Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yediklerimi paylaşayım :)

Sabah,
Kahve

Kahvaltı,
4 çatal Sucuklu yumurta
Peynir
6 zeytin
Domates
1 ceviz

Ara,
Çeyrek simit

Ara,
1/2 porsiyon profiterol

Aksam,
Tavuk sote iki kaşık kadar.
Maydanoz

Sagol arkadasim...bende simdi misafirlikten geldim...tabi kacamak yok...sadece 1 kup papatya çayi...1 kup kuşburnu çayi....

Oo çok iyi. Tebrikler..

Öğlen baya bi enerji yüklenmişsın. :)
Bol bol süt olsun inş.

Protein içeceği neden ?
Çok mu spor yapıyorsun yoksa sevdiğin içinmi.?

Evet kızlar yaş çok önemli kilo verirken 25 yaşımdayken 4 ayda 33 kilo vermiştim şimdi iki yılda 23 kilo 40 yaşındayım şuan

Sen koruma işini iyi yapıyorsun kuzum .
70 mi olmak istiyorsun. ?
Hedefin kaçtı. ?
Ha bak o olur ben de 79.9u göreyim bir porsiyon kadayıf yiyeceğim

Cevizli kadayıf. ne severim. Bir de künefe .

Merhaba arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam başım ayrı ağrıyor belimin ağrısı bacagima vuruyor ilaç içtim fayda etmedi

Banyo yaptım yatıyorum inş yarına daha iyi olurum bütün vücudum dökülüyor sanki

Yena normalinde kullanmiyorum protein icecegi...benim büyük kiz almis .sonrada vazgecti kullanmadi.oda bikac kilo vermeye calisiyo ...bende israf olmasin diye tüketiyorum şimdilik ....hem kolayima geliyo..bana göre uygun yemek olmayinca evde.onu tüketiyorum. ama bitince birdaha kullanmayi düsünmüyorum kizimda almayacak birdaha

Gecmis olsun arkadasim...inşallah cabuk düzelirsin..

Öğlen baya bi enerji yüklenmişsın. :)
Bol bol süt olsun inş.
Herşey süt için amin çok saol :))

Çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla sağlık sıhhat versin inş

Canım ne kadar versem kar çok çabuk kilo alanlardanim Allah korusun yürüyüş yapamasam misal bir ilaç falan kullansam menapoz vs olsa anında gene 100 olurum o sebeple 6 li rakamları görmek esas isteğim hep ver alla geçti ömrüm birdaha 80 bile görmek istemiyorum açıkçası

Iki hemso senle 60 olalım inş. .

Maşallah..cok azimlisin sakin bu azmini kaybetme.devam et böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…