Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız sen ona neden çakma elti diyorsun kaynınla gerçek evli diymi yoksa.

Kız çakma dememin sebebi benim gerçek eltim değil ( zaten eşim tek erkek evlat 1 abla ve kızkardeşi var ortanca eşim )
Bu çakma eşimin Amcaoğlunun karısı ( yani amcasının gelini ) oda beni ilk evlendiğinde çok sevdiği için devamlı eltim eltim diyordu bende ona kız çakmada olsa eltim oldu falan diye makara yapardım şimdi birbirimize eltim deriz ama bana göre çakma

Selam kızlar kimse yokmu yahu hahahah

Kızzzzzzzzz kocaman beni görmüyormusun
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Nasılsın görüşmeyeli

Canim diyeti yazdım 9556 da görmedin sanirim

Ben izinde biraz kilo aldım hemen atmak istyrm o aldgim 1 kiloyu nasıl vercem ya önerisi olsn var mı birde yeşilçay faydasini gören var mı

Valla yeşil çay çok faydalı diyorlar ama bünyeden bünyeye değişiyor benim bünye yeşilçaya pek tepki vermiyor
Beyaz çay daha etkili diye onu içiyorum ben ( portakal çiçekli olanı ) içimi daha hafif birde bol su tabi

Canim diyeti yazdım 9556 da görmedin sanirim

Gördüm canım sağ olasın Allahın izniyle yarın başlarım bende

Sabah : 1 domates
1 salatalik
50 gram yağsız peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 7 8 ceviz

Öğle : 1 porsiyon yaş pasta

( bugun kacamak günü )

2 saat yürüyüş
Akşam da muhtemelen 1 kase corba bol salatalik ile bitiririm :)

Siz ne durumdasınız kızlarrrrr :))

Benim bugün yolculuk var daha yoldayım çok düzey beslnemedm 1 haftadır ama bu akşamdan itibaren başlıyorm dikkat etmyee

Benim bugün yolculuk var daha yoldayım çok düzey beslnemedm 1 haftadır ama bu akşamdan itibaren başlıyorm dikkat etmyee

Super canım afiyet olsun

Sana da afiyet olsun canım pastanı görmüyorum yürüyüş de var super.(madem canın istemiş olsun o kadar ne yapalım insanın canı istiyor ne yazık ki bir de öğün yerine yemen akıllıca)

Kızlar moralim çok bozuk 2 hafta sonra doğum günüm var ve ben eski kiyafetlerime giriyorum yani hala bol gelmiyo sanki hiç kilo vermemisim gibi şunu giysem çok mu resmi olur

Eklentiler

• 2015-03-23 18.12.03.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 71
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates. salatalık. bir az peynir. 6 zeytin. 1 b çay.
Saat 16-da: 4 yk patates püre. 1 dilim ekmek. 1 sucuk.
Gün boyu 1 lt su. 2 kupa ayran. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Kızlar moralim çok bozuk 2 hafta sonra doğum günüm var ve ben eski kiyafetlerime giriyorum yani hala bol gelmiyo sanki hiç kilo vermemisim gibi şunu giysem çok mu resmi olur
Canım bozma moralini hiç bozma gelen yıl istediyin kiloda ve istediyin elbisede olucaksın inşallah ben inanıyorum. Hem 2 harfta var önümüzde belki daha iyi olucakdır kıyafetlerin bu dieti yaparsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…