Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ben hamile olduğumu öğrenene kadar yoga ya çok merak salıp 3 ay yoga ya gittim

mükemmel bir şey yani tam olarak spor diyemem ama hocanın gösterdiği hareketleri yaptığımda zamanla nasıl esneklik kkazandığımı gördüm ayrıca vücudu zorlamak da güzel ve tabi ki bütün stresimi o loş ortamda hafif müzik ve tütsü kokusuyla atıyordum

Tabi hamile olduğumu öğrendim ve gitmedim saf gibi üstelik hamile yongası bile varken ga birde çok tuzluydu fiyatı çocuk olmayınca vetebiliyodum

aslında yoga herkesin kendini rahatlatmak adına haftada bir gün bile olsa bir odaya çekilip altına mat alıp yoga müziği eşliğinde yarım saat ayırmayı gerekir böylece hem gerilen kaslar gevşer hem de küçük çapta spor yapmış oluruz

Çok güzel bilgiler canım özellikle adetliyken hepimiz yerimizden kalkmak istemeyiz halbuki spor yapmak önemliymiş

SAat 12yi geçtiğine göre ben cumartesi sabahından şu ana kadar olan paylaşım sayılarını yazıp hemen yatıyorum

Oynakbası34 ------------------- 30 mesaj
selvatico_rosa -------------------19 mesaj
adayaren ------------------------15 mesaj
umandakises --------------------5 mesaj
nickk ---------------------------- 3 mesaj
citygirl --------------------------- 6 mesaj
mylittleboys---------------------- 3 mesaj
shadelime ------------------------7 mesaj
perihan--------------------------- 8 mesaj
t0zpembefil ---------------------- 5 mesaj
yst38 ----------------------------- 18 mesaj
duru256 -------------------------- 5 mesaj

Eminim cumaya kadar herkes 35 + mesaj yazacaktır haftasonu herkeste yoğunluk var normal larak yinede bu haftasonu güzel paylaşımlarımız olmuş

Herkese hayırlı geceler
İnşallah yeni ve bol eksili bir hafta olacak hepimiz için

kocaman öpüyorum ve kendimi hemen yatağa atıyorum

Banu abla ben bu paylaşım işini çok yanlış anlamışım Ben en fazla 35 paylasim yabaliliyoruz sanmistim Bundan sonra daha fazla paylaşım yapacağım
Hemen dünün menüsünü yazayım
Sabah
3 dilim peynir
4 dilim jambon
3 adet yeşil zeytin
Yarım simit
2 çay
Domates salatalık
Öğlen yok kahvaltıyı rahat rahat yaptım
Ara
Türk kahvesi yanında bir top dondurma
Akşam
Tavuk sote
3 kaşık yoğurt

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandım Allahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim

Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur

olur öyle yanlış anlaşılmalar canım sıkıntı yok bundan sonra daha çok yazarsın ve eminim cumaya kadar 35 mesajdan fazlası olur

Bu arada menün de çok güzelmiş bol eksi olarak döner sana inşallah

Gunaydiiiinn herkese:) ben dun ev islerine fazlaca dalmisim.klimanin da etkisiyle bir guzel de usutmusum.sabah yataktan zar zor kalktim.sesim boru gibi, burnum firt firt dolaniyorumcok cok halsizim ama toparlamam lazim cunku ogleden sonra spora gitmeliyim.evet cankurtaranlarim var mi bunyede sok etkisi yaratip beni canlandiracak bir oneriniz?

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin
Ben çocuklar yada bizler üşüttüğümüzde hemen sıcak suya bol limon sıkıyorum, biraz karabiber ekiyorum birde 1 kaşık bal koyuyorum kızlar bile severek içiyorlar ve cidden enerji veriyor daha iyi hissediyor insan kendini
Sende dene istersen iyi gelir birde baya sıcak duş al ( ne zaman grip olsam duşa atıp kendimi baya sıcak suyu özellikle göğsüme tutuyorum ve baya rahatlıyorum )

Oynakbasi34 o guzel enerjinden bana da yollayiver canim...

Bütün güzel enerjiler sizlerle olsun yüreği güzel arkadaşlarım
İnşallah bu hafta hepimiz için çok verimli geçerde bol eksiler enerjimizi dahada yükseltir

günaydın canlarım
çok yoğun ve tempolu yorgun iki günden sonra sonunda işyerine gelebildim.
güya dün dinlenecektim

salondaki eşyaların yerini değiştirdim yolluk kilim çarşaflar küstümler elime ne geçtiyse yıkadım

kocamıda benimle beraber çalıştırdım 2 odanın perdesi ve camı kaldı bide kapılar silinecek onları da hafta içi eve gittikçe hallederim
büyük halılarımı kısa zamanda yıkamaya vermem lazım balkonum küçük olduğu için sığmadı yıkayamadım

ev miss gibi oldu valla dipli köşeli kışa hazırlık oluyor kışın cam silinmiyor mesela dışardan ama içeriden silip perdeleri tabiki yıkıyorum
kocam diyor ki sayaçta su az kaldı yapma aaaaa diyoum olurmu kışın böyle yapamam hadi devam su alırsın nolcak

Günaydın canımmmm
Umarım hepimiz için çooook güzel bir hafta olacak

Günaydın sanada canım
Ohhhh mis gibi olmuş her yer ellerine sağlık
Bende mutfağımı iyice temizledim salonuda toparladım çamaşırlarımda bitince onları asınca bugünlük bu kadar Yarında artık ütülerimi yaparım ( anam hiç bitmiyorlar mübarek günde 3 kere üst baş değiştirirsek olacağı bu ama felaket sıcak yaw normaldir okadar terlemem )

her fırsatta mesajları sayıyorum
menüleride gördükçe ajandama not alıyorum bugünün mesaj ve menü listelerini yarın sabah tabloya girip paylaşırım
bundan sonra herkes günlük ne kadar aktif oluğunu görür

Günaydin kizlar..bugünkü kavaltim..4 kasik yulaf..1 kasik keten tohumu..icine 10 cig badem dogradim 1 yem.kasigi pekmez.ve light sütlen kendim hazirladigim müsli..ayriyetten 3 tane siyah erik yedimEki Görüntüle 1607951

Ohhh ne güzel sağlıklı bir menü Bol bol eksi olarak döner inşallah

Eki Görüntüle 1607956

atladığım veya gözden kaçırdığım varsa düzeltme yapabiliriz

Harikasın canım
Bu arada bende menülerimi unuttum hemen paylaşayım

Cumartesi;
sabah; 1 simit ( çok özlemişim aylardır yemediğimden ) 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam; 1 ufak tabak mantı başkada birşey yemedim ( erken saatte yedik Allahtan )

Pazar;
Uyanınca herkes uyanana kadar 1 şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim kaşar peyniri
ara; 2 fincan çay
Akşam; Yine kahvaltı gibi ( saat 20:00yi geçince en hafifi o gibi geldi bana birde yemek yokken )

Pek parlak bir haftasonu olmadı farkındayım ama kesinlikle bugün itibaren hepinizin huzurunda söz veriyorum menülerimde düzgün olacak kaçamakda yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…