- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates. salatalık. bir az peynir. 6 zeytin. 1 b çay.
Saat 16-da: 4 yk patates püre. 1 dilim ekmek. 1 sucuk.
Gün boyu 1 lt su. 2 kupa ayran. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
Canım o 4-de yediyim var ya onu bile yemicekdim ama çok acıkdım ve gidip yedim.Aksam yemeyecek misin canım çok az geldi ban acikirsan yyoğurt ye tatlim
Afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar
Menüm
Sabah: 1 yumurtalı Omlet
2 lokma Reçel
Biraz peynir
4 zeytin
Ara: yoğurt
Öğlen:
Tonbalıklı tam buğday makarna(yağsız tuzsuz)
Bol yeşillikli salata( çok az zeytinyağı ve kaya tuzu)
Ara badem fındık
Akşam: semizotu yoğurt öğlenki makarnadan çok az
Su:2.5 litre yatağa kadar 3 olur
1 kupa Yeşilçay 3 kupa siyah çay
Henüz spor yapamadım oğluşu uyutunca yapıcam
Teşekkür ederim canım :)Afiyet olsun canım güzel menü
Kızlar moralim çok bozuk 2 hafta sonra doğum günüm var ve ben eski kiyafetlerime giriyorum yani hala bol gelmiyo sanki hiç kilo vermemisim gibi şunu giysem çok mu resmi olur
Ha bir de 1 saat yürüyüş
Dayanamadim cok aciktim ..Ara ögün olarak 1/2 paprika yedim simdi ..:)
Paprika nedir canim
Bugünkü menüm
Sabah: 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 haşlama yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:Şekersiz türk kahvesi
Öğlen:1 porsiyon ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 armut 2 fincan yeşil çay
Ara:5 tane eti form kepekli
Ara:Şekersiz türk kahvesi bir madlen çikolata
Akşam:Kıyma kavurması(Soğan domates biber kıyma 1 yemek kaşığı zeytinyağı az kıyma) Salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 çay bardağı sarı leblebi, 3 kuru kayısı, 5 badem 2 bardak 7 otlu form çayı
Günaydın kızlar bugün hastanede 24 saat nbtciyim menum hastaneye bağlı g öğlen yemeğinden sonra yazarm inşallah diyete uygun bişeyler vardır
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər
Yerim o bebeleri ben hadi sana kolay gelsin o zaman.çok güzel bir menü canım aslında olması gereken bu fakat ben yapamıyorum böyle çeşit çeşit.kısa sürede hedefine ulaşacağına eminim..
günaydın canım sende ne yemek çıkarsa çok az iste inan tabağına insan ne kadar koyuyorsa o kadarını yiyo yani ben öyleyim :)
sana da günaydın şirine hadi bakalım artık derse giriyorum bebelerim bekliyooo
çok güzel bir menü canım aslında olması gereken bu fakat ben yapamıyorum böyle çeşit çeşit.kısa sürede hedefine ulaşacağına eminim..
günaydın canım sende ne yemek çıkarsa çok az iste inan tabağına insan ne kadar koyuyorsa o kadarını yiyo yani ben öyleyim :)
sana da günaydın şirine hadi bakalım artık derse giriyorum bebelerim bekliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?