- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Keşke 1,5 ay beklemek zorunda olmasaydın tek kötü yanı bu ama olsun zaten ilaçların var vücut o zamana kadar düzene girer
Bende diyetisyenimi cok sevmiyorum aslinda. Niyeyse itici geldi ilk gunden beri. Bugun kendide sasirdi cok vermis olmama. Sabah kahvaltilari az geliyor aksam cok geliyor falan dedim. Iki dilim ekmekle doymuyor musun dedi. Doyuyorum ama cok cabuk acikiyorum. Ama dedigin gibi ne kadar yag ne kadar kas olmus ne kadar incelmissin o iyi motive ediyor insani. 1 nisan uzun gercekten o zamana kadar baska bir diyetisyene gitsen ona gidincede anlatirsin bunlari uyguladim diye. Birde ondan cikar cikmaz ikinci randevunu almalisin bence o kadar yogunsa.
Insallah sende bir an once ikili rakamlara dusersin amiinnn.... :)
canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, Allah sağlık sıhhat versin, bence spor salonuna yazılma boşuna gidilmiyo çünkü en güzeli günde 45 dk yürüyüş bak emin ol işe yarıyo, spor salonundan daha etkili kendimden biliyom parana yazıkSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
herkese hayırlı pazarlar
Dün gece eşimin halasından 01:00 gibi geldik :) sohbetin dibine vurmuşuz resmen
Maalesef kötü bir haberde aldık; eşimin Yengesi hastaneye kaldırılmış
Senelerdir bel fıtığı vardı ama bir türlü ameliyat olmaya cesaret edemeditabi kilo zaten varken bir okadar daha kilo alınca daha beter olmuş ve resmen bir anda yerinden kalkamaz olmuş Ambulansla hastaneye kaldırmışlar bacakları tutmuyor diye Hep inatla 91 kgyum derdi ama herkes benden bile kilolu olduğunu söyleyip dururdu daha çok kilo almış son gördüğümden ve duyunca hepimiz çok üzüldük sonuçta 55 yaşında ve 16 yaşında kızı var ( oğlanlar evli ayrı evdeler hatta birinin eşide yeni hamileymiş )
Büyük gelini yanında kalıyormuş zaten bir iki gündür daha beter olunca mecbur hastaneye yatırmış doktor böyle olmaz diye
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltımızı ettik ve direk ev temizliğine giriştimhastane ziyaret saatine yakın eşimin halaları ve kayınvalidemide alıp onu dolaşmaya gittik
Tamam konuşuyor sıkıntı yok ama ayaklarında his yok ve beldeki disk kaymış
Onu öyle görünce bir kez daha kilonun ne kadar berbat bir şey olduğuna karar verdim
Onun gibi olmaktan çok korktum bir anda ve resmen sinirlerim bozuldueşim saçmalama sen kendini bir tutma onunla dedi ama insan ister istemez korkuyor işte
Ben kesinlikle diyetisyene gidene kadar çok çok daha dikkatli olmak zorundayım artıkYa şu sporuda hayatıma dahil edebilsem süper olur ama işte yanlış bir hareket yapıp daha beter olmaktan korkuyorum ve açıkçası spor salonuna gitmeye şu ara durumumuz yok kızların masrafı yok iş kurma falan derken biraz açıldık eşimede salona yazdır beni diyemiyorum
Aynen keşke daha erken kabul edebilsebakalım o zamana kadar bir 3 - 4 kg bile verebilsem süper olurdu
Aminnnn inşallah canımya hatun baya ilgiliymiş ve gidenlerin hepside çok güzel kilolar vermişler aslında tek sıkıntı ilk randevuymuş çünkü sonraki kontrolleri hemen anında 15 gün sonrasına veriyorum
Kilo verelenlerde hala devam ediyormuş kilolarını korumak için o yüzdende biraz yoğunluk varmış
İnşallah tez zamanda bende çok faydasını görürümde artık şu hamallıktan kurtulur çok daha hafif salınırım ortada
İyi duruyorsun belki de kemik kas oranın fazladır70 kilo zayif mi kisssanirim kemiklerimde kalin oldugu icin agirlik fazla cikio
Bugun veli toplantisi var. Velilere tek tek mesaj attım. Bakalim kaci gelecek gelebilecek. Cok sıkıntılı bir bolgedeyim. Sinifta 3 gocmen 6 7 tane anne baba ayri cocuk var. Velilerin durumu cok kotu. Hic birsey diyemiyorsun cocuklara.[/QU. Canım nerede görev yapıyorsun.
Allah hayırlı ömürler nasip etsin.Slm kızlar bugün büyük kızım in doğum günü dışarı çıktık hediyeler kıyafet oyuncak pasta DVD kitaplar oyy oy oy çok yoruldum geldim uzanıyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?