Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın kızkardeşim bana geliyor bir hafta kalacak annem ve kV çalışıyor yanında kimse yok

Bende bize gel bir hafta dinlendireyim seni dedim yarın akşam onu uyutup bebise bakarım

Bugun çok yoruldum sabah erken kalktım kızım uyudu bende uyuyayim iyi uykular

Günaydın
Dünkü yediklerini hiç yazamam ne var ne yok yedim birilerini bekliyordum aslında gelmelerini istemiyordum bu muglaklikta önüme çıkan her şeyi yedim sonuç benim istediğim oldu ama evde yiyecek kalmadı
Evi yedikten sonra 2 lt su içtim
40 dk eliptik bisiklet le çalıştım
Bu arada sporun 40+20 : 60 dk oldu
Ben kaçar TLF küçük kız ele geçirecek
Bayyy

Gunaydin herkese
Dunku menumu yazayim

Sabah

Misir gevregi
Sut

Ara
Yok

Oglen
6 yk sebze yemegi
1 bardak ayran
Salata

Ara
Yok

Aksam
1 kase tavuklu corba

Ara
1 elma
Sut

Kotu bir ogun oldu. Listeye uymadim. Gece cok zor uyudum hatta acliktan. Cok gec olunca da yemedim

Bugun veli toplantisi var. Velilere tek tek mesaj attım. Bakalim kaci gelecek gelebilecek. Cok sıkıntılı bir bolgedeyim. Sinifta 3 gocmen 6 7 tane anne baba ayri cocuk var. Velilerin durumu cok kotu. Hic birsey diyemiyorsun cocuklara.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

herkese hayırlı pazarlar

Dün gece eşimin halasından 01:00 gibi geldik :) sohbetin dibine vurmuşuz resmen
Maalesef kötü bir haberde aldık; eşimin Yengesi hastaneye kaldırılmış
Senelerdir bel fıtığı vardı ama bir türlü ameliyat olmaya cesaret edemedi tabi kilo zaten varken bir okadar daha kilo alınca daha beter olmuş ve resmen bir anda yerinden kalkamaz olmuş Ambulansla hastaneye kaldırmışlar bacakları tutmuyor diye Hep inatla 91 kgyum derdi ama herkes benden bile kilolu olduğunu söyleyip dururdu daha çok kilo almış son gördüğümden ve duyunca hepimiz çok üzüldük sonuçta 55 yaşında ve 16 yaşında kızı var ( oğlanlar evli ayrı evdeler hatta birinin eşide yeni hamileymiş )
Büyük gelini yanında kalıyormuş zaten bir iki gündür daha beter olunca mecbur hastaneye yatırmış doktor böyle olmaz diye

Sabah uyanır uyanmaz kahvaltımızı ettik ve direk ev temizliğine giriştim hastane ziyaret saatine yakın eşimin halaları ve kayınvalidemide alıp onu dolaşmaya gittik
Tamam konuşuyor sıkıntı yok ama ayaklarında his yok ve beldeki disk kaymış
Onu öyle görünce bir kez daha kilonun ne kadar berbat bir şey olduğuna karar verdim
Onun gibi olmaktan çok korktum bir anda ve resmen sinirlerim bozuldu eşim saçmalama sen kendini bir tutma onunla dedi ama insan ister istemez korkuyor işte
Ben kesinlikle diyetisyene gidene kadar çok çok daha dikkatli olmak zorundayım artık Ya şu sporuda hayatıma dahil edebilsem süper olur ama işte yanlış bir hareket yapıp daha beter olmaktan korkuyorum ve açıkçası spor salonuna gitmeye şu ara durumumuz yok kızların masrafı yok iş kurma falan derken biraz açıldık eşimede salona yazdır beni diyemiyorum

Keşke 1,5 ay beklemek zorunda olmasaydın tek kötü yanı bu ama olsun zaten ilaçların var vücut o zamana kadar düzene girer

Aynen keşke daha erken kabul edebilse bakalım o zamana kadar bir 3 - 4 kg bile verebilsem süper olurdu

Aminnnn inşallah canım ya hatun baya ilgiliymiş ve gidenlerin hepside çok güzel kilolar vermişler aslında tek sıkıntı ilk randevuymuş çünkü sonraki kontrolleri hemen anında 15 gün sonrasına veriyorum
Kilo verelenlerde hala devam ediyormuş kilolarını korumak için o yüzdende biraz yoğunluk varmış
İnşallah tez zamanda bende çok faydasını görürümde artık şu hamallıktan kurtulur çok daha hafif salınırım ortada

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, Allah sağlık sıhhat versin, bence spor salonuna yazılma boşuna gidilmiyo çünkü en güzeli günde 45 dk yürüyüş bak emin ol işe yarıyo, spor salonundan daha etkili kendimden biliyom parana yazık

Kızlarrrrrrrrrrr arkadaşlar gelecek demiştim ya
Ben akşam çaya gelirler sandım ama 6dan sonra geliriz dediklerine göre yemeğide birlikte Allah ne verdiyse yeriz dedim hemen mutfağa daldım bir çorba koydum ateşe eşimde balık almaya gitti onu hemen yaparız yanına bol salata yeterli olur inşallah
Cayın yanınada kek falan idare ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…