Daha ben takılıyordum bugüne kadar hele sen beni şimdi görBugün gazi aldim geçen hafta gibi olmaz canim)
Eslestirmeye Ben de varim Iyi olur benim için de artik hemen kurtulmak istiyorum diyetten hayattan zevk alamiyorum Yaaaaa Ben normalde mideme duskun biriyim zor gelmeye basladi artik
Aaa çok ilginç hiç duymamıştım.Benim suyla sıkıntım yok aksine az içmem lazım cok su icme hastaligim var
Bunun için ilac kullanıyorum psikolojik olarak yinede su içiyorum
Meyve arası kızım istiyor annee cilekkkk
Benim sarjim bitmek uzere sarj aletim bozuk gec sarj oluyo yazamazsam sarjim bitmistir
Olmaz kaptanım üçlü kabulüm ama ikili olursa benim eşimKilonolarak Mavimli ile yakinsiniz ama eğer istersen daha düşük kilolu birini de secebilirsin3lu eşleştirme de olabilir nasıl daha cok motive olursan
Ayy cok güldümOlmaz kaptanım üçlü kabulüm ama ikili olursa benim eşimSu perisi86 bizim kilomuz aynı o da şimdilik ben hızla eriyecem kendisini bilmem
Gel gel biz seni faal yapmasını bilirizOluuuur Ben mavimli ve serenalar ile eslesirim ama onlar çok faal Bana kizarlar
Ben șimdi cocugumu TV nin karșısına koydum da yaziyorum normalde izin vermiyor
Vay terbiyesizler bir de pişkin pişkin söylüyorHerkese iyi akşamlar bugn misafirm vardiLargeGemini tabi ikimzde baya bi rahat takildik yedik ictik menumu yazmasm daha iyi cunku 1 haftanin acısıni cikarttm
Kizz bizimkilerde öyleOluuuur Ben mavimli ve serenalar ile eslesirim ama onlar çok faal Bana kizarlar
Ben șimdi cocugumu TV nin karșısına koydum da yaziyorum normalde izin vermiyor
Ee Tamam o zaman.Gel gel biz seni faal yapmasını biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?