- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben de lesliyi cok seviyorum asla vazgecmem. Banttan sıkılıyor um hemen arkasina 15dk lesli biraz plates ip atlama derken hoppp spor bitiveriyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür geçte olsa gelebildim
Temizlikti, çamaşırdı derken akşama kadar baya bir koşturdum
Akşam yemeğimden sonrada biraz vakit geçince 2 Mil leslimi yaptım
Aslında bir ara şeytan; kız bütün gün yoruldun, hareket desen fazlasıyla var ne gerek var tekrar leslie yapmaya dediAz daha uyacaktım ama sonra silkelendim ve Lesliye başladım
Bu seferde şeytan; Anam boşver be 1 Mil yap yeter ne diye kendini fazladan yoracaksın diye dürttüp durduDegett başımdan dedim ve bir güzel 2 Mili tamamladım
Bugün temizlik yapmasaydım belki 2.5 yada 3 Mil bile olurdu ama şükür en azından her gün 2 milde olsa yapıyorum ve eminim alışınca dahada fazlasını yapabileceğim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Eki Görüntüle 1420523 Eki Görüntüle 1420524
Sabah evde olanlarla yaptım kahvaltımı ( evi kurutmuşuz yine)
Akşamlıkda karnabaharımı haşladım ama yoğurt olmayınca evde üzerine domates püresiyle uydurma baharatlı bir sos yaptımfenada olmadı
Birde mantar çorbam vardı akşamlık
Anaaaa az daha unutuyordum spor yaptıktan bir saat sonrada 4 adet kurbiş yedimyemeseydim iyidi ama çok canım çekti ve o yüzden biraz sonra tekrar bir 20 dakikada olsa hareketler yapacağım ( yerleşmeden gitsin )
Valla bende bayılırım aslında misafire heleki gelen kişi sevdiğim biriyse isterse günlerce kalsın ama benim KVyle pek aramız yoktur ( 6 sene evvel felaket kapıştık daha doğrusu o bana hakaretler etti bende o günden sonra Anne bile demiyordum daha yeni başladım tekrar Anne demeyekızı desen iki yüzlü bana sen sonuna kadar haklısın Annem ayıp etti konuşacağım onunla demişti ama ne konuşmuş ne birşey yapmış üstelik birde Annesine sen haklısın diye her konuda gaz verir ama herkese farklı davranıp masum ayağına yatar onun oğlu desen daha 14 - 15 yaşındayken bana okadar ağır konuştu ki 4 sene oldu hala içimden çıkmıyor o lafları ( sırf eşimin hatrına konuşuyorum ama her fırsatta lafımıda sokarım hatta oda farkında yenge arada lafı sokuyorsun resmen der bende hak edene hak ettiği kadar muamele yapıyorum derim tabi anasıda ses etmez o an çünkü sonuna kadar haklıydım o zamanda bu zamanda )
Şimdi böyle bir ortamda zoraki olmak var birde sevmediklerini bile bile ( bende bayılmıyorum onlara sonuçta ) hizmet etmek var
Canım sen o kiloyla umutsuzluğa kapılıyorsan ben direk öleyim
Bir anlık bir duygu olduğuna eminim sonuçta zaten aşırı bir kilon yok6 kg versen 6lı hanelerdesin ve yaza kadar fazlası bile gider bence
Kuzuya çok geçmiş olsun şükür iyileşmiş
İnşallah seninde mide bozulmaz
Çok geçmiş olsun canım diş berbat birşeydir inşallah çabuk geçerde bir daha tutmaz
Tabi tatlım her kes sevdiği misafirin gelişine sevinir. Ömrüm menim kv çooooooooooooox iyi insandı Allah rehmet eyelsin baldızım da yoxdur amma çox iyi anlayıram sene yapılanları. Böyük bacımın 4.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür geçte olsa gelebildim
Temizlikti, çamaşırdı derken akşama kadar baya bir koşturdum
Akşam yemeğimden sonrada biraz vakit geçince 2 Mil leslimi yaptım
Aslında bir ara şeytan; kız bütün gün yoruldun, hareket desen fazlasıyla var ne gerek var tekrar leslie yapmaya dediAz daha uyacaktım ama sonra silkelendim ve Lesliye başladım
Bu seferde şeytan; Anam boşver be 1 Mil yap yeter ne diye kendini fazladan yoracaksın diye dürttüp durduDegett başımdan dedim ve bir güzel 2 Mili tamamladım
Bugün temizlik yapmasaydım belki 2.5 yada 3 Mil bile olurdu ama şükür en azından her gün 2 milde olsa yapıyorum ve eminim alışınca dahada fazlasını yapabileceğim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Eki Görüntüle 1420523 Eki Görüntüle 1420524
Sabah evde olanlarla yaptım kahvaltımı ( evi kurutmuşuz yine)
Akşamlıkda karnabaharımı haşladım ama yoğurt olmayınca evde üzerine domates püresiyle uydurma baharatlı bir sos yaptımfenada olmadı
Birde mantar çorbam vardı akşamlık
Anaaaa az daha unutuyordum spor yaptıktan bir saat sonrada 4 adet kurbiş yedimyemeseydim iyidi ama çok canım çekti ve o yüzden biraz sonra tekrar bir 20 dakikada olsa hareketler yapacağım ( yerleşmeden gitsin )
Valla bende bayılırım aslında misafire heleki gelen kişi sevdiğim biriyse isterse günlerce kalsın ama benim KVyle pek aramız yoktur ( 6 sene evvel felaket kapıştık daha doğrusu o bana hakaretler etti bende o günden sonra Anne bile demiyordum daha yeni başladım tekrar Anne demeyekızı desen iki yüzlü bana sen sonuna kadar haklısın Annem ayıp etti konuşacağım onunla demişti ama ne konuşmuş ne birşey yapmış üstelik birde Annesine sen haklısın diye her konuda gaz verir ama herkese farklı davranıp masum ayağına yatar onun oğlu desen daha 14 - 15 yaşındayken bana okadar ağır konuştu ki 4 sene oldu hala içimden çıkmıyor o lafları ( sırf eşimin hatrına konuşuyorum ama her fırsatta lafımıda sokarım hatta oda farkında yenge arada lafı sokuyorsun resmen der bende hak edene hak ettiği kadar muamele yapıyorum derim tabi anasıda ses etmez o an çünkü sonuna kadar haklıydım o zamanda bu zamanda )
Şimdi böyle bir ortamda zoraki olmak var birde sevmediklerini bile bile ( bende bayılmıyorum onlara sonuçta ) hizmet etmek var
Canım sen o kiloyla umutsuzluğa kapılıyorsan ben direk öleyim
Bir anlık bir duygu olduğuna eminim sonuçta zaten aşırı bir kilon yok6 kg versen 6lı hanelerdesin ve yaza kadar fazlası bile gider bence
Kuzuya çok geçmiş olsun şükür iyileşmiş
İnşallah seninde mide bozulmaz
Çok geçmiş olsun canım diş berbat birşeydir inşallah çabuk geçerde bir daha tutmaz
Herkese iyi geceler kızlar bugün moralim biraz bozuk erken yatıyorum
ben de lesliyi cok seviyorum asla vazgecmem. Banttan sıkılıyor um hemen arkasina 15dk lesli biraz plates ip atlama derken hoppp spor bitiveriyor
Tabi tatlım her kes sevdiği misafirin gelişine sevinir. Ömrüm menim kv çooooooooooooox iyi insandı Allah rehmet eyelsin baldızım da yoxdur amma çox iyi anlayıram sene yapılanları. Böyük bacımın 4.kiçik bacımın 2 baldızı var kv-leri de var ve her ikisine yapılanlardan dolayı seni çoox iyi anlayıram. Neyse pis emellerinin cavabını özleri verecekler Rebbime.
Evet heyatım içine atıb dinmeyende ele bilirler ki canları ne istese ede bilerler. Sevindim ki boşanma olmadan aileni qoruyub saxlaya bilmisen maşallahBende İnternette leslie sansome yazdığımda Yeşil lastikli bir video bulmuştum 45 dakikalıkonu yapmıştım ilk ve o günden sonra da hep devamlı onu açıyorum hem 1 mil normal 2.ci milde lastikle kol hareketleri de var en azından daha fazla zorluyor ve kollarımda sıkılaşır o bahaneyle ( karın içinde hareketler varmış yani lesli bacı karnınızıda hissediyormusun gitsin göbiş falan diyor )
İp atlamayı bir ara yapıyordum ama duyduğuma göre ip atlayınca göğüslerde sarkma oluyormuş ( spor sütyeni giyersen sakıncası yokmuş ama onuda hala alacağım hesapta)
Ahhh ahhh güzelim valla benim şu 15 senede KVyle Kple yaşadıklarımı dizi yapsalar ulen Hürrem saltanat sürmüş bu kız daha beterini görmüş derler
Şaka bir yana ama şükür kötü günler geride kaldısabır sabır bir yere kadardı ve en sonunda eşime resti çekmiştim ya adam olup beni koruyacaksın yada bu evlilik bitecek diye tabi blöf yaptığımı eşim bilmiyordu ( eğer inat etseydide cidden boşanacaktım ) ama şükür eşim bana cidden aşık ve ne beni nede o zaman kızımı bırakamıyacağına karar verince bundan sonra ne dersen o dedi şükür
Hee Annesine asla saygısızlığım olmaz ama artık bana kesinlikle laf söylemesine müsaade etmiyorum anında cevabını yapıştırıyorum ( ilk zamanlar eşime çok şikayet edip huzurumuzu kaçırıyordu ama artık eşimin yanındada olsa söyleyince eşimle aramıza giremeyeceğini anladı ve şikayetten vazgeçti)
Hatta KVnin yüzüne de dedim ben asla hiç birinize hakkımı helal etmiyorum , öbür dünyada Rabbim bana yaşattıklarınızın hepsinin hesabını soracak, eğer benimde bir suçum varsa ki olmadığını biliyorum banada soracak dedimşok oldu tabi çünkü banu hep susan, herşeyi içine atan, en ufak şeyde eşinin hatrına yine hizmet eden, maddi manevi her açıklarını istemesede kapatıyordu ama artık öyle biri yok karşısında ve benle bir araya gelince destur çekecek neredeyse
Heee kızlarının yanında yine havalanır gibi oluyor ( sanki onların yanında laf söyleyemiyeceğim) ama onuda anında hallediyorum ve vazgeçiyor bana laf sokmaktan
Cok gecmis olsun canim acil sifalarHayırlı sabahlar kızlar
dedem dün felç geçirmiş moralim ondan bozuk suan fakültede yatıyor inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun inşallah.Hayırlı sabahlar kızlar
dedem dün felç geçirmiş moralim ondan bozuk suan fakültede yatıyor inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
Hayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?