- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kız sen ona neden çakma elti diyorsun kaynınla gerçek evli diymi yoksa.
Selam kızlar kimse yokmu yahu hahahah
Kız çakma dememin sebebi benim gerçek eltim değil ( zaten eşim tek erkek evlat 1 abla ve kızkardeşi var ortanca eşim )
Bu çakma eşimin Amcaoğlunun karısı ( yani amcasının gelini ) oda beni ilk evlendiğinde çok sevdiği için devamlı eltim eltim diyordu bende ona kız çakmada olsa eltim oldu falan diye makara yapardım şimdi birbirimize eltim deriz ama bana göre çakma
Kızzzzzzzzz kocaman beni görmüyormusun
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Nasılsın görüşmeyeli
Ben izinde biraz kilo aldım hemen atmak istyrm o aldgim 1 kiloyu nasıl vercem ya önerisi olsn var mı birde yeşilçay faydasini gören var mı
Canim diyeti yazdım 9556 da görmedin sanirim
Ben görüyorum yeşil çayın faydasını ama Banunun da söylediyi gibi organizmden-organizme fark var.Ben izinde biraz kilo aldım hemen atmak istyrm o aldgim 1 kiloyu nasıl vercem ya önerisi olsn var mı birde yeşilçay faydasini gören var mı
Kız çakma dememin sebebi benim gerçek eltim değil ( zaten eşim tek erkek evlat 1 abla ve kızkardeşi var ortanca eşim )
Bu çakma eşimin Amcaoğlunun karısı ( yani amcasının gelini ) oda beni ilk evlendiğinde çok sevdiği için devamlı eltim eltim diyordu bende ona kız çakmada olsa eltim oldu falan diye makara yapardım şimdi birbirimize eltim deriz ama bana göre çakma
Hmmm anladım.
Canım çok bi bilgim yok ama haberlerde görmüştüm hiçbi işe yaramıyor diyorlardıKızlar ben yeşil kofeyi sorucakdım google-den bakdım pek masum bir şey diyil ama bir de size soriyim dedim. Kullanan oldumu?
Benim bugün yolculuk var daha yoldayım çok düzey beslnemedm 1 haftadır ama bu akşamdan itibaren başlıyorm dikkat etmyeeSabah : 1 domates
1 salatalik
50 gram yağsız peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 7 8 ceviz
Öğle : 1 porsiyon yaş pasta
( bugun kacamak günü )
2 saat yürüyüş
Akşam da muhtemelen 1 kase corba bol salatalik ile bitiririm :)
Siz ne durumdasınız kızlarrrrr :))
Benim bugün yolculuk var daha yoldayım çok düzey beslnemedm 1 haftadır ama bu akşamdan itibaren başlıyorm dikkat etmyeeSabah : 1 domates
1 salatalik
50 gram yağsız peynir
1 dilim çavdar ekmeği
( bugun kacamak günü )
2 saat yürüyüş
Super canım afiyet olsunHaydi ilk menu Gülşen den gelsin
sabah
Yarım dilim ekmek
çok az peynir
3 zeytin
domates salatalık
ara
1 bardak süt
öğle
1 haşlama yumurta
ara
3 kaşık yoğurt
akşam
1 kepçe çorba
ara
1 meyve yiyeceğim
toplam 750 kalori
2 lt su
12 dk fitness
8 dakika bacak
8 dakika karın calisma
Sana da afiyet olsunSabah : 1 domates
1 salatalik
50 gram yağsız peynir
1 dilim çavdar ekmeği
( bugun kacamak günü )
2 saat yürüyüş
Canım bozma moralini hiç bozma gelen yıl istediyin kiloda ve istediyin elbisede olucaksın inşallah ben inanıyorum. Hem 2 harfta var önümüzde belki daha iyi olucakdır kıyafetlerin bu dieti yaparsan.Kızlar moralim çok bozuk 2 hafta sonra doğum günüm var ve ben eski kiyafetlerime giriyorum yani hala bol gelmiyo sanki hiç kilo vermemisim gibi şunu giysem çok mu resmi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?