Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kizlar, bugun ilk gunum olmasi.sebebiyle heyecanliyim:)sabah kalkar kalkmaz bir sise sodanin icine yarim limon sıkıp ictim.limonlu sodayi deneyen var mi acaba?ben odem attiriyor diye biliyorum.15 gun boyunca yapicam bunu

Tamam tatlilarin tatlisi arkadasim sagol
Beni bu hafta idare edin ben menulerimi paylasicam soz
Burada cok dikkat edemiyorum annem yapiyo yemekleri.. ancak cocuklarin menulerini duzenliyorum..

Evime gecince telime bi format atayim
Yeni evimde de Pcmi de ayarliycam soyle guze bi kosede rahat rahat paylasimda bulunacagim insallah
Full saglikli menulerimle devam edicem kizlar..
Bugun hepinize guzel diyetler diliyorum

Merhaba kızlar telefondan giriyorum okudum ama alıntı yapamadım. Bende etkinlik buldum. Simli evadan çocuklar için taç fotoğraf çerçevesi filan yapıyorum akşam unutmazsam resimlerini eklerim. Hatta küçüğün doğum günü resimlerinde var. Bide kitap ayracı. Pasta için sreckerler. Doğum günü resim çekinmek için çerçeve afiş doğum bez pastaları filan yapıyorduk arkadaşlarla. Çok zevkli çok eğlenceli

Merhaba kizlar, bugun ilk gunum olmasi.sebebiyle heyecanliyim:)sabah kalkar kalkmaz bir sise sodanin icine yarim limon sıkıp ictim.limonlu sodayi deneyen var mi acaba?ben odem attiriyor diye biliyorum.15 gun boyunca yapicam bunu
Tatlim sade suyla limon yap
Ac karnina soda mideni rahatsiz eder

Selam kızlar tünaydın hehe öğlene doğru uyandım dünün yorgunluğundan sonra dün halı yıkayamadım hortum kaybolmuş eşimde gıcıklık yaptı hortum almadı az sonra çıkıp hortum alacağım hehe en azından balkona sığan yokluklar ı yıkayacağım hepinizi öpüyorum bol bol su için ben 1 lt şişeye limon sıkıp sıkıp gün içinde onu tüketiyorum

Kötü bir menüyle karşınızdayım.
Sabah 2 yk Menemen
Ara küçük pop kek
İlkindi makarna ölçüden emin değilim doyunca tabağı yarım bıraktım
Akşam 1 tane peynirli pide
Suyu az içtim

Canım Eva yı nerden alıyorsun uygun bir yer var mı

Menum sabah:2 dilim tanmm b.ekmek, kucuk dilim beyaz peynir, nane reyhan dere otu, 5 tane yesil zeytin ve kayisi cayi.
Oglen: ton balikli salata ve soda
aksam: 1 tabak corba, 1 dilim t.b. ekmek ve taze fasulye.
Bugun ara ogun yapamadim.
su:3 litre
spor yapamadim ev islerinden(

Yemeği çok kaçırdığınız bir gün sonrası, öğlen ve akşam yemekleri yerine içmek için diyetisyen Dilara Koçak’ın tavsiye ettiği bir çorba tarifi veriyorum. vicdan çorbası Metabolizma Hızlandırıcı bir çorba
Malzemeleri:

*2 orta boy kabak
*2 orta boy domates
*2 orta boy kuru soğan

* 2 yemek kaşığı bulgur,(isteğe bağlı)
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*Yarım demet sapları ile taze maydanoz
*Yarım demet taze nane
* 1 demet dereotu,
* 1 tutam tuz,
* karabiber, kimyon, pul biber
* 2-3 su bardağı su,
* bir miktar limon suyu.
Tarifi:
Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman ve ödem atmak için
1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

Öğlen ve akşam sınırsız çorba, az yağlı salata
50 gr lor peynir 1 dilim kepekli etimek ile normal bir kahvaltı.. ufak ara öğünler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim bende

Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştü Öğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedik Küçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiz tabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım )

Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için

Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorum Spor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim tabi yine iki öğün

çok geçmiş olsun canım ya.. ağız yarasıda başka bir şeye benzemez çook acır bilirim. bol bol nemlendirici sür ki kuruyup iyice gerilmesin. Neyse dolgun dudakların oldu birde öyle bak olaya

Sağ olasın canım Şükür kendi kendine su toplayan yer patladı da o beyaz şerit indi
Kız zaten dolgun dudaklarım var Türkan Şoray kadar olmasada Dün hatta gece dışarı çıkarken dikkatlice ruj sürdüm belkide onun içindeki nemlendirici biraz daha çabuk geçmesini sağladı

Bende bir kaç gündür devamlı suya limon sıkıyorum Sodaya da olabilir tabi ama suyu daha fazla tükettiğimizden belki daha çabuk faydasını görürüz

Canim dudagina bol bol zeytinyagi ve bal sur hemen iyilesir hatta varsa kantaron yagi super olur

Aslında hakiki zeytinyağım vardı ama o an aklıma bile gelmedi doğrusu şükür çok daha iyi şu anda ve eminim iki güne hiç birşey kalmaz

az önce bahsettiğim topikteki bayan telefona fitwel diye bir program indirmeyi öneriyor. programı inceleyemedim ama tüm bilgileri düzenli gününde girerseniz aylık durum raporu veriyormuş hakkınızda. unutmayım diye yazıyım dedim
evet aldığım küçük notları paylaşayım
* hergün aynı saattte spor yapmayın vucut alışır
* her zaman aynı ekmeği yemeyin. değiştirerek yiyin
*saat 15 den sonra meyve yemeyin.
* sabah hafif akşam yüksek tempoda spor yapın
* adetliyken sporu ihmal etmeyin kilo verme hızınızı artırır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…