Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sinir oldum kaynanama yaa annem şehir dışında Dila yi kaynanama bıraktım çocuğun ne altını değişmiş ne yemek yedirmis doğru düzgün birde dışarda karşılaştık çocuğu şu soğukta kilotlu çorapla dışarı çıkarmış bu nasıl babaanne yaa kızım beni görünce yarım saat ağladı içli içli ...aynı çocuk anneme gittiğinde gulucuklerle karşılıyor beni neden böyle yapıyo kızlar ya o tek torunu birde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmm

Önce salonumu bir güzel topladım, yatak odamı toparladım sonrada ütümü oturup yaptım ve çok şükür ev işlerim biter bitmez bir güzel Lesliemide yaptım

1.5 Mil yaptım desem yeridir
1 Mili tamamen bitirip 2 mili yarıladım ve toplam 30 dakika Leslie yaptım. İnanılmaz terledim ve hala bütün vucudum titriyor
Kendimi yorgun ama bir okadarda dinç hissediyorum

Yarında kesinlikle işlerimi bitirip sporumuda yapacağım

Günaydın kızlar güne şifayı kapmış olarak başladım

Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım çabucak toparlanırsın Bol bol limonlu su iç kuzum

Banucumm canım benim napıyosunnn ? özledim kız birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum...elektriğin gitmediğine sevindim onsuz bir şey olmuyor...

Sorma bende çok sevindim elektriklerin gitmemesine gerçi çeptende olsa girip bakardım sizlere
Şükür iyiyim ve düzenli olarak yapma niyetiyle sporumuda yaptım İnşallah bu hafta olmasada ( malum 2 gün kaldı ) önümüzdeki hafta çok çok güzel sonuçlarla karşınızda olacağım

Kizlar ben 2 haftalik izin istiyorum biraz toparlanmam gerek aktif olamiyorum grupta

Canım Gripden dolayı giremiyorum diyorsan idare ederiz aslında seni ama beslenmede iyi gitmiyor az kendime gelmem lazım dersen saygı duyarım ( sonuçta hepimiz dönem dönem kısacık umutsuzluklara kapılabiliyoruz )
İzne ayrılsanda sohbete gel bari özletme kendini

Canım menün çok çok güzel ama ufak bir tavsiye o light bisküvilerden 3 adet te olsa yeme çünkü genelde light yazsada içinde şeker var ve okadar emek veriyorsun boşa gitmesin

Canım seninde menün çok güzel ama akşama çok çok az yeme ki metabolizman etkilenmesin zaten sporunuda yapıyrosun eminim çok güzel sonuçlar göreceksin

Adaşımmmmmmm
Merak etme benimde gözüm üzerinde
Bir iki güne okadar alışır ki kaçamakları aklından bile geçirmez olmadı gereken cezayı keseriz nasılsa

Bu arada mervemizde şükür iyi kuzucuk anasına baya bir ağırlık hissi verince pek hali kalmıyormuş inşallah kesinlikle doğumdan sonra daha zayıf ve daha sık aramıza dönecektir ( prensesimiz izin verdikçe tabi )

Af edersiniz ama oha diyesim geldi
Anam zaten havalar zehir gibi ki sizin orası dahada soğuktur ya işte hep diyorum ya Anne var Annecik var bu bence Babanne ve Anannede de geçerli
İnsanın içinden gelecek işte
Ya bak sakın eşine bu olayı Annesini şikayet eder gibide anlatma yoksa evde huzursuz olursunuz
Sen iyisimi Kvne güzellikle en tatlı halinle Anneciğim tamam sen üşümez sanıyorsun ama benim kız biraz nanemolla çok çabuk etkileniyor Allah korusun hasta olursa sende bende üzülürüz ne olur dışarı çıkarma diye tembihle çıkmak zorundaysada mutlaka sağlam giydirsin ( kız benim annem 1 sokak ötede geçenlerde şapkasını taktım şalını takmadım diye kalayı bastı kız sen bu çocuğu hasta et bak ben seni ne yapıyorum diye kızdı ki inan o an okadar soğukta değildi sonra evde nerden bulduysa bir şal buldu dönüşte kızın ağzına kadar bağlayıp öyle gönderdi sizin bayır esiyordur hasta olur diye )

Olmadı sırf kayınvalideni korkutmak için ertesi gün arayıp ay gece kızım ateşlendi sabaha kadar uyutmadı diye ufak bir pembe yalan söyle belki kendini suçlu hissederde biraz daha dikkatli davranır

Sen nereyeee fıstık buraya düsen bidaha kurtulamaaaaaaazzzz

3 aydır mı Aslında bu hafta çok motiveydim ama birsey oldu bana kilom hiç inmiyor, artıyor
canım benim tam böyle umutsuzluğa düştüğün anda gitmeye başlayacak kilolar çabuk pes etme canım benim sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak :)
o kadar çabalayıp da baskülde + görünce umutsuzluğa düşmemek elde değil yine de pes etmedim ama bu hafta baya + da olacağım sanırım o yüzden bu hafta izinli olmak istiyorum

Ne insanlar var bu dünyada ya. Yazık diğilmi o kuzuya ah canım benim Allah bilir ne kadar üzülmüştür şimdi o. Hep diyorum iyi insanlar bu dünyadan çabuk gidiyor. Benim kaynanam çoooooooook iyi bir insandı ya. İnanırmısınız 3 gelini vardı ve gelinlerini oğullarından çok severdi hatta eşim gelinlerini bizden çok seviyorsun diye kıskançlık yapardıKK48:) Hiç bir işimize karışmazdı o kadar iyiydi ki. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Kızlarrrrrrrr akşam yemeğimide yedim

Eşim siz yemeğinizi yiyin geleceğime yakın giyinin hemen inersinizde Ananneme gideriz dedi bende evde o ana kadar birşey yapmamış olunca olanlardan ortaya karışık birşeyler yaptım
Birazdan hazırlanırım hem çıkmışken manavada uğrayayımda eve sebze alayım az eşime dün bir ara dedim ama gelirken unutmuş bari kendim görerek alayım ne varsa artık ( kışıda hiç sevmiyorum sebze pek olmuyor diye )

Hemen aklımdayken yazayım Menümü burayada
Sabah geç kalacağım diye resimini çekememiştim o yüzden bugün yazılı olsun

Sabah;
1 koca bardak Ayran
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 parça peynir

ara;
Şekersiz Türk kahvesi

ara2;
şekersiz nescafe
3 adet hurma

Akşam; 17:30da bitti
1 kase Çorba
2 Yk kadar kıymalı yumurta ( dünden çok az kıyma kalmıştı değerlendirdim )
3 YK kadar tavuk döner
1 adet kırmızı turp

Evi kuruttuk desem yeridir ve o yüzden dışarı çıktığımda manavada uğramam şart kızın sebze zaten pek yok ama en azından pırasa falan alayımda az sebze yiyelim buzlukta yazdan bezelyem vardı ama onuda nişastasından şekerinden dolayı yapmak istemedim bugün

Canım ne olur umutsuzluğa kapılma belki regln yakındır yada ne bileyim turşu tarzı birşey yediysen oda ödem yapar sonuçta sen yediğinden eminsen artı olması mümkün değil zaten

Menüm:
sabah: 1 bardak su. 1 bardak çay. 1 hurma.
ara: yeşil çay.
öğlen: salata---(marul. turp. domates. soğan. maydanoz. zeytin yağı. elma sirkesi). 1 kase pul biberli yoğurt. 1 dilim suxari ekmek.
ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık.
akşam: 1 kase çorba. yine salata. yeşil çay.
1 litre su.

a.s tatlım araya çeyrek muz ve elmalı yoğurt koydum yoksa baya az olucakti
Ins. Güzel sonuçlar alırım 3 haftadır şu 74.5 ten aşağıya inemedim
Ins. Hep birlikte istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz

inadım inat demek lazım canım bu kilolar bundan anlıyor umutsuzluk bize göre değil !!!!

saolasın canım benim ballı limonlu toz zencefilli karışım yapıyorum iyi geliyor gibi iyileşip ben de leslie yapmaya ve spora gitmeye devam etmek istiyorum

menüm gelsin

sabah: 2 dilime yakın kızarmış tb üzerine salça, az domates, 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase kısır ve 1 br ayran
ara: az şekerli türk kahvesi ve 1/3 albeni
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 kepçe pırasa, 3 kaşık kısır
ara: yeşil çay ve 1 mandalina

bol su içiyorum ama malesef spor yok hasta olduğumdan dolayı

memnun oldum canım ilk azeri arkadaşımsın :) Allah bağışlasın oğlunu canım umarım en kısa zamanda hedef kilolarımıza birlikte ulaşırız
Men de memnun oldum ömrüm sevindim ilk olduğuma. Sağol tatlım teşekkür ederim. Aminnn canım hamımız bir yerde inşallah.

Monim ve takim arkadaslarim
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlama

Son düzenleme:
Menün yaxşıdır amma mence makaronu öğlende yesen yaxşıydı.

Menum
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
50 gr kepekli ekmek
35 gr light peynir
Mantarlı yumurta
Kıvırcık ve 3 zeytin

Ara 1 fincan sade Nescafe
2 İncirli lokum

Öğle 1 kepçe barbunya pilaki
35 gr kepekli ekmek

Ara 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi

Akşam
1 tabak zeytinyağlı bamya
40 gr kepekli ekmek
200 gr kefir

Ara 1 bardak sarımsaklı çay
7 badem
1 lokum ( 35 gr )
5 gr çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…