Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim
Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye
Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye
Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım
Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım

Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu
Hediyesini açtı ve çok beğendi Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım

Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca
Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

Al bendende o kadar 2 hafta olacak tatilden geleli ama hala işim güçüm bitmedi Bugün yine son bir posta çamaşır yıkayıp kuruyan postayıda ütüleyeceğim öğleden sonra sonrada kendimi biraz bakıma alayım sonuçta kilo var diye de kendimi salacak değilim

Bu arada dediğin gibi menü aslında gayet güzel gece faslındaki kola hariç ( diğerleri yine masum şeyler kolaya nazaran ) Eminim bugün dahada güzeli olur malum yarın da bildirim günü bugün daha dikkatli olmak farz

Canım 10 güne kadar iyice alışıp fark görmeye başlayınca emin ol kıyamazsın o giden kilolara ve yemezsin hee tatilde de çok kasma yinede en azından bol yürüyüşle dengelersin nasılsa

Günaydın herkese
Ben bu sabah tartildim 70.2 kg geldim bilmiyorum yarın tartilmama gerek var mi?

Günaydın canım
Dilersen yarın sabah tekrar bak değişiklik varsa daha aşağısını bildirirsin olmadı bu rakamı baz alırız ona göre not ederim ben İnşallah yarın daha aşağısınıda görürsün

Bu arada süpersin 1 kg gitmiş bile

Ben de şaşırdım tartıya cıkınca yarın yine tartılır bildiririm :)

Kızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dedi Bende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu

Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım )
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması

Ayy banuuuuu siz karı Koca çok romantiksiniz valla güzel bir hediye sunma biçimi olmuş çok beğendim valla eminim eşin pantolondan ziyade o yazdığın aşk sözcüklerini düşünür uzun süre ben senden kesin ders almalıyım yoksa sınıfta kalcam

Demekki düşünceli olmak genetikmiş kızın da sana çekmiş canım Ayy korktum valla umarım benim kız babasına çekmemiştir

kızlar merhabalar...
bugün işyerinde yaptığım arşiv çalışması nedeniyle ancak fırsat bulabildim yazmaya
bugünki menüm

yarım kk peynir
1 açma

ara 1 top dondurma

salata küçük parça su böreği ve yarım tabaktan az patates oturtma

şeftali

akşama kısmetse salata canım çekiyor.

şimdilik 1 lt su içebildim yatana kadar 2 lt yi bulur.

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Öğlenden sonra hesapta çamaşır yıkayıp ütü yapacaktım ama Büyük kızım Anneciğim ben kardeşimide alıp Babanneme gideyim mi diyince gözlerim parladı resmen Uzun zaman aradan sonra ev bir kaç saat bana kaldı ve bende fırsat o fırsat kendimi bakıma aldım

Cilt bakımı mı yaptım Ağdamı rahat rahat yaptım Kapıya Anneeee diye dayananılmadan rahat rahat duşumu aldım ve üzerine de en son güzel bir keyif kahvesi içtim
Akşamlık yemeğimide ateşe koydum ve tam oturdum kızlar geri geldi

Artık çamaşırlarımıda hemen makineye atıp yıkar yarın kesin ütülerimi yaparım

bugunku menum

sabah
bı kk peynır
yarım domates
3 catal tereyagı
3 catal bal
bır cavdar ekmegı
yarım peynırlı borek

oglen
yarım tabak turlu
yarım tabak makarna
yanında su (kola degıl dıkkatınızı cekerım
armut

aksamustu
yarım bardak sıak cıkolata

sımdı
yarım bardak kahve
5 tane kucuk galeta

aksam (kısmetse)
yarım tabak yesıl fasulye
yarım tabak makarna
salata

kızlar cok mu??
ya evın ıslerını yapıyorum bu nedenle canım bıseyler cekıyo bende kessın dıye oturup ıkı bı sey ıcıyorum

Evetttt Arkadaşlar ne demişler İmam osurursa Cemaat mıçar
Bu deyime maal vermemek için Çakma kaptan ( vekaleten ) olarak bende güzel örnek olmak adına menümü paylaşayım ;

Sabah; ( 09:30 gibiydi sanırım )
1 koca kase cacık
1 domates söğüş
1 şekersiz çay

ara; 12:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:30
Şekersiz Nescafe

Akşam; 18:30
1 kase Mercimek çorbası
5 Kaşık kadar Zeytinyağlı taze Fasülye

Az gibi gözükebilir ama aralarda suyu bol tutunca acıkma hissi oluşmadı
Bu saatten sonrada ağzıma lokma sürmem suya devam

Canım bence hazır yemişken akşam yemeğinide çok geçe bırakmadan ye malum geç yenince eritmesi zor Sıralayınca çok gibi gözükebilir ama ölçüler hep yarım yarım o yüzden inşallah yarına güzel bir rakam görürsün
Birde özellikle tartı gününden önce mutlaka çok daha dikkatli olalım Kola içmemiş olmanıda ayrıca tebrik ediyorum umarım hep böyle devam eder

Kızlar bugün ugrayamadim kusura bakmayın son tatil alisverisimi yaptım bugün meyve günü biraz bozuldu ama tabiki çok değil biraz sonra eşim gelince kiraz yiyip gunu bitiricem inşallah yarın 55 ve altını görsem çok mutlu olucam

Bu arada kızlarr Takım yarışlarındaki haftalık 35 + den fazla mesaj kuralını hatırlatmak isterim

Çokmuş diye düşünmeyin günde 5 mesaj yeterli zaten sabah Günaydın, Akşam menü paylaşımı birde İyi geceler faslı etti 3 mesaj kafadan 2 tanecik mesajıda herkes araya sıkıştırabilir bence

Birde şöyle bir öneride bulunmak istiyorum;
Eğer biri gönüllü olabilirse birde Menü takibi yapalım Ve diyelim Haftanın 7 gününden 3ünde menüsünü paylaşmayan olursa ( yoğun olupta giremeyen ertesi gün o günki menüyle paylaşırsa sıkıntı olmaz tabiki sonuçta herkesin özelde de yoğunluğu oluyor arada ) Menü takibinden sorumlu olan arkadaş bunu bildirip o kişiye ufak bir ceza versin ( mesela yaptığı sporun haricinden 20 mekik yada 15 dakika spor / yürüyüş gibi yada 100 kere ip atlama )
Hem biraz daha hareketlenmiş oluruz hemde menü takibi düzenli olur ve takımımız Performans olarak denetlendiğinde ( arada takımlarda paylaşımlar kural gereği yapılıyormu kontrol ediliyor ) daha güzel bir duruş sergilemiş oluruz

Bu konuda bana destek olup Yardımcı olabilecek biri varmı acaba
Üyelerin adını Bilgisayarda Exellde alt alta sıralayıp her gün menüsünü akşam paylaşan arkadaşın arkasına sadece bir + konduracak
Cuma sabahı artıları silip yeni bir haftaya başlamış olacak bu kadar basit

İnşallah görürsün canım inan kendim vermiş kadar seviniyorum sizlerden biri hedefine ulaşmış görünce ( tabiki darısı benimde başıma )

İnşallah görürsün canım inan kendim vermiş kadar seviniyorum sizlerden biri hedefine ulaşmış görünce ( tabiki darısı benimde başıma )
Banum ben nasıl heyecanlaniyorum bi bilsen arkadaşım inşallah seneye bu zamanlarda bize gösterdiğin eski fotondaki gibi olacaksın eminim ayyy çok heyecanlı

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim..hem size merhaba diyeyim hem de kendimi biraz tanitayim istedim. 32 yasindayim kismetse bu yaz evlenirim herhalde bir evlenme teklifi bekliyorum artik :) ama evlenme teklifini almis tombik gelinlerden olmak istemiyorum 78.7 kiloyum ama yarin net kilomu yazarim size. Boyum 1.68. Hedefim 63 kiloya inmek hatta 60a inmek. Cok hareketli bir hayatim yok. Yarin bir is gorusmem var olursa beni birde yepyeni bir is hayati bekliyor olacak. Bu yuzden hem saglikli beslenmek hemde yapabildigim bir spor ile bunu desteklemek istyorum. Iste boyle :))

Ben de bugünkü menumu paylaşayim
Sabah
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 yk yoğurt
1 tane kırmızı erik
Tarçın
Öğlen
Yoğurtlu kabak salatası ustune
1 yk kaşığı kıyma
Kekik pulbiper
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 yk makarna salatası
1 kase salata
2 yoğurt
Şimdi de bi meyve yiyeceğim :)
Ayrıca sabah 45dk biraz önce de 50 dk yuruyus yaptım

Bilgisayarım olsa severek yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…