- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
herkese hayırlı pazarlar
Dün gece eşimin halasından 01:00 gibi geldik :) sohbetin dibine vurmuşuz resmen
Maalesef kötü bir haberde aldık; eşimin Yengesi hastaneye kaldırılmış
Senelerdir bel fıtığı vardı ama bir türlü ameliyat olmaya cesaret edemeditabi kilo zaten varken bir okadar daha kilo alınca daha beter olmuş ve resmen bir anda yerinden kalkamaz olmuş Ambulansla hastaneye kaldırmışlar bacakları tutmuyor diye Hep inatla 91 kgyum derdi ama herkes benden bile kilolu olduğunu söyleyip dururdu daha çok kilo almış son gördüğümden ve duyunca hepimiz çok üzüldük sonuçta 55 yaşında ve 16 yaşında kızı var ( oğlanlar evli ayrı evdeler hatta birinin eşide yeni hamileymiş )
Büyük gelini yanında kalıyormuş zaten bir iki gündür daha beter olunca mecbur hastaneye yatırmış doktor böyle olmaz diye
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltımızı ettik ve direk ev temizliğine giriştimhastane ziyaret saatine yakın eşimin halaları ve kayınvalidemide alıp onu dolaşmaya gittik
Tamam konuşuyor sıkıntı yok ama ayaklarında his yok ve beldeki disk kaymış
Onu öyle görünce bir kez daha kilonun ne kadar berbat bir şey olduğuna karar verdim
Onun gibi olmaktan çok korktum bir anda ve resmen sinirlerim bozuldueşim saçmalama sen kendini bir tutma onunla dedi ama insan ister istemez korkuyor işte
Ben kesinlikle diyetisyene gidene kadar çok çok daha dikkatli olmak zorundayım artıkYa şu sporuda hayatıma dahil edebilsem süper olur ama işte yanlış bir hareket yapıp daha beter olmaktan korkuyorum ve açıkçası spor salonuna gitmeye şu ara durumumuz yok kızların masrafı yok iş kurma falan derken biraz açıldık eşimede salona yazdır beni diyemiyorum
Aynen keşke daha erken kabul edebilsebakalım o zamana kadar bir 3 - 4 kg bile verebilsem süper olurdu
Aminnnn inşallah canımya hatun baya ilgiliymiş ve gidenlerin hepside çok güzel kilolar vermişler aslında tek sıkıntı ilk randevuymuş çünkü sonraki kontrolleri hemen anında 15 gün sonrasına veriyorum
Kilo verelenlerde hala devam ediyormuş kilolarını korumak için o yüzdende biraz yoğunluk varmış
İnşallah tez zamanda bende çok faydasını görürümde artık şu hamallıktan kurtulur çok daha hafif salınırım ortada
Yeni yasi hayirli olsun Allah uzun omur versin.Slm kızlar bugün büyük kızım in doğum günü dışarı çıktık hediyeler kıyafet oyuncak pasta DVD kitaplar oyy oy oy çok yoruldum geldim uzanıyor um
Mekik cekemedigim icin onceki pantolonlarim hala kapanmiyor. Diyetisyende ikidir uyariyor. Gruba geldigimde duzenli olmasada cekiyordum. Bi kez yapmadım. Sanirim bu koca gobekten farkedemedim bende :)Hahahaha benimde öyle oldu on kilo önceki sütyen en sonda bile sıkıyordu şuan en başta ve hafif bol bende öyle farketmistim zayıfladığımi
Kaptanim ilaclarin ise yaramaya basladi mi? Benim diyetisyenim bana cok incelmissin kiyafetlerinden fark etmiyor musun dedi. Ben bol giyindigim icin cok fark edemedim ama abim annem babam farketmis diyorlar. Esimde soyluyor. Ayıptır soylemesi ben sutyenimi hep sona takiyordum hatta bazen sıkıp iz yapiyordu. Bugun ortaya aldim basa alsamda rahatsız etmez galiba. Yuruyus icin cikamiyorsan bile kursa giderken bir iki durak once inebilirsin. Ben sirf yurumek icin ikinci dolmusa binmiyorum. Cok kosusturmali bir hayatin var. Insallah yuruyus icin kendine vakit ayirabilirsin. Cok konustum hakkini helal et :*
Kızlar kardeşim bende bebisiyle
Kendi kendime diyorum ben nasıl buyutmusum bir yaşında ama çok şükür
Ikinci bebek fikri korkutuyor desem yeridir
Istiyorum ikinciyi ama işte kızım biraz daha büyüsün diyorum bir yandanda yaş 31 iki sene beklesem yaş 33 olacak normal yoldan hamile kalirmiyim bilmiyorum da kafamda bir sürü soruSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladım hemen kendimi buraya attım
Eşim balık bulamayınca köfte almış :) hemen yanına bir bulgur pilavı yaptımönden bir çorba birde patlıycan salatası ve turpla havuç karışık iki çeşit salata yaptım
Gelenler nasılsa yabancı değil birde onlarda pek fazla yemiyorşükür bugünde doyduk
Aslında akşam uğrarız demişlerdi sonra 6 gibi geliriz diyince anammm hemen yemek yapayım dedimGayet keyifli geçti bol bol sohbet ettik
Hatta eşler daha evvel aralarında zaten konuşmuşlardı bir araya gelince yaz için planlar yapıldıbir aksilik olmazsa ya bu yaz yada bir sonraki yaz 4ümüz Almanyaya tatile gidelim diyoruz kızları Annem nasılsa bakar eee onun evinde de biz kalırız gittiğimizde Hem gezmiş oluruz hemde gitmişken arkadaş makinesine elmas bıçak bakacakmış ( orada çok daha uygun ) Valla şimdiden heycan yaptım keşke bu yazın sonuna doğru bir aksilik olmazda gitsek
Yarın yine kurs varaslında hiç canım istemiyor ama yine kızkardeşim ille gel işte kafan dağılır diyip duruyor nasılsa misafir bahanesiyle temizliğimide yaptım gidip biraz kursu karıştırayım bari
Valla tam anlayamadım daha doğrusu izne ayrıldıktan sonra biraz artı gördüm tardıda ( sanırım ilk hafta biraz saldım farkında olmadan) İlacın şu ana kadar artısı bağırsakların ufak ufak düzene girmeye başlamış olması
Nette baya yorumları okudum baya kilo verenler var ama bazılarında ancak 1 ay sonra etkisini göstermeye başlamış
İğnelerimi bu ara yine ihmal ettim yarın B12yi yine yaptırayımsanırım onlar düzene girince daha güzel sonuç alırım diye düşünüyorum heee göbişte yumuşama var o bile beni mutlu etti
Valla eşimin yengesini gördükten sonra diyetisyen ne derse onu yapmaya kesin kararlıyımBirde 1 Nisan itibaren diyetisyenle birlikte her sabah yine bir ara yaptığım gibi 6da bizim mahalledeki parka çıkıp yürüyüş ve aletlerle spor yapacağım inşallah Yağmurda yağsa çıkarım sonuçta şeker değilim erimem
Spor salonuna çok istiyorum aslında ama etraftakiler maşallah baya tuzlu birde yanına insanın kafa dengi arkadaş olunca daha zevkli olurTabi açık havada yürümek çok daha faydalı olur herhalde
Ya birde bilmiyorum sizler duydunuzmu ama doğru nefes almak bile çok önemliymiş ( burundan alıp ağızdan vermek gerekiyormuş ) Ben onu okuduktan sonra kendimde sadece burundan nefes alıp verdiğimi fark ettimhatta genelde af edersiniz tuvalette burundan alıp ağızdan nefes verdiğimde ancak lavaboya çıkabildiğimi fark ettim
Acaba onunda kiloyu vermede yada verememede etkisi varmıdır diye düşünmeden edemiyorum
İnşallah yaza kadar bende çok güzel farklar görürüm artık heleki eşimin yengesini görünce dahada korktum açıkçası
Kuzu seninki daha ufak korkman gayet doğaldır4 - 5 yaşına gelince ufak ufak düzen oturunca bebek görünce için gitmeye başlar ben ne zaman yeni doğan bebek görsem resmen kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum büyük kız fark edince hemen bırak çabuk bebeği elinden sen niyeti bozuyorsun yoksa der her defasında
İnan şu kilo derdim olmasaydı ben kesin 4 tane doğururdum
Istiyorum ikinciyi ama işte kızım biraz daha büyüsün diyorum bir yandanda yaş 31 iki sene beklesem yaş 33 olacak normal yoldan hamile kalirmiyim bilmiyorum da kafamda bir sürü soru
Rabbim isteyen kuluna versin banada versin tedavisiz
Merhaba kizlar bugunki menu
Sabah menemen ceyrek lavas
Oglen bir kase sebzeli yemek yaninda ayran
Aksam etli pirasa yemegi (cok lezzetli olmustu) 3 kasik makarna bir iki catal salata
1.5 litre su
30 dk yürüyüş
30 dk zayıflama aletlerine bindim
Bir kacamak yaptim kadayif yedim
Rabbim nasip ettiyse yaş önemli değil canımdaha geçen gün tvde gösterdiler 45 yaşında hatun ikiz doğurmuş hemde normal yolla hamile kalmış hee araları çok fazla olmazsa daha rahat edersin
Benimkilerin arası 10 yaş bazen felaket birbirlerine giriyorlar ufak kendini büyükle bir tuttuğu içinbirde cadı çok laf sokuyor ablasına ikinciler hep daha bilmiş oluyor
Rabbim tüm arzu edenlere nasip etsin en kısa zamanda baştaDiademe arkadaşımıza
Bu arada bizim 5 ay evvel evlenen kuzende hamileymişÇok sevindim ona eşi özellikle çok istiyordu hatta annesi diyor 2 sene sonra bir tane daha doğurur inşallah Allah nasip ederse de peş peşe büyütür diye
Daha bismillah senin yaşın çok değil kibakma ben erken evlendimde 30la ikinciyi doğurdum
Gerçi bende 40dan korkuyorumbekarken hep makarasına birinciyi 20yle, ikinciyi 30la eee bir tanede 40la doğururum diyordum ilk 2si tuttu artık ya tutarsa diye korkuyorum gerçi ablamız kıyameti koparır çünkü o ozaman 20 yaşında olacak etik değil diyip duruyor neymiş yaşlanmışmışız tövbe de lan daha çıtırım ben dediğimde de ufal da çebime gir diyor
İnşalllaaaaahhhhh kaptancımRabbim nasip ettiyse yaş önemli değil canımdaha geçen gün tvde gösterdiler 45 yaşında hatun ikiz doğurmuş hemde normal yolla hamile kalmış hee araları çok fazla olmazsa daha rahat edersin
Benimkilerin arası 10 yaş bazen felaket birbirlerine giriyorlar ufak kendini büyükle bir tuttuğu içinbirde cadı çok laf sokuyor ablasına ikinciler hep daha bilmiş oluyor
Rabbim tüm arzu edenlere nasip etsin en kısa zamanda baştaDiademe arkadaşımıza
Bu arada bizim 5 ay evvel evlenen kuzende hamileymişÇok sevindim ona eşi özellikle çok istiyordu hatta annesi diyor 2 sene sonra bir tane daha doğurur inşallah Allah nasip ederse de peş peşe büyütür diye
Daha bismillah senin yaşın çok değil kibakma ben erken evlendimde 30la ikinciyi doğurdum
Gerçi bende 40dan korkuyorumbekarken hep makarasına birinciyi 20yle, ikinciyi 30la eee bir tanede 40la doğururum diyordum ilk 2si tuttu artık ya tutarsa diye korkuyorum gerçi ablamız kıyameti koparır çünkü o ozaman 20 yaşında olacak etik değil diyip duruyor neymiş yaşlanmışmışız tövbe de lan daha çıtırım ben dediğimde de ufal da çebime gir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?