- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim bende
Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştüÖğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedikKüçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiztabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım )
Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için
Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorumSpor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim tabi yine iki öğün
az önce bahsettiğim topikteki bayan telefona fitwel diye bir program indirmeyi öneriyor. programı inceleyemedim ama tüm bilgileri düzenli gününde girerseniz aylık durum raporu veriyormuş hakkınızda. unutmayım diye yazıyım dedim
evet aldığım küçük notları paylaşayım
* hergün aynı saattte spor yapmayın vucut alışır
* her zaman aynı ekmeği yemeyin. değiştirerek yiyin
*saat 15 den sonra meyve yemeyin.
* sabah hafif akşam yüksek tempoda spor yapın
* adetliyken sporu ihmal etmeyin kilo verme hızınızı artırır.
SAat 12yi geçtiğine göre ben cumartesi sabahından şu ana kadar olan paylaşım sayılarını yazıp hemen yatıyorum
Oynakbası34 ------------------- 30 mesaj
selvatico_rosa -------------------19 mesaj
adayaren ------------------------15 mesaj
umandakises --------------------5 mesaj
nickk ---------------------------- 3 mesaj
citygirl --------------------------- 6 mesaj
mylittleboys---------------------- 3 mesaj
shadelime ------------------------7 mesaj
perihan--------------------------- 8 mesaj
t0zpembefil ---------------------- 5 mesaj
yst38 ----------------------------- 18 mesaj
duru256 -------------------------- 5 mesaj
Eminim cumaya kadar herkes 35 + mesaj yazacaktırhaftasonu herkeste yoğunluk var normal larak yinede bu haftasonu güzel paylaşımlarımız olmuş
Herkese hayırlı geceler
İnşallah yeni ve bol eksili bir hafta olacak hepimiz için
kocaman öpüyorum ve kendimi hemen yatağa atıyorum
Banu abla ben bu paylaşım işini çok yanlış anlamışımBen en fazla 35 paylasim yabaliliyoruz sanmistim Bundan sonra daha fazla paylaşım yapacağım
Hemen dünün menüsünü yazayım
Sabah
3 dilim peynir
4 dilim jambon
3 adet yeşil zeytin
Yarım simit
2 çay
Domates salatalık
Öğlen yok kahvaltıyı rahat rahat yaptım
Ara
Türk kahvesi yanında bir top dondurma
Akşam
Tavuk sote
3 kaşık yoğurt
Gunaydiiiinn herkese:) ben dun ev islerine fazlaca dalmisim.klimanin da etkisiyle bir guzel de usutmusum.sabah yataktan zar zor kalktim.sesim boru gibi, burnum firt firt dolaniyorumcok cok halsizim ama toparlamam lazim cunku ogleden sonra spora gitmeliyim.evet cankurtaranlarim var mi bunyede sok etkisi yaratip beni canlandiracak bir oneriniz?
Oynakbasi34 o guzel enerjinden bana da yollayiver canim...
Gü nay dıııııııııın
3 de yatıp dava 9 da kalkınca kafam bi milyon oldu kızlar aslında 6 saat fena değil ama tam gece uykusu olmadığı için darmadağın oldum
şimdi kahvaltı zamanı
günaydın canlarım
çok yoğun ve tempolu yorgun iki günden sonra sonunda işyerine gelebildim.
güya dün dinlenecektim
salondaki eşyaların yerini değiştirdim yolluk kilim çarşaflar küstümler elime ne geçtiyse yıkadım
kocamıda benimle beraber çalıştırdım 2 odanın perdesi ve camı kaldı bide kapılar silinecek onları da hafta içi eve gittikçe hallederim
büyük halılarımı kısa zamanda yıkamaya vermem lazım balkonum küçük olduğu için sığmadı yıkayamadım
ev miss gibi oldu valla dipli köşeli kışa hazırlık oluyor kışın cam silinmiyor mesela dışardan ama içeriden silip perdeleri tabiki yıkıyorum
kocam diyor ki sayaçta su az kaldı yapma aaaaa diyoum olurmu kışın böyle yapamam hadi devam su alırsın nolcak
Nefissss gorunuyor arkadasim:)afiyet olsunGünaydin kizlar..bugünkü kavaltim..4 kasik yulaf..1 kasik keten tohumu..icine 10 cig badem dogradim 1 yem.kasigi pekmez.ve light sütlen kendim hazirladigim müsli..ayriyetten 3 tane siyah erik yedimEki Görüntüle 1607951
Günaydin kizlar..bugünkü kavaltim..4 kasik yulaf..1 kasik keten tohumu..icine 10 cig badem dogradim 1 yem.kasigi pekmez.ve light sütlen kendim hazirladigim müsli..ayriyetten 3 tane siyah erik yedimEki Görüntüle 1607951
Sadece ismim yanlis yazilmis.Gülşen ben degilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?