Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Bu gün bomba gibi uyandım. Dun sabah 70.9 gösteren tartı bu gün 69.7 gösterdi . Çok şaşırdım çok sevindim. Giden su ödem tabi ama olsun motivasyonum arttı.
Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya
Kizlarrrr yarın benimle şu 4 günlük şok diyete kim başlıyor bakalım hadi yalnız bırakmayın beni 2 kilo vermek istemez misiniz cumaya kadar
Keşkeee :) yok canım 29 yaşındayım ben ilk sayfada takım kurallarını okudum da cuma günleri toplam msj sayısını da yazın diyodu en baştan saymayım diye msj ları numaralandırıyorum komik oluyo ama aklıma bu geldi
GÜNAYDIN KIZLARRRR
BUGÜN BİR ENEJİĞİM ANLAMADIM YAAAAAAA
Aynı soruyu sormuşuz canım;-)oynakbasi34 teşekkür ederim. İnşallah siz de görürsünüz.
Kaptanmoni ben 3 hafta sonra mı gireceğim listeye.
H Herseyguzelolacak38
Canım başladınmı dietine nasıl gidiyor. Ben de bu gün bir şeyler yapıyorum bakalım ne olucak akşam yazıcam menümü. İnşallah bu hafta hepimiz iyi bir bildirim yaparız. AMİN.
Kız sen ona neden çakma elti diyorsun kaynınla gerçek evli diymi yoksa.Anam sabah internet bir kesildi yeni geldi
Ufaklıkda ilk kez ısrarla internetten film seyredeceğim diye tutturdu sonrada baktı internet yok yattı uyudu
Birazdan benim çakma elti kahve içmeye gelecek sanırım
Sabah aradı kızım uyusun uyansın geleceğim dedi ama bu saat oldu henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?