- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
Tamam tatlilarin tatlisi arkadasim sagolSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese iyi pazarlar
Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan
Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktımresmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldiArtık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil
Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma
Kolay gelsin sana canımbir hafta idare ederiz seni sıkıntı olmaz yeterki her gün menülerini paylaş sonra nasılsa daha çok paylaşımın olur kendi evine geçince
Bende telefondan girmeyi sevmiyorum çünkü cidden zor oluyor alıntıları yapmak
Sen yinede fırsat buldukça geçmişi okumadanda olsa bir arada nasılsınız kızlar de
Tatlim sade suyla limon yapMerhaba kizlar, bugun ilk gunum olmasi.sebebiyle heyecanliyim:)sabah kalkar kalkmaz bir sise sodanin icine yarim limon sıkıp ictim.limonlu sodayi deneyen var mi acaba?ben odem attiriyor diye biliyorum.15 gun boyunca yapicam bunu
Sagol canim, yarin suyla devam edeyimTatlim sade suyla limon yap
Ac karnina soda mideni rahatsiz eder
Merhaba kızlar telefondan giriyorum okudum ama alıntı yapamadım. Bende etkinlik buldum. Simli evadan çocuklar için taç fotoğraf çerçevesi filan yapıyorum akşam unutmazsam resimlerini eklerim. Hatta küçüğün doğum günü resimlerinde var. Bide kitap ayracı. Pasta için sreckerler. Doğum günü resim çekinmek için çerçeve afiş doğum bez pastaları filan yapıyorduk arkadaşlarla. Çok zevkli çok eğlenceli
Canım küçüğün doğum günü için almıştım. Şimdi büyük için hazırlanıyorum. Kırtasiyecilerde oluyor.Canım Eva yı nerden alıyorsun uygun bir yer var mı
çok geçmiş olsun canım ya.. ağız yarasıda başka bir şeye benzemez çook acır bilirim. bol bol nemlendirici sür ki kuruyup iyice gerilmesin. Neyse dolgun dudakların oldu birde öyle bak olaya
Merhaba kizlar, bugun ilk gunum olmasi.sebebiyle heyecanliyim:)sabah kalkar kalkmaz bir sise sodanin icine yarim limon sıkıp ictim.limonlu sodayi deneyen var mi acaba?ben odem attiriyor diye biliyorum.15 gun boyunca yapicam bunu
Canim dudagina bol bol zeytinyagi ve bal sur hemen iyilesir hatta varsa kantaron yagi super olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-hepinizin-yazilarini-takip-ediyorum.843633/
kişisel spor hocasıyım ve bir haftadır hepinizin yazılarını takip ediyorum...
(kozlar spor hocası biri yazmış. sorularınızıda yanıtlıyor. incelemenizi tavsiye ederim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?