Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.
Dün 73.5 olan kilom bugün 74.8.
nasıl bi bünyem var bilmiyorum.
iyice sıyırdım...

Canım acaba yediğin yada içtiğin birşey şişlikmi yapıyor
Suyunu yeterince içiyormusun yada regln yakın olabilirmi

Benim bünyede cins mesela yeşil çay içtiğimde şişlik yapıyor milletin aksine
Birde normalde domates salatalık aylardır mevsimi değil diye tüketmiyordum ama bugün Gülşenin geçen gün paylaştığı 4 günlük detoks vari listeyi yapmaya başladım ve domates salatalık tükettim bağırsaklar anında çalışmaya başladı sabahları tuvalet sorunu yaşayan ben uyandığımdan beri iki kere tuvalete gittim maşallahı var bağırsakların

Inşallah sonuç iyi gelir

Bilmiyorum ki banucum.
reglime daha 2 hafta var. Suyu bu aralar 1.5 -2 lt arası içiyorum. Dün yediğim 3 kuru dolmadan mı oldu dicem ama bilemedim.
Akşam koşu bandını açayım ben...

Canım ben suyu kaynattıktan sonra kiraz sapı katıp 3 dk daha kaynatıyorum. Sonra o suyla yeşil çay demliyorum. İnanılmaz ödem atıyor. Şişliğe faydası oluyor.

canım ben rejimi dün uyguladım ya şimdi kendi kendime nazar ediyom söylemeyim bugün baya eksi çıktım sen bu diyeti yaparsan 3 e yakın vereceğinin düşüünüyorum çünkü ilk kez yapıyorsun..
birde akşam çorba ya menüdeki onu istersen 4 yemek kaşığı sebze yemeği ile değiştirebilirsin

Herkese hayırlı günler.
Dun akşam pizza yedim dayanamadım.
Sabah yine 69.7 geldim. Oysa yemeseydim biraz düşük gelebilirdim belki.

Canım üzme tatlı canını olmuşla ölmüşe çare yok eminim bugün dengelersin sen

Canım ben suyu kaynattıktan sonra kiraz sapı katıp 3 dk daha kaynatıyorum. Sonra o suyla yeşil çay demliyorum. İnanılmaz ödem atıyor. Şişliğe faydası oluyor.

O zaman eve gelince hemen deniyorum bunu belki o şekilde yeşil çayı kullanırsam daha faydalı olur
Sağ olasın paylaştığın için
Ev maşallah Aktar gibi her türlü ot bulunur kiraz sapımda yeşil çayımda var içine olmadı birtane de çubuk tarçın atayım hem tatlı ihtiyacınıda keser

Günaydın fıstıklaaarrr

Günaydın Şekerciğimmmm
Nasılsın bakalım görüşmeyeli

Çok şükür canım inşallah bende çok güzel bir eksi görürüm bol bol suyumuda içiyorum
Birazdan öğlenlikde yiyip dışarı atacağım kendimi ( malum dışarı işleri var bugün ) dışarda acıkma olayım olmasın
Bu arada öğleyle sonraki arayı değiştirsem olurmu şimdi baktım yoğurdum bitmiş
Çıktığımda hemen günlük sütümüde alıp mayalıyayım yoğurdumu

ben senin en az 2 kilo eksi çıkacağına eminim canım yine söylüyorum diyetime de güveniyorum çünkü doğru düzgün birşey yemiyosun :)
öğünleri istediğin gibi değiş canım ama aynı öğünde 2 öğünü birden yapma amaç sürekli metabolizmayı çalıştırmak çooooook miden kazınır da acıkırsan şu küçük salatalıklardan 2 tane ye ama tuzsuz lütfen ..

Sabah
2 yumurtadan omlet
2 zeytin Bol yeşillik
1 Bardak süt

Öğle
1 kase tarhana çorbası
5 minik köfte üstünde yoğurt
1 elma 1 tane Türk Kahvesi sade

Aksam
1 kase tarhana çorbasi
3 köfte üstünde yoğurt
1 elma

Ara Yeşilçay
Ara meyve

3 litre su nbtte oldgm için spor yok

Evet canım 1 kutu bitirdim. 2.ci kutuya geçmeden dr.a gitmem gerekiyor.
Bakalım maddiyat biraz toparlanınca gideceğim artık.

evet canım sen deyince aklıma geldi benimde 1.kutudan sonra çağırmıştı doktor ama ben prof a gitmiştim muayene ücreti 300 tl idi bende tekrar gidemedim ama kendim ialcı aldım devam ediyorum durumum düzelince gidicem..

çorba 2 tane fazla olmuş bence canım ama nöbetteymişin yakmışındır yediklerini bu arada hiç ekmek göremedim gayet ii

Güzel menü canım afiyet olsun

N Ne ilacı kullanıyorsun canım. 300 TL çok fazlaymış.universite hastanelerinde bakmıyor mu kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…