- 28 Ocak 2018
- 36
- 107
- 8
- 41
tamam sağlıklı yiyecekler edinicem sağlıksızları da çıkarıyorum göz önünden böyle baslıycam :)Başta zor olacaktır ama onlara Hayır demeyi bilmeliyiz . Mesela ben şimdi 3 kaşık yoğurt 1 elma üzerine tarçın doktum yiyiyirum. Şeker isteğini bastırıyor; )
İşte buuutamam sağlıklı yiyecekler edinicem sağlıksızları da çıkarıyorum göz önünden böyle baslıycam :)
teşekkür ederimmmmmmm :)İşte buuu
Sen ne diyorsun kocam işi bıraktı durum o kadar vahim yaniAynen ya belim iki büklüm geziyorum evdesende tabi olay x2 durumunda, ben çok da şey etmeyeyim
Bian önce düzenine kavusman dileği ile cnm bnmmmSen ne diyorsun kocam işi bıraktı durum o kadar vahim yanievde beraber bebiş bakıyoruz
Yok canim ne kacamaği..karnim zil çaliyo..Nerelerdesinizzzzz yoksaaaa kaçamak mı yapıyosunuzzzzz :)
Amanın o derece diyorsunSen ne diyorsun kocam işi bıraktı durum o kadar vahim yanievde beraber bebiş bakıyoruz
Ben de basladım bugün tamammmmmm ama beni yalnız bırakmayınnnnn kendime hiç güvenmiyorum ilk zamanlarda ama sonra demir gibi iradeli olurummmmmmmm :)Yok canim ne kacamaği..karnim zil çaliyo...ama mutluyum açken..
Ilk 3-4gün zor olur normal...ama 1 hafta sonra alişirsin...hatta istersen kaptanimizin diyet listesini uygulaBen de basladım bugün tamammmmmm ama beni yalnız bırakmayınnnnn kendime hiç güvenmiyorum ilk zamanlarda ama sonra demir gibi iradeli olurummmmmmmm :)
@e
Ilk 3-4gün zor olur normal...ama 1 hafta sonra alişirsin...hatta istersen kaptanimizin diyet listesini uygula
Aynen canim..güzel bir duyguKarnım aç ve mutluyum yaşasın zayıflamak
Tekrardan cok gecmiş olsun canim....inşallah cabuk düzelir kayinvaliden...Allah beterinden korusun....iyi akşamlar kızlar
maalesef diyet adına berbat bigündü.
iştahım bir açıldı sormayın.
helede gece acaip acıkıyorum.
tabi düzensiz uyku az su içmekte bunun sebeplerinden.
biliyorum
bugün baya ekşınlı bi gündü.
kaynanam pazarda düşmüş.
alnı yarılmış.
eşim hastaneye götürmüş.
7 dikiş atmışlar tam kaşının üstü.
verilmiş sadakamız varmış valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?