Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyanabildim
Bu sabah kendimi çok şiş hissediyorum acaba suyumu yetersiz içiyorum çünkü 3 gündür yine bir kabızlıktır gidiyor ilaça rağmen Dün gece tam yatarken bir haber izledim aslında bana biraz mantıksız geldi ama şimdi acabamı demeye başladım Habere göre her insanın kilosuna göre su ihtiyacı farklı oluyormuş yani öyle 2.5 litre içtim tamamdır diye bir şey yokmuş
Kilonuzu 35 ile çarpın çıkan sonuç sizin günlük su ihtiyacınız diyordu haber ancak bu şekilde bağırsaklarınız düzenli çalışır diyordu o hesaba göre benim günlük 4 litreye yakın su içmem gerekiyormuş
Bu aralar ancak 2 litreyi buluyordur içtiğim su
Bugün bakalım biraz daha dikkatli olacağım su içme konusunda bakalım fark olacakmı tuvalet konusunda

Biraz sonra hazırlanıp kuşumuda uyandırıp hazırlıyacağım onu okula bırakıp direk kursa geçiceğim
Fırsat oldukça yine bakarımda en geç akşam yine buralardayım

Kendinize çok iyi bakın ve sakın kaçamak yapmayın

Selamın aleyküm Günaydın
Aslinda kaptan benimde bugün kursum var ama Diademe arkadaşımız yarsimcim o birazdan gelir yardimci olur sana
Birazdan Hoca gelir rahat yazamıyorum :)

Sanada Günaydın canim
Teşekkür ederim.
Ben bir diyet uygulaması yapıyorum, oda karatay diyeti ama sizinki nasıl biraz kısa bilgi alırsam süper olucak...

Teşekkür ederim.
Ben bir diyet uygulaması yapıyorum, oda karatay diyeti ama sizinki nasıl biraz kısa bilgi alırsam süper olucak...
Hoşgeldin canım
Aslında herkes istedigi diyeti uyguluyo ama günlük yiyip içtigimizi sporumuzu yazarak birbirimizi motive ediyoruz

Eger katılmak istersen 2hafta sonra yarışmaya dahil olabiliyosun ama günlük bildirilerini ozamana kadar yapman lazım
İşte hep beraber zayıflamaya calışıyoruz canım
Merak ettigin bişey olursa yardımcı olurum

Şimdi canım şöyle anlatayım, karatay diyetinde ekmeği hayatından çıkartıyorsun.
Sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra bir daha akşam 18.00 kadar yemek yemiyorsun.
Sadece sıvı tüketiyorsun.
Türk kahvesi içiyorum tarçınlı (tatlı ihtiyacımı dengeliyor)
Sonra 18.00 işten cıkıyorum, ew yakın 18.30 da yemek hazır oluyor ve ekmeksiz ana yemek ne varsa onu yiyorum salata ile birlikte ve 1 kase yoğurt (ev yapımı) sonra yemek bittikten sonra sabaha kadar birşey yemiyorsun sadece kahve çay içebiliyorsun yemekten sonra. Şekersiz tabi. Bu uygulamayı 21 gün yapıyorsun.
Annem bu anlattıklarımı yaptı we 21 günde 5 kilo verdi.
Ben de bugün başlıcam.
Oyuzden yediklerimizi paylaşıyoruz dedinya, öğle yemeği yok bende.
Sadece sabah ve akşam yediklerimimi paylaşayım burda sabahları.
Burda ewde mekik çekiyorum ben, mekik çekme aleti aldım. 3 set 100 adet mekik çekiyorum.
Kilo 53.5 hedefim 2 kilo daha vermek.
Zayıfsınız diyebilirsiniz bana, 28 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var. Doğum yapmış bir bayanım ve karın kaslarım yani ayva göbeğim var

günaydınnnnnn
bu gün çok mutlu olmak istiyorum
güzel haberler almak istiyorum
ama korkuyorum ya istediğim müjdenin olumsuzu gelirse
bu beklemeler beni bitirdi hafta sonu kaçamağın dibini gördüm ama spor yaptım
menümü yazmayacağım ama alacağım haber ne olursa olsun bu gün kendimi toparlayacağım
toplamda 60+40= 100 dk spor oldu

Olur öğle yemeği yazmak zorunda degilsin zaten bende iki ogun yerim genelde
zaten iki kiloymuş hemencık verırsın inşallah

Hayırdır inşallah canım inşallah gelir bekledigin. Güzel haber

Günaydın arkadaşlar. Dünkü menümü yazayım . Bütün gün temizlik yaptım ve hic halim yoktu. Uyudum ve dinlendim hemen menümü yazayım.
Hafta sonu olduğundan kahvaltıyı geç yaptım o yüzden iki öğün oldu

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir
2 zeytin
Biraz tahin
2 dilim t.b.ek.

Öğle
Yoğurtlu ıspanak
Yeşil fasulye
2 ceviz

Yatmadan önce 1 kase yogurt

Su 2lt

Spor 20dk. Yurudum

Benim de bugün ilk günüm we menü mü sizlerle paylaşayım.

Sabah;

KAHVALTILARIM EKMEKSİZDİR !

Haşlanmış yumurta
Zeytin (4 adet)
Beyaz Peynir
Eski kaşar
Roka
Havuç (1 adet)
Ceviz (5 adet)
Siyah kuru kayısı (4 adet)

ÖĞLE YEMEĞİ YEMİYORUM !

Akşam yiyeceklerim;

Tarhana Çorbası
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt (ev yapımı)

AKŞAM YEMEKLERİM DE EKMEKSİZDİR !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…