- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar.
Dün 73.5 olan kilom bugün 74.8.
nasıl bi bünyem var bilmiyorum.
iyice sıyırdım...
Inşallah sonuç iyi gelirSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım bugün
Kahvaltımıda yaptım çok şükür ve bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım
Öğleden sonrada doktora gidiceğiz kızlarla ( malum büyük kızın emar sonucunu doktora soracağız )
İnşallah önemli birşey yoktur
Küçük kuzumda uyurken birazdan keyif kahvemide içeyim sonra biraz salonu toplamam lazımsağ olsun küçük cadı dün gece geç saatte yine oyuncaklarını saçtı bende uykum gelince bıraktım öyle
Canım acaba yediğin yada içtiğin birşey şişlikmi yapıyor
Suyunu yeterince içiyormusunyada regln yakın olabilirmi
Benim bünyede cins mesela yeşil çay içtiğimde şişlik yapıyor milletin aksine
Birde normalde domates salatalık aylardır mevsimi değil diye tüketmiyordum ama bugün Gülşenin geçen gün paylaştığı 4 günlük detoks vari listeyi yapmaya başladım ve domates salatalık tükettimbağırsaklar anında çalışmaya başladı sabahları tuvalet sorunu yaşayan ben uyandığımdan beri iki kere tuvalete gittim maşallahı var bağırsakların
Canım ben suyu kaynattıktan sonra kiraz sapı katıp 3 dk daha kaynatıyorum. Sonra o suyla yeşil çay demliyorum. İnanılmaz ödem atıyor. Şişliğe faydası oluyor.Canım acaba yediğin yada içtiğin birşey şişlikmi yapıyor
Birde normalde domates salatalık aylardır mevsimi değil diye tüketmiyordum ama bugün Gülşenin geçen gün paylaştığı 4 günlük detoks vari listeyi yapmaya başladım ve domates salatalık tükettimbağırsaklar anında çalışmaya başladı sabahları tuvalet sorunu yaşayan ben uyandığımdan beri iki kere tuvalete gittim maşallahı var bağırsakların
Canım ilaçlarını içmiyordun galiba muhtemelen ondan oluyo moral bozma az az dikkat et bakalımGünaydın kızlar.
Dün 73.5 olan kilom bugün 74.8.
nasıl bi bünyem var bilmiyorum.
iyice sıyırdım...
Canım acaba yediğin yada içtiğin birşey şişlikmi yapıyor
Herkese hayırlı günler.
Dun akşam pizza yedim dayanamadım.
Sabah yine 69.7 geldim. Oysa yemeseydim biraz düşük gelebilirdim belki.
Canım ben suyu kaynattıktan sonra kiraz sapı katıp 3 dk daha kaynatıyorum. Sonra o suyla yeşil çay demliyorum. İnanılmaz ödem atıyor. Şişliğe faydası oluyor.
Günaydın fıstıklaaarrr
evet canım bırak hamur işlerini bir süre sebze et ve çorba yiyebilirsin..Herkese hayırlı günler.
Dun akşam pizza yedim dayanamadım.
Sabah yine 69.7 geldim. Oysa yemeseydim biraz düşük gelebilirdim belki.
Canım ilaçlarını içmiyordun galiba muhtemelen ondan oluyo moral bozma az az dikkat et bakalım
canım ben rejimi dün uyguladım ya şimdi kendi kendime nazar ediyom söylemeyim bugün baya eksi çıktım sen bu diyeti yaparsan 3 e yakın vereceğinin düşüünüyorum çünkü ilk kez yapıyorsun..
birde akşam çorba ya menüdeki onu istersen 4 yemek kaşığı sebze yemeği ile değiştirebilirsin
Çok şükür canım inşallah bende çok güzel bir eksi görürümbol bol suyumuda içiyorum
Birazdan öğlenlikde yiyip dışarı atacağım kendimi ( malum dışarı işleri var bugün ) dışarda acıkma olayım olmasın
Bu arada öğleyle sonraki arayı değiştirsem olurmu şimdi baktım yoğurdum bitmiş
Çıktığımda hemen günlük sütümüde alıp mayalıyayım yoğurdumu
Evet canım 1 kutu bitirdim. 2.ci kutuya geçmeden dr.a gitmem gerekiyor.
Bakalım maddiyat biraz toparlanınca gideceğim artık.
Sabah
2 yumurtadan omlet
2 zeytin Bol yeşillik
1 Bardak süt
Öğle
1 kase tarhana çorbası
5 minik köfte üstünde yoğurt
1 elma 1 tane Türk Kahvesi sade
Aksam
1 kase tarhana çorbasi
3 köfte üstünde yoğurt
1 elma
Ara Yeşilçay
Ara meyve
3 litre su nbtte oldgm için spor yok
Güzel menü canım afiyet olsunSabah
2 yumurtadan omlet
2 zeytin Bol yeşillik
1 Bardak süt
Öğle
1 kase tarhana çorbası
5 minik köfte üstünde yoğurt
1 elma 1 tane Türk Kahvesi sade
Aksam
1 kase tarhana çorbasi
3 köfte üstünde yoğurt
1 elma
Ara Yeşilçay
Ara meyve
3 litre su nbtte oldgm için spor yok
Ama nobette olan yemekten yemek zorundayım yoksa 24 saat çok zorlanrm tesekkr ederim ewet ekmek yemicem bugünçorba 2 tane fazla olmuş bence canım ama nöbetteymişin yakmışındır yediklerini bu arada hiç ekmek göremedim gayet ii
Ne ilacı kullanıyorsun canım. 300 TL çok fazlaymış.universite hastanelerinde bakmıyor mu kendisi.evet canım sen deyince aklıma geldi benimde 1.kutudan sonra çağırmıştı doktor ama ben prof a gitmiştim muayene ücreti 300 tl idi bende tekrar gidemedim ama kendim ialcı aldım devam ediyorum durumum düzelince gidicem..
Benim diyetisyenin verdiği listede her öğün çorba var. Ben uymuyorum gerçi :) çok yiyomuşum gibi geliyor listeye uyunca. :)Ama nobette olan yemekten yemek zorundayım yoksa 24 saat çok zorlanrm tesekkr ederim ewet ekmek yemicem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?