- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
çok iyi kilo vermişsin canım ya tebrik ederimm. hızına bir şey diyemem ama sağlıklı bir şekilde kilo verdiğin anlaşılıyor. böylece kilonuda korursunHoşgeldin büşra ben Gülşen inşallah hedefler e birlikte ulaşırız 10 ayda 75 den 62 ye indim yani kaplumbağa hızındayım hedefim 55
Karar defterini okudum ve kurallari kabul ettim.yarin bildirime basliyorum insallah
Hoş geldin canım biraz kendinden bahseder misin
ben Gülşen 29 yaşında 62 kiloyum
Hos buldum:) ben de 29 yasindayim, iki cocugum var.ikisini de sezaryenle dogurdugum icin hatira kalan bir de gobegim var ne yazik ki.dogumlardan once 57 kilo civarindaydim ama sonra 68'de cakildim.gecen yil diyetisyenle 60 kiloya indim fakat sonra yine aldim.su an 69 kiloyumHoş geldin canım biraz kendinden bahseder misin
ben Gülşen 29 yaşında 62 kiloyum
Hos buldum:) ben de 29 yasindayim, iki cocugum var.ikisini de sezaryenle dogurdugum icin hatira kalan bir de gobegim var ne yazik ki.dogumlardan once 57 kilo civarindaydim ama sonra 68'de cakildim.gecen yil diyetisyenle 60 kiloya indim fakat sonra yine aldim.su an 69 kiloyum(saka gibi ya...gecen hafta spora yazildim.amacim yavastan yavastan ve kalici kilo vermek.bakalim bu ke basarmak istiyorum
Telefonum cok yavasladi kizlar annemlerdeyim cok giremiyorum nete
Dun menumu de yazamadim
Pazar gunune kadar boyle problemli olacak gibi gozukuyor durumlar
Bugun yaziyorum
Sabah
1 dilim ekmek,
1 kk peynir
Do,ates
3 zeytin
Cay
Oglen bi avuc uzum
Bi dilim islak kek
1 kase kisir
Aksam
1.5 dolma
3 parca karpuz
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Kizlar konulari okuyamadim
Dedigim gibi telim cok yavasladi
Menulerimi yazicam
Msjlariniza cvp veremessem kusura bakmayin
Evimi ozledim
Hafta ici denize gidecegiz
Sonraki Pazartesi evdeyiz
Sonra da tasinma maratonu
Ah duzenimi cok ozledimmmmm
Iyi geceler
Geçmiş olsun canım çatalmı sıcaktıda değdi yaktı okadar kabattı ay yaz günü yanık zor inş çabucak geçerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese iyi pazarlar
Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan
Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktımresmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldiArtık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil
Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma
Kolay gelsin sana canımbir hafta idare ederiz seni sıkıntı olmaz yeterki her gün menülerini paylaş sonra nasılsa daha çok paylaşımın olur kendi evine geçince
Bende telefondan girmeyi sevmiyorum çünkü cidden zor oluyor alıntıları yapmak
Sen yinede fırsat buldukça geçmişi okumadanda olsa bir arada nasılsınız kızlar de
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 şeftali
öğle
3 kaşık yoğurt
Türk Kahvesi
akşam
4-5 dilim sucuk
1 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
3 lt su
15 dk yatmadan mekik bacak hareketleri yapcam
Günaydın kızlar gece 3 te yattım kızımın sayesinde kalktım biraz önce
şu kararı aldım artık kimsenin beni mutluetmesini bekleöicem kendimi mmutlu edecek şeyler yapmam ve kim beni kırıyorsa eskisi gibi bende onu kırıcam kabuğuma çekilmek yok artık
diyet yönünden de bana zarar verecek şeyleri yemicem benim vücudum çöplük değil özellikle şekerli yiyecekler yerine meyve ve evde meyveli yoğurt yapmam
kendime son günlerde bir hobi buldum
Eva dan bebek yapımına kapı süsü yapımına başlıcam belki ilerletirsem satarım bile
Kendime de zaman ayırıcam 5 eylül den sonra hemen yüzmeye kayıt yaptırıcam
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese iyi pazarlar
Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan
Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktımresmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldiArtık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil
Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma
Kolay gelsin sana canımbir hafta idare ederiz seni sıkıntı olmaz yeterki her gün menülerini paylaş sonra nasılsa daha çok paylaşımın olur kendi evine geçince
Bende telefondan girmeyi sevmiyorum çünkü cidden zor oluyor alıntıları yapmak
Sen yinede fırsat buldukça geçmişi okumadanda olsa bir arada nasılsınız kızlar de
ay kızlar bu arada ben 8 ay sonra ilk kez bu sabah simit yedim. çok tuhaf geldivicdan azabıyla karışık bir mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?