Ha bak o olurGofret ve popkeki çok severim dedimki eğer74.9 u tartıda görürsen ödül olsun sana bugün gördüm:))) tabiki ödülümü yemeden olmaz dedim yedim :))
Aaa genç seniHepiniz 40 li yaslardaymisiniz bende 28 yaşındayım :)
Şimdiden afiyet olsun :)) En kısa zamanda görürsün inşallah :))Ha bak o olurben de 79.9u göreyim bir porsiyon kadayıf yiyeceğim
Sagol arkadasim...bende simdi misafirlikten geldim...tabi kacamak yok...sadece 1 kup papatya çayi...1 kup kuşburnu çayi....
Sabah
Melemen
Bir dilim kaşar peynir
Bir tatlı kaşığı labne
3 tane zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası
2 dilim ekmek
Öğle
1tane mandalina
10 tane badem
Bir avuç Antep fıstığı
Bir tane popkek
Bir tane gofret
Akşam
Kıymalı makarna
Salata
Bir kase yoğurt
Yatmadan önce
Rezene çayı
Süt yapıcı bitki çayı
10 tane badem
Cok iyi gidiyoruz arkadaslar...menüler süper.....bende hemen yazayim menümü..
Sabah kahvaltim...
1/2 unsuz omlet
1/2 tabak mantar kavurmasi
7 zeytin
3 lokma cavdar ekmek
1 yemek kaşigi pekmez
Öylen...
2 kaşik bulgur pilavi
3 kaşik dogal et suyu ile karisik sebzeli sos
1 hindiba
1 kirmizi paprika
1 tabak Karişik misirli salata
1 kücük kaze cökelek..-
50 gr siyah üzüm
1 greyfrut
Akşam....
200 ml...cikolatali protein icecegi
Toplam kalori..982....
Evet kızlar yaş çok önemli kilo verirken 25 yaşımdayken 4 ayda 33 kilo vermiştim şimdi iki yılda 23 kilo 40 yaşındayım şuan
Ha bak o olurben de 79.9u göreyim bir porsiyon kadayıf yiyeceğim
Gecmis olsun arkadasim...inşallah cabuk düzelirsin..Merhaba arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam başım ayrı ağrıyor belimin ağrısı bacagima vuruyor ilaç içtim fayda etmedi
Banyo yaptım yatıyorum inş yarına daha iyi olurum bütün vücudum dökülüyor sanki
Herşey süt içinÖğlen baya bi enerji yüklenmişsın. :)
Bol bol süt olsun inş.
Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla sağlık sıhhat versin inşMerhaba arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam başım ayrı ağrıyor belimin ağrısı bacagima vuruyor ilaç içtim fayda etmedi
Canım ne kadar versem kar çok çabuk kilo alanlardanim Allah korusun yürüyüş yapamasam misal bir ilaç falan kullansam menapoz vs olsa anında gene 100 olurum o sebeple 6 li rakamları görmek esas isteğim hep ver alla geçti ömrüm birdaha 80 bile görmek istemiyorum açıkçasıOo çok iyi. Tebrikler..
Öğlen baya bi enerji yüklenmişsın. :)
Bol bol süt olsun inş.
Protein içeceği neden ?
Çok mu spor yapıyorsun yoksa sevdiğin içinmi.?
Sen koruma işini iyi yapıyorsun kuzum .
70 mi olmak istiyorsun. ?
Hedefin kaçtı. ?
Cevizli kadayıf. ne severim. Bir de künefe .
Ben de 2 ay sonra 30 olacagimBenim de iki ay sonra doğum günüm ben de 40 olacağım
Iki hemso senle 60 olalım inş. .Canım ne kadar versem kar çok çabuk kilo alanlardanim Allah korusun yürüyüş yapamasam misal bir ilaç falan kullansam menapoz vs olsa anında gene 100 olurum o sebeple 6 li rakamları görmek esas isteğim hep ver alla geçti ömrüm birdaha 80 bile görmek istemiyorum açıkçası
İnşallah aminn canımIki hemso senle 60 olalım inş. .
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam başım ayrı ağrıyor belimin ağrısı bacagima vuruyor ilaç içtim fayda etmedi
Kizlar yarin misafirim var simdiden hazirliklar basladı menümü uzun uzun yazamicam küçük bir kacamagim var O yüzden diger ogunlerde dikkat etmeye calistim toplam 933 kalori Herkese iyi geceler
Maşallah..cok azimlisin sakin bu azmini kaybetme.devam et böyle..Kızlarr merhabalar
bu hafta cok yogundum okul spor arkadaslar derken bakamadım buraya sizlerden uzak oldum
gecen hafta cuma 118 kg den 117.1 e düsmüstüm bu cuma tartıldıgımda 114.5 e düsmüsüm toplamda -4 kg falan oluyor
mutluyumm devamı da gelicek insallah
hırlanalım kızlar vazgecmek yok
Ben de 60 lütfenIki hemso senle 60 olalım inş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?