- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kızlar Dila yı uyuttum bir sigara yaktım Ohh miss çok şükür yaa bugünleri gördüm geçen yıl nu zamanda 74 civarıydım sizler kaçtınız geçen yıl ağustosta hatırlayın bakalım benim 12 gitmiş
Vedalaştım hepsiylede soyle bir sorunum var annem calisiyor benim ve ben yemek yapmasini bilmiyorum annem aksam gelene kadarda hep apartif seyler yerim bu benim icin cok sıkıntılı oluyo buna nasil dur demeliyim
SEN YAZARKEN BEN YORULDUM ANAAAM BIRAK İŞTEN İZİN ALMAYI SABAH UYANSAM BAŞLASAM YİNE ZOR. ELDE NE HATUNLAR VAR ARKADAŞ DEDİM İÇİMDEN. PEKMİ TEMBELİM NEsaat 2 de çıkacağım işyerinden izin alabilirse yarım saat 1 saat falan erken gitmek istiyorum kafamda çok güzel temizlik planı yaptım ev dağınık değil şükür..
süpürüp silincek tozlar alınacak beyazlılar yıkanacak banyo wc bütün fayanslar çif domestos Allah ne verdiyse derinlemesine temizlenip yıkanacak
mutfak dolaplarına el atılıp buzdolabının rafları içi vs silinecek
akşama doğru perdeler yıkanıp cam silinecek
yıkayabilirsemde bikaç yolluk yıkamak istiyorum balkon ince uzun en azından bunları yıkamaya vermemiş olurum.
ahanda yazınca şöyle bunları nasıl bitireceğimi düşündüm
yaşasın temizlik
aaa tabiki yaz mevsiminin en gıcık işi ütü onu pazar gününe sallarım
ohh 1 saatte yolda aboo. ben eve gelmeye zaten pestilim çıkar bide temizlikkızlar ben artık eve gideyim 1 saatim yollarda geçecek akşama telden girip uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın kaçamak yapmak yokk ıııııı ıııııhhh
tarif alalımAra ögünde ev yapimi muzlu dondurma dondurma...
Eki Görüntüle 1606765
boyumuz aynı. kendimi hiç 61 kilo hatırlamıyorum. arada teğet geçtim galiba. en net 69 kiloyu hatırlıyorum onda da popon büyük demişlerdiMerhabalar gruba alindim burdada tekrar yazayim 17 yasindayim boyum 171 kilom 61 hedef 55 haftada 2 gun fitness yapiyorum sagliksiz besleniyorum biraz duzeltirsem yeme aliskanligimi bu is olursimdiden motiveleriniz icin tesekur ederim kolay gelsin herkese
3 tane olgunlasmis muzu servis tabagina dograyip buzlukta dondurdum..sonra disari cikartip biraz bekledikten sonra rondoda ezip 1 bardak eksi olmayan yogurt ve 2 kasik agave surubu ilave ettim..2 kasik balda olabilir..seker kullanmak istemedim...sonra dondurma kaliplarina döküp buzlukta tekrar beklettim donana kadar..hazir dondurmalardan cok daha saglikli ve az kalorili ..cocuklarda beyenerek yeditarif alalım
Cok sevindim adina canim hayirli ugurlu olsun insallah yeni bebisin..tebrik ederimMerhaba bayanlar
Beni unutmadiniz inşallah :))
Ben temmuzda bir cikmisim evden seyyah gibi dolaniyorum ondan beri... önce kizimla ikimiz babannelerle sonra eşimle kardesim katıldı ic anadolu akdenizi onlarla derken esimin izni bitti ve geri döndü biz kizimla anneannede gezmelere devam ederken bir ufakligin bize katildigini ogrendik benim izin Allah tan bir şey gelmeSe nisana kadar uzadi...
Inşallah hepiniz iyisinizdir ve hedefler daha yakindir
eee madem öyle hadi buda benden gelsin. hadi bakalım suuu afiyet olsun.
Merhaba herkese bugün kosturmaktan bakamadim bile buraya yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz
Menumu paylaşayim gerçi bugün hiç olmadı ama
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Domates marul
Yeşilçay
Ara
Akşam saar yediye kadar beş tane mısır patlağı yedim seminerde olduğum için yemek yemeye falan cikamadim akşam da çiğköfte durum yanında da ayran
Yarın da arkadaşlarımla kahvaltiya gideceğim umarim çok kaçırmam
Merhaba bayanlar
Beni unutmadiniz inşallah :))
Ben temmuzda bir cikmisim evden seyyah gibi dolaniyorum ondan beri... önce kizimla ikimiz babannelerle sonra eşimle kardesim katıldı ic anadolu akdenizi onlarla derken esimin izni bitti ve geri döndü biz kizimla anneannede gezmelere devam ederken bir ufakligin bize katildigini ogrendik benim izin Allah tan bir şey gelmeSe nisana kadar uzadi...
Inşallah hepiniz iyisinizdir ve hedefler daha yakindir
Arkadaslar merhaba ben de yeni katildim gruba.boyum 1.73, kilom 69( hic bu kadar sismanlamamistim.hedefim oncelikle 60.sonrasi Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?