Ben de denemek istiyorum ama açlıktan ölürüm diye korkuyorumben senin en az 2 kilo eksi çıkacağına eminim canım yine söylüyorum diyetime de güveniyorum çünkü doğru düzgün birşey yemiyosun :)
öğünleri istediğin gibi değiş canım ama aynı öğünde 2 öğünü birden yapma amaç sürekli metabolizmayı çalıştırmak çooooook miden kazınır da acıkırsan şu küçük salatalıklardan 2 tane ye ama tuzsuz lütfen ..
Canım üzme tatlı canını olmuşla ölmüşe çare yok eminim bugün dengelersin sen
O zaman eve gelince hemen deniyorum bunu belki o şekilde yeşil çayı kullanırsam daha faydalı olur
Sağ olasın paylaştığın için
Ev maşallah Aktar gibiher türlü ot bulunur kiraz sapımda yeşil çayımda var içine olmadı birtane de çubuk tarçın atayım hem tatlı ihtiyacınıda keser
Günaydın Şekerciğimmmm
Nasılsın bakalım görüşmeyeli
Ewet listeye göre çok geliyo ama o listeler de verdiriyoBenim diyetisyenin verdiği listede her öğün çorba var. Ben uymuyorum gerçi :) çok yiyomuşum gibi geliyor listeye uyunca. :)
Hayır canım fakültede bakmıyo özel muayene bakıyo yalnızca ama adam harbiden işinin ehliN
Ne ilacı kullanıyorsun canım. 300 TL çok fazlaymış.universite hastanelerinde bakmıyor mu kendisi.
ben ekim de 1 ay diyetisyene gittim harfiyen uydum 1 gr veremedim canım ama benim metabolizmamdan kaynaklanıyo.Benim diyetisyenin verdiği listede her öğün çorba var. Ben uymuyorum gerçi :) çok yiyomuşum gibi geliyor listeye uyunca. :)
Anladım canım geçmiş olsun. İnsulin ilacı metformin mi. Dr bana da verdi yüksek şekerden ama ben içemedim onu gazoz kapağı gibi kocamandı.Hayır canım fakültede bakmıyo özel muayene bakıyo yalnızca ama adam harbiden işinin ehli
ben hem troid ilacı hemde insülin ilacı kullanıyorum canım
İnşallah hedefine ulaşırsın şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzunun :)Merhaba lar
yine bir is aradi kaçamak girdim. Bu hafta asiri yogunum surekli bir kosusturma.yarin aile egitimim var haftasonu buyuk capli bir organizasyonda gorevliyim grup egitimi yapilacak pazar kizimin dogum gununu akrabaglarla pazarteside kreste kutlama var. Surekli girip paylasim yapamiyorum hastalıktan işten sporuda aksattim ama oy l e bir kosturmaca ve stresteyim ki verecegime eminim. dün aksam yemegi firsatim olmadi 1 de yattim. Bu sabahta kahvaltiya zaman bulamadim o geçti. Suyu cok icmeye calisiylrum ama ev disinda cok zor oluyor icmektee wc ye gitmekte.umarim sizlerde hersey yolundadir . Kendime hedef koymustum insallah onun dogum gunune 70li rakamlardan kurtulacagim
Canım mezun oldukdan sonra bir daha girmek olmuyormu?Bu arada 53 e düşmeye karar verdim kizlar keske tekrar girebilsem listelere
Canım mezun oldukdan sonra bir daha girmek olmuyormu?
Canım ya inşallah girersin.Tam olarak bilmiyorum canim varsa girmek isterim
Ben de denemek istiyorum ama açlıktan ölürüm diye korkuyorumkaç gün yapacaksın canım.
ıyıyımm tatlısımmmsporu bıraz bosladım ama dıkkat edıyorum gıbııııı 57 kıloyum ama 53 e dusmeyı dusunuyorum sen naslsn bıtanem
Bi de diyet kaç gün yapılacaktı sordum ama görmedin galiba.
Merhaba lar
yine bir is aradi kaçamak girdim. Bu hafta asiri yogunum surekli bir kosusturma.yarin aile egitimim var haftasonu buyuk capli bir organizasyonda gorevliyim grup egitimi yapilacak pazar kizimin dogum gununu akrabaglarla pazarteside kreste kutlama var. Surekli girip paylasim yapamiyorum hastalıktan işten sporuda aksattim ama oy l e bir kosturmaca ve stresteyim ki verecegime eminim. dün aksam yemegi firsatim olmadi 1 de yattim. Bu sabahta kahvaltiya zaman bulamadim o geçti. Suyu cok icmeye calisiylrum ama ev disinda cok zor oluyor icmektee wc ye gitmekte.umarim sizlerde hersey yolundadir . Kendime hedef koymustum insallah onun dogum gunune 70li rakamlardan kurtulacagim
Merhaba kızlar bugün çok yazamadım normalde konuyu takip ediyorum ama hiç bildirim gelmedi niyeyse bi baktım sayfalar almış başını gitmiş. bu akşam biraz geç bildireceğim menümü sporda olacağım çünkü.
Slm kizlaaaar bugün sporumu yapmaya trkrar basladim bugünlük az oldu
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50istiridye
♥ 50 köpek iseme
♥ 50 makas
♥ 50 selulit savar hareketi
♥ 50 mekik
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 50 twist hareketi
Soguma
Bu arada 53 e düşmeye karar verdim kizlar keske tekrar girebilsem listelere
Canım menün yine güzel afiyet olsunMenü
Sabah
yarım Dilim ekmek
domatesssalatalık
biraz peynir
3 zeytin
ara
1 bardak süt
öğle
1 yumurta
Ara
3 kaşıkuyoğurt
Aksam
4 yk yeşil fasulye
ara
1 elma yicem
su 2lt
12 dk fitness
8 dk karın calismasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?