş.
Sevgili Monicim ve 8, takımın fıstıklarııı
Bir süreliğine takımımın prensesi Neslim sizlerle birlikte olacak.Burada güzel sonuç alırsa devam edebilir de hepimizin amacı ortak çok değerli paylaşımlarıyla sizlere de güzel bilgiler sunacağına eminim.Hepimizin amacı ortak olduğuna göre siz biz yok nasılsa.Umarım burada sizlerden utanır ve cıs yemez bizlerden utanmıyo artık menülerindeki cıslardan cısını da yiyor paşa paşa cezasını da yapıyor
Size emanet ediyorum kuzumu.Adaşım Haticem Mervem Monim eti sizin kemiği benim ona göre
Mervecim cafeye uğramaz oldun umarım herşey yolundadır canımm Haticem sen de öyle
Cici bakın kendinize
Mecburum canim birazdan yuzmeye gidecegim ordan gelince 8 oluyo saat o zaman yogurt yiyecegimAksam yemezamanni çok eyiyeceğiminmi canım ben 6 yi bekliyorum
Sinir oldum kaynanama yaa annem şehir dışında Dila yi kaynanama bıraktım çocuğun ne altını değişmiş ne yemek yedirmis doğru düzgün birde dışarda karşılaştık çocuğu şu soğukta kilotlu çorapla dışarı çıkarmış bu nasıl babaanne yaa kızım beni görünce yarım saat ağladı içli içli ...aynı çocuk anneme gittiğinde gulucuklerle karşılıyor beni neden böyle yapıyo kızlar ya o tek torunu birde
Sen nereyeee fıstıkburaya düsen bidaha kurtulamaaaaaaazzzz
3 aydır mıkızlar kocaman günaydın hepinize
bende yılmış durumdaydım 3 aydır 76 da sayıp duruyordum bak aranıza geldim beni toparlarsınız diye lütfen motivasyonunu dirilt canım beraber inceleceğiz vazgeçme
sakın vazgeçme inan 2 li haneleri gördüğüde daha güzel olacak herşey
mervecim selam cnm hoşgeldin. ah bilmemmi 2 bebek taşıdım son 1 ayda patlacak gibi oluyor insan normal haller bunlar bebeğini alınca unutacaksın. bu arada umarım yeni nesil hevesi gibi sezeryana felan heveslenmedin normal doğum en güzeli sakın doğal yoldan vazgeçme
turuncucum selam tanışmadımıştık senle ben neslihan 6. takımdan. 1 ay misafiriniz olucam.
bende 1 haftada 3 kilo alabilecek bünyeye sahibim malesef insülin direnci vardı sanırım bunyem musait. ama şimdi kilo alınca 3 gün detoks tarzı besleniyorum gelenler hemen gidiyor. ama bi türlü mevcutu gönderemedim 3 aydır canım. allah sağlık versin
çok geçmiş olsun havalar yine soğudu hastalık kaçınılmaz oldu malesef
o kadar çabalayıp da baskülde + görünce umutsuzluğa düşmemek elde değilcanım benim tam böyle umutsuzluğa düştüğün anda gitmeye başlayacak kilolar çabuk pes etme canım benim sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak :)
Ne insanlar var bu dünyada ya. Yazık diğilmi o kuzuya ah canım benim Allah bilir ne kadar üzülmüştür şimdi o. Hep diyorum iyi insanlar bu dünyadan çabuk gidiyor. Benim kaynanam çoooooooook iyi bir insandı ya. İnanırmısınız 3 gelini vardı ve gelinlerini oğullarından çok severdi hatta eşim gelinlerini bizden çok seviyorsun diye kıskançlık yapardıSinir oldum kaynanama yaa annem şehir dışında Dila yi kaynanama bıraktım çocuğun ne altını değişmiş ne yemek yedirmis doğru düzgün birde dışarda karşılaştık çocuğu şu soğukta kilotlu çorapla dışarı çıkarmış bu nasıl babaanne yaa kızım beni görünce yarım saat ağladı içli içli ...aynı çocuk anneme gittiğinde gulucuklerle karşılıyor beni neden böyle yapıyo kızlar ya o tek torunu birde
3 aydır mıAslında bu hafta çok motiveydim ama birsey oldu bana kilom hiç inmiyor, artıyor
o kadar çabalayıp da baskülde + görünce umutsuzluğa düşmemek elde değilyine de pes etmedim ama bu hafta baya + da olacağım sanırım o yüzden bu hafta izinli olmak istiyorum
a.s tatlım araya çeyrek muz ve elmalı yoğurt koydum yoksa baya az olucaktiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım
1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum
Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çabucak toparlanırsınBol bol limonlu su iç kuzum
Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptımİnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım
Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini
Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin
Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesinzaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin
Adaşımmmmmmm
Merak etme benimde gözüm üzerinde
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmezolmadı gereken cezayı keseriz nasılsa
Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuşinşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi )
memnun oldum canım ilk azeri arkadaşımsın :) Allah bağışlasın oğlunu canım umarım en kısa zamanda hedef kilolarımıza birlikte ulaşırızSalam Leyla men Nüşabe. 32 yaşında. 1.55 boyunda. 85 kiloyum. 1.4 aylıq bir oğlum var.
inadım inat demek lazım canım bu kilolar bundan anlıyor umutsuzluk bize göre değil !!!!
3 aydır mıAslında bu hafta çok motiveydim ama birsey oldu bana kilom hiç inmiyor, artıyor
o kadar çabalayıp da baskülde + görünce umutsuzluğa düşmemek elde değilyine de pes etmedim ama bu hafta baya + da olacağım sanırım o yüzden bu hafta izinli olmak istiyorum
saolasın canım benim ballı limonlu toz zencefilli karışım yapıyorum iyi geliyor gibi iyileşip ben de leslie yapmaya ve spora gitmeye devam etmek istiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmm
Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım
1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum
Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çabucak toparlanırsınBol bol limonlu su iç kuzum
Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptımİnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım
Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini
Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin
Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesinzaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin
Adaşımmmmmmm
Merak etme benimde gözüm üzerinde
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmezolmadı gereken cezayı keseriz nasılsa
Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuşinşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi )
saol rakipciim :)Geçmiş olsn cnm
Men de memnun oldum ömrüm sevindim ilk olduğuma. Sağol tatlım teşekkür ederim. Aminnn canım hamımız bir yerde inşallah.memnun oldum canım ilk azeri arkadaşımsın :) Allah bağışlasın oğlunu canım umarım en kısa zamanda hedef kilolarımıza birlikte ulaşırız
Menün yaxşıdır amma mence makaronu öğlende yesen yaxşıydı.Monim ve takim arkadaslarim
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?