- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Haydi kızlar
SUUUUUUUUUU ZAMANI
HERKES 2 BARDAK SU ISINMA
VE HERKES GÜN IÇİNDE BURDA SU HATIRLATMASI YAPSIN AYOOOOL GİTSİN KİLOLAR
Ara ögünde ev yapimi muzlu dondurma dondurma...
Eki Görüntüle 1606765
sagol canim..zaten fazla spor yapmiyorum..25 -30 dakika arasi stepper yapiyorum sonra 10 dakikalik abs göbek sporu yapiyorum..bugünde dinlenme günüm..1 gün spor bir gün dinlenme günü olursa daha güzel sonuc aliniyormus..dün gece bazi sporla ilgili videolarina baktimda spor konusunda rahat olunursa daha güzel sonuclar elde ediliyormus saglikli beslenmekle beraber...stress yapip hergün yapilirsa iyi sonuclar alinamiyormus...o yüzden bende biraz oluruna biraktim...saglikli beslenerek kilo verip 1 gün spor 1 gün dinlenecegim..kilo veremeyipte 60 kiloda kalirsam oda sorun deyil..cünkü simdiden daha sikilasmis görünüyorum..göbek ölcümünde bir degisiklik olmasada sikilasma var..canım süpersin biraz dahaa kilo kaybetmek için sporu azalt istersen
yada kasa çevirip aynı kiloda kalacaksın ama görüntün zayıflayacak sıkılaşacaksın
Bende öyle yaptim canim...3 tane olgunlasmis muzu servis tabagina dograyip buzlukta dondurdum..sonra disari cikartip biraz bekledikten sonra rondoda ezip 1 bardak eksi olmayan yogurt ve 2 kasik agave surubu ilave ettim..2 kasik balda olabilir..seker kullanmak istemedim...sonra dondurma kaliplarina döküp buzlukta tekrar beklettim donana kadar..hazir dondurmalardan cok daha saglikli ve az kalorili ..cocuklarda beyenerek yediVayyy süper sağlıklı bir ara öğün
Aaaa bu arada dondurma ihtiyacımız içinde geçenlerde de demiştim ama tekrar hatırlatayımev yapımı yoğurda mevsim meyvelerinden ezip dondurabiliriz evde yoğurt yapmayanlar hazır yoğurtta kullanabilir tabiki en azından hazır dondurmalar kadar zararlı olmaz ( kalori açısından )
Merhabalar gruba alindim burdada tekrar yazayim 17 yasindayim boyum 171 kilom 61 hedef 55 haftada 2 gun fitness yapiyorum sagliksiz besleniyorum biraz duzeltirsem yeme aliskanligimi bu is olursimdiden motiveleriniz icin tesekur ederim kolay gelsin herkese
Bende öyle yaptim canim...3 tane olgunlasmis muzu servis tabagina dograyip buzlukta dondurdum..sonra disari cikartip biraz bekledikten sonra rondoda ezip 1 bardak eksi olmayan yogurt ve 2 kasik agave surubu ilave ettim..2 kasik balda olabilir..seker kullanmak istemedim...sonra dondurma kaliplarina döküp buzlukta tekrar beklettim donana kadar..hazir dondurmalardan cok daha saglikli ve az kalorili ..cocuklarda beyenerek yedi
Şimdi okudum uymaya calisicam tesekurlerTekrar hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz sende sağlıklı beslenmeye başlarsın bu sayede
Bir iki sayfa önce glisemik indeksle ve renkli yazılarla paylaştnmığım ufak bilgileri okudunmu canımen azından bir başlangıç olur senin için
gazamız mübarek olsun şimdiden
Şimdi okudum uymaya calisicam tesekurlerben seyi sorcaktim hergun kilo bildirimi yapilcakmi yoksa cumadan cumayami hergun neyi bildiricez ne yedigimizimi ?
Merhabalar gruba alindim burdada tekrar yazayim 17 yasindayim boyum 171 kilom 61 hedef 55 haftada 2 gun fitness yapiyorum sagliksiz besleniyorum biraz duzeltirsem yeme aliskanligimi bu is olursimdiden motiveleriniz icin tesekur ederim kolay gelsin herkese
Hoşbulduk :) tesekur ederim zayif degilim ama kol ve bacakta fazlam varCanım hoşgeldin ben Gülşen
maşallah ölçülerin çok iyi bence eminim zayıfsındır ama yeme alışkanlığını düzeltitsrn daha sağlıklı olursun
Anladim 100 mekik mi hic kacamak yapmam daha iyi 100Aynen canım herkes her gün yediklerini paylaşacak ve birbirimizi yanlışlarımız konusundan uyaracağız
Kaçamak yapanlara ufak bir ceza veriyoruz ( 100 mekik yada 200 ip atlama karar kaçamak yapanın)
Hepimiz kaçamak yaptıysak bunu dürüstçe itiraf ediyoruztabi mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyoruz
Anladim 100 mekik mi hic kacamak yapmam daha iyi 100bugun ben sabah yarim ekmek menemn yedim oglende bir bardak gazoz ictim bu kacamak mi sayiliyor ? Korkttum suan
Az önce agave surubunu biraz arastirdimda oda saglikli deyilmis...en saglikli tatlandirici ne olabilir aceba...
merhabalar yeni katıldım aranıza inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşalımm. Büşra ben 21 yaşındayım 75 kiloyum şimdilik hedefim 65. dün diyete başladım inşallah kurtulcam fazlalıklardan
çok memnun oldum tanıştığımıza. tebrikler cok iyi kilo vermişsiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu acaba?Tekrar hoşgeldin canım sende
Hemen senin ve yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
Adım Banu; 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyimİstanbulda evhanımıyım ve şu ara takımın kaptanlığını geçici bir süreliğinede olsa devraldım ( Asıl kaptanımız Moni oğlunun nikah hazırlıklarıyla boğuştuğundan yolduğundan pek uğrayamıyor ama eminim sessizde olsa okuyordur yazdıklarımızı )
Takımın en ağır Assolisti benim şimdilik124.5 kg gibi bir rekor rakamdan 104.7ye düşmeyi başardım ve inşallah bir sonraki yaza kadar bir okadar hatta daha fazlasını bile verebileceğime inanıyorum tabiki sizlerinde desteğiyle
merhabalar yeni katıldım aranıza inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşalımm. Büşra ben 21 yaşındayım 75 kiloyum şimdilik hedefim 65. dün diyete başladım inşallah kurtulcam fazlalıklardan
çok memnun oldum tanıştığımıza. tebrikler cok iyi kilo vermişsiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu acaba?
Az önce agave surubunu biraz arastirdimda oda saglikli deyilmis...en saglikli tatlandirici ne olabilir aceba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?