İnşallah tez zamanda toparlanarsan ömrüm.Menu olarak kotu birgindu halada devam ediyoryarin cok hafif gecirmem gerekiyor yoksa arti gosterecek tarti
Geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inş.Hayırlı sabahlar kızlar
dedem dün felç geçirmiş moralim ondan bozuk suan fakültede yatıyor inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
Sana günaydın şekerGünaydın kızlaarrr
kızlar aranızda okuyabilecek varsa gül hanımla irtibata geçermisinizkimin duasının kabul olacağı belli olmaz bir nefes bir nefestir....facebook a yazdığımı buraya da kopyalacağım
arkadaşlar hep resim paylaşıp beğeni yapıyoruz, biraz da duaya ihtiyacı olanlar için dua edelim.....kardeşimin (ilhan'ın) 9 yaşındaki kızı ceren'de kawasaki hastalığı çıktı, burdur'da tedavi edilemedi ısparta'ya havale ettiler orada yatarken her hafta Ayfon a ambulansla gidip kalp konrtolleri yapıldı ama 3 haftadır yapılan tedavi olumsuz oldu, dün de eskişehir e havale oldular ( Ankara'da hacettepe de yer yok mecburen eskişehire gidildi)...doktorun konuşması bu hastalık daha küçük çocuklarda olduğu için yaş ve damarlarda uzamalar dan dolayı olumsuz....dua etmekten başka çaremiz kalmadı...500 kişinin yasin okuması gerekiyor (1 kişi 1 yasin okuyacak) ..bir arkadaşım 300 e yakın okutturacak (fatmagül beşe)...okumak isteyen ve çevresinde de okutturabileceği olanlar yazarsanız kısa sürede tamamlayalım..ben 1. okudum başlattım devamını sizlerden bekliyorum...başlarken şennur kızı ırmak ceren in şifa bulması için diye başlıyoruz ve arapçasından okuyoruz...
valla aynı çaresizlikle disiplin olmak için takım transferi oldum ya bende bide böle deneyim diye. insan alışıyo ve disiplini kayboluyo bi sure sonra işallah bana yarardaKızlar +400 çıktım öf bi aşağı bi yukarı bıktım valla.spor da yapıyorum ...yaza birkaç ay kaldı kendimi toplamaliyim ama nasıl bi care bulun bana kızlar ne olur ne yapayim
ben çok korkuyom geçen cumadan beri tartılmadım sadece cumaları tartılıyom incelmiş hissediyom ama. yarın 100gr la 75.9 gorsem göbek atıcam yeminleGaliba haftaya cumaya kadar dayanabilirsem dukanin saf proteinini yapıcam ancak o zaman hedefime en hızlı ulaşıp 2 kiloyu veririm kıyafet vermek zorunda kalmam Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?