Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de lesliyi cok seviyorum asla vazgecmem. Banttan sıkılıyor um hemen arkasina 15dk lesli biraz plates ip atlama derken hoppp spor bitiveriyor

Tabi tatlım her kes sevdiği misafirin gelişine sevinir. Ömrüm menim kv çooooooooooooox iyi insandı Allah rehmet eyelsin baldızım da yoxdur amma çox iyi anlayıram sene yapılanları. Böyük bacımın 4. kiçik bacımın 2 baldızı varkv-leri de var ve her ikisine yapılanlardan dolayı seni çoox iyi anlayıram. Neyse pis emellerinin cavabını özleri verecekler Rebbime.

ben de lesliyi cok seviyorum asla vazgecmem. Banttan sıkılıyor um hemen arkasina 15dk lesli biraz plates ip atlama derken hoppp spor bitiveriyor

Bende İnternette leslie sansome yazdığımda Yeşil lastikli bir video bulmuştum 45 dakikalık onu yapmıştım ilk ve o günden sonra da hep devamlı onu açıyorum hem 1 mil normal 2.ci milde lastikle kol hareketleri de var en azından daha fazla zorluyor ve kollarımda sıkılaşır o bahaneyle ( karın içinde hareketler varmış yani lesli bacı karnınızıda hissediyormusun gitsin göbiş falan diyor )
İp atlamayı bir ara yapıyordum ama duyduğuma göre ip atlayınca göğüslerde sarkma oluyormuş ( spor sütyeni giyersen sakıncası yokmuş ama onuda hala alacağım hesapta )

Ahhh ahhh güzelim valla benim şu 15 senede KVyle Kple yaşadıklarımı dizi yapsalar ulen Hürrem saltanat sürmüş bu kız daha beterini görmüş derler
Şaka bir yana ama şükür kötü günler geride kaldı sabır sabır bir yere kadardı ve en sonunda eşime resti çekmiştim ya adam olup beni koruyacaksın yada bu evlilik bitecek diye tabi blöf yaptığımı eşim bilmiyordu ( eğer inat etseydide cidden boşanacaktım ) ama şükür eşim bana cidden aşık ve ne beni nede o zaman kızımı bırakamıyacağına karar verince bundan sonra ne dersen o dedi şükür
Hee Annesine asla saygısızlığım olmaz ama artık bana kesinlikle laf söylemesine müsaade etmiyorum anında cevabını yapıştırıyorum ( ilk zamanlar eşime çok şikayet edip huzurumuzu kaçırıyordu ama artık eşimin yanındada olsa söyleyince eşimle aramıza giremeyeceğini anladı ve şikayetten vazgeçti )

Hatta KVnin yüzüne de dedim ben asla hiç birinize hakkımı helal etmiyorum , öbür dünyada Rabbim bana yaşattıklarınızın hepsinin hesabını soracak, eğer benimde bir suçum varsa ki olmadığını biliyorum banada soracak dedim şok oldu tabi çünkü banu hep susan, herşeyi içine atan, en ufak şeyde eşinin hatrına yine hizmet eden, maddi manevi her açıklarını istemesede kapatıyordu ama artık öyle biri yok karşısında ve benle bir araya gelince destur çekecek neredeyse
Heee kızlarının yanında yine havalanır gibi oluyor ( sanki onların yanında laf söyleyemiyeceğim ) ama onuda anında hallediyorum ve vazgeçiyor bana laf sokmaktan

Evet heyatım içine atıb dinmeyende ele bilirler ki canları ne istese ede bilerler. Sevindim ki boşanma olmadan aileni qoruyub saxlaya bilmisen maşallah ve inşallah bundan sonra da bele davam eder. Ahhhhhhhhh Banum ahhhhhhh menim de haqqımı halal etmeyeceyim bir kaç insan var. Çocuğum olmurdu deye çox laf sokuyolardı mene. Amma qanmırdılar ki men sonsuz deyildim sadece hamileleyim vaxtından evvel sona çatırdı. Boşasın deyirdiler amma şükür eşim seni çocuğun olmasa da boşamam deyirdi. Bezen öle şokları yaşatmak gerek bu kv-lere.Menim balaca bacımın şekerini kv-si bir seferinde 300-e kaldırmışdı. Yazıq bacım sokakda yıxılıb qalmışdı komşular yardım etmişdi. Böyük bacım desen telefonda bele danışa bilmirem onunla kv-si kurcalıyor. Allah hamımızın kömeyi olsun AMİNNNNN.

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kahvaltımı edip hemen kendimi buraya attım
Biraz geçsin hemen Lesliemide yapacağım ( malum akşam misafirim olucak geç saatte bırakmıyayım ancak yemeğimi falan yaparım onlar gelmeden )

Burada felaket kar var hatta göz gözü görmüyor desem yeridir yani bizimkiler kesin yatıya kalacak
KVde kalır sanırım bu gidişle

Şu iki günüde atlatsam inanılmaz rahatlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…