Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aksam yemeyecek misin canım çok az geldi ban acikirsan yyoğurt ye tatlim

İyi akşamlar
Menüm
Sabah: 1 yumurtalı Omlet
2 lokma Reçel
Biraz peynir
4 zeytin
Ara: yoğurt
Öğlen:
Tonbalıklı tam buğday makarna(yağsız tuzsuz)
Bol yeşillikli salata( çok az zeytinyağı ve kaya tuzu)
Ara badem fındık
Akşam: semizotu yoğurt öğlenki makarnadan çok az
Su:2.5 litre yatağa kadar 3 olur
1 kupa Yeşilçay 3 kupa siyah çay
Henüz spor yapamadım oğluşu uyutunca yapıcam

Afiyet olsun canım güzel menü

Kızlar moralim çok bozuk 2 hafta sonra doğum günüm var ve ben eski kiyafetlerime giriyorum yani hala bol gelmiyo sanki hiç kilo vermemisim gibi şunu giysem çok mu resmi olur

Canım bence çok hoş o kıyafet eminim o güne kadar dahada bol olur

Ha bir de 1 saat yürüyüş

Süpersin canım aynen devam bende bugün yapamadım yoğunluktan ama yarın kesin yine devam

Iyi aksamlar kizlar....bügünkü menüm
Kahvaltim..
Tavuk eti sürmrsi ile iki dilim esmer ekmek
3 parca paprika
1 kücük domates
9 zeytin..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile neskafe

Ara...1 elma ...10 badem

Öglen...
1 Tabak ispanak yemegi
1 dilim esmer ekmer
1 haslanmis yumurta

aksam..
1 Dilim sucuklu sebzeli pizza

pizza yedigim icin iki ara ögünü iptal ettim

1 saat yürüyüs

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam deminden beri yazacağım yazacağım devamlı birşeyler giriyor araya
Eşim malum vergi ayı olduğu için ille şu Kira Gelir Vergisinide halledelim internetten diye deminden beri beni esir etmişti şükür onuda bitirdik

Yarın kızın Emar sonucu çıkıcak, doktora gidip sonucu öğreneceğiz hatta hazır çıkmışken şu Mavi kartımı yenilemek için Resim çekilmeyede gideyim diyorum Bu hafta o işi halletmem lazım ki yenisini alıp E- şifremide alıp tekrar şu belediyedeki işimi günü geçmeden halledeyim ki bu sene Konut Vergisinden yırtayım ( bir evi olan ev hanımları ödemiyormuş ya Vergi kızkardeşim geçen sene yaptırmış bu sene sende yaptır diye benide bilgilendirdi )

İnşallah bir iki güne hallederim bütün işleride bir daha uğraşmak zorunda kalmam

Paprika nedir canim

Renkli biber dolmaları varya onlardan canım çokta lezzetlidir

Bugünkü menüm

Sabah: 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 haşlama yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:Şekersiz türk kahvesi
Öğlen:1 porsiyon ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 armut 2 fincan yeşil çay
Ara:5 tane eti form kepekli
Ara:Şekersiz türk kahvesi bir madlen çikolata
Akşam:Kıyma kavurması(Soğan domates biber kıyma 1 yemek kaşığı zeytinyağı az kıyma) Salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 çay bardağı sarı leblebi, 3 kuru kayısı, 5 badem 2 bardak 7 otlu form çayı

Günaydın kızlar bugün hastanede 24 saat nbtciyim menum hastaneye bağlı g öğlen yemeğinden sonra yazarm inşallah diyete uygun bişeyler vardır

çok güzel bir menü canım aslında olması gereken bu fakat ben yapamıyorum böyle çeşit çeşit.kısa sürede hedefine ulaşacağına eminim..
Günaydın kızlar bugün hastanede 24 saat nbtciyim menum hastaneye bağlı g öğlen yemeğinden sonra yazarm inşallah diyete uygun bişeyler vardır

günaydın canım sende ne yemek çıkarsa çok az iste inan tabağına insan ne kadar koyuyorsa o kadarını yiyo yani ben öyleyim :)
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər

sana da günaydın şirine hadi bakalım artık derse giriyorum bebelerim bekliyooo

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım bugün
Kahvaltımıda yaptım çok şükür ve bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım

Öğleden sonrada doktora gidiceğiz kızlarla ( malum büyük kızın emar sonucunu doktora soracağız )
İnşallah önemli birşey yoktur

Küçük kuzumda uyurken birazdan keyif kahvemide içeyim sonra biraz salonu toplamam lazım sağ olsun küçük cadı dün gece geç saatte yine oyuncaklarını saçtı bende uykum gelince bıraktım öyle

Yerim o bebeleri ben hadi sana kolay gelsin o zaman.Rabbim gönlünden geçen tüm güzel arzularının 1000 katını nasib etsin sana. Hhiç bir soruna bakmadan o yavrulara ders vermeye devam ediyorsun.

İnşallah hedefime ulaşırım bir an mnce canım az az yemek yiynce hiç aç kalmıosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…