Canim suyu az iciyorsun 2 lt yap bence birde xlebçı ne demekmax faiçiyorum t: 39445325 .!.:Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. bir az peynir. 6 zeytin. 2 küçük domates. 1 salatalık. 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 2 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. bir az peynir. yeşillik.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay. 2 hurma.
Akşam: yarı kase souz-(patates ve etden olan bir yemek) 1 küçük turp. 3 adet xlebçı.
1 lt su.
Gülşencim ömrüm eskiden 2 lt içiyordum böbreklerim çok ağrıyodu anlarsın yaCanim suyu az iciyorsun 2 lt yap bence birde xlebçı ne demek
Kızlar koşu bandimi sattım 3 yılda 10 kez kullanmadım bile sizce o paraya eliptik bisiklet mi alayım yada evde Leslie kılınan yapmaya devam mı edeyim onerilerinizi bekliyorum
Nuş (afiyet) olsun canım. Maşallah hemişe günün gözel keçsin inşallah. AMİNNNNN.Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1417175 Eki Görüntüle 1417176
Bugün pazar diye kahvaltı biraz geç ve ödüllü oldu( sucuk ödülü )
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranımeşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum
Öğlende eşimle karşılıklı şekersiz türk kahvemizide içtik
Haftasonunu güzel bitirdim
Afiyet olsun menun zengin ve hafif gorunuyor tatlimHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Akşamlıkda köftem, salata ve ayranımeşim okadarcıkla doymazsın bari birazda balık ye diyip ton balığından bana birazını verdi ve harbi iyi geldi 2 saat oldu ve gram acıkma hissi yok ve yatana kadarda olacağını sanmıyorum
Menun cok guzzel canim bugun bende cikolata yedim ama az yedim afiyet olsunKızlar koşu bandimi sattım 3 yılda 10 kez kullanmadım bile sizce o paraya eliptik bisiklet mi alayım yada evde Leslie kılınan yapmaya devam mı edeyim onerilerinizi bekliyorum
Menüm
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates salatalık
ara
3/4 tadlar çikolata ; (
Öğle
1 lahmacun
ayran
akşam
salata
toplam 1100 kalori
2 mil Leslie 27 dk
Jilian level 2 25 dk
su 2lt olur
Hurmayi her menude goruyorum canim kilo yapnasi afiyet olsun canimMenüm:
Sabah: 2 dilim ekmek. bir az peynir. 6 zeytin. 2 küçük domates. 1 salatalık. 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 2 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. bir az peynir. yeşillik.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay. 2 hurma.
Akşam: yarı kase souz-(patates ve etden olan bir yemek) 1 küçük turp. 3 adet xlebçı.
1 lt su.
sorma canım ya etkisinden çıkmak mümkün değil kiii akıl hayal almıyor bu olanları !!! ben idamdan yanayım yani assınlar böylelerini ya aşağılık yaratıklar insan müsveddeleri iğreniyorumSorma canım bende dünden beri o haberin etkisinden çıkamadım
Artık boş minibüse binmeyede korkar oldu insan
İnan bugün bile kızıma elli kere tembihledim arkadaşlarıylada bir yere giderse ( ki çoğu yere ben götürüyorum hepsini ve evlerine bırakıyorum ) sakın olaki boş minibüse binmeyin diye
Eskiden aman balık istifi gitmiyelim aman boş minibüs bekleyelim derdim ama artık onada taksiyede binmeye çekinir hale geldim
Hani eskiler hep der ya böylesini sallandıracaksın Taksim meydanında bak bir daha yapabiliyorlarmı diye hakikaten bu tip haberleri gördüğümde ( ki maalesef bu zamanlar çoğaldı bu tip olaylar ) inan öylelerini idam etsinler diyesim geliyor
Kızcağız Üniversite okumak için kim bilir nereden geldi oralara
Yarın öbür gün nasıl güvenipte kızlarımı şehir dışı kazanırlarsa gönderebileceğimİnan aklımdan çıkmıyor ( Rabbim ailesine sabırlar versin...Aminnnnnnn )
Teşekkür edirem ömrüm. Xurma(hurma) kilomu yapar. Ama men onu çox sevirem.Afiyet olsun menun zengin ve hafif gorunuyor tatlim
Menun cok guzzel canim bugun bende cikolata yedim ama az yedim afiyet olsun
Hurmayi her menude goruyorum canim kilo yapnasi afiyet olsun canim
Nuş (afiyet) olsun canım. Maşallah hemişe günün gözel keçsin inşallah. AMİNNNNN.
kızlar telefona bi haller oldu alıntı yapamıyorum
banucum haklısın aletle spor yapmak sıkıyor beni o parayi biraz önce eşim aldı kredi kartına yatiriyoruz dedi bişey diyemedim zaten canım tasinacagimiz evin spor salonu var binada aletler de olacak iner orda yaparım zaten ben zayiflasam 1 maaşımı kıyafet e ayiririm
Sweettyy83 seni cikaramadim canım eski nickin neydi
sorma canım ya etkisinden çıkmak mümkün değil kiii akıl hayal almıyor bu olanları !!! ben idamdan yanayım yani assınlar böylelerini ya aşağılık yaratıklar insan müsveddeleri iğreniyorum
kızlar bişe sorucam ben 6 şubatta izinli yazıldım ve iznim 20 şubatta bitiyor sanırım?? o zamana kdr paylaşım yapma zorunluluğum yok herhalde ve kesin 20 şubatta bildirim yapıyor muyum biri bilgilendirirse sevinirim...
kızlar bu arada YARIN HERKES ÖZGECAN VE KADINLARIMIZ İÇİN SİYAH GİYİNSİN BEN KENDİ ADIMA BU DUYARLILIĞI GÖSTERİCEM VE SİZDEN DE RİCA EDİYORUM
Bugun benimde canim sucuk cekti ama evde uoktu canim menun gayet guzel leslie ye devam ediyo musun
Iyi akşamlar bende katılabilir miyim
Iyi akşamlar bende katılabilir miyim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sa. Kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum, dün fırsatım olmadı nete girmeye kusurabakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?