Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banu abla uye kilosu ve eşleştirme yapsak bu akşam )

Tamamdır kilosuyakin olanları eslestirelim o zaman
Cepten ancak son listemizi gorebilirim ama liste dışında olanlara bakariz tek tek

Benim eşim benzerim yok ama olsun bende bulurum kendime bir es nasilsa

Meryemcigim öylealtta sessizsedasız durna hadi senden de fikir alalım
Ya Ben once bi hepsini okuyayim dediydum:) ben spora taktim çünkü bende su konusunda sorun yok. Her gun iciyorum ama sanki ictigimin bir kısmı icimde kaliyor gibi anlamadim. Bugun de sporumu yaptım. Oğlum parka cikarttirmadi bende evde yürüdüm odadan odaya

Bu arada menide etiketlemek ne ben onu anlamadim missERE
Kuzum menunu yazdiginda beni etiketlersen hergun kontrol etmek zorunda kalmiyorum sayfalari tek tek :) hafta sonunda sopalanmak istemiyorsan etiketle beni

banuşumun kelebekleri selammm
bu hafta 3. oldunuz çok çok tebrik ediyorum
ayrıca bireyselde de 1. lik sizin

CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

Vallahi bravo bize, demek ki azcik istesek her hafta zirvede olucaz :)

Kızlar ayrıca günlük Spor istiyorum beni etiketleyin haftanin spor birincisini ikincisi üçüncüsü vs liste yaparım )

Ohhh be nihayettt

Ben bir süre tempolu yürüyüş yapacağım taşınana kadar. Sonrasında başka hareketler de gündeme gelecektir.
Bugün bir saat yürüyüş.@serenalar

Ya bebimde çok hoşuma gitti sabahları yürümek ama ne zaman yürüsem obhafta Sibelde artı çıkıyorum nedense hatta sibele de dedim bana spor yaramıyor diye

Demekki vücudun ihtiyacı var
Bir ara birbhesap vardi kiloyla 0.30u mu carpiyorduk neydi vücudun ihtiyacını hesaplamak için gerçi Sibel bana 3 litre altına düşme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…