Tamam canım bekliyorumCanım bu diyetisyen nilay keçecinin detoks tarifi ve 3 günde 2.5 3 kg kadar vermeyi sağlıyor Ben geçtiğimiz ay 2. Günde tartıda - 1,5 kg u görmüştüm. Ve yağdan gidiyormuş. Tarifi direk atacağım birazdan
Çok iyi, yarın direkt başlayalım canımEki Görüntüle 2211264 direk resmi kendi sayfasından paylaşıyorum
Evet yarın başlayalımÇok iyi, yarın direkt başlayalım canımbi bakalım aç hissediliyormu, Meryem abla sen çok rahat yaparsın bence denemelisin Elhan
kaçta kahvaltı yapiyosun kaçar akşam yemeği.bu kadar az yiyerek nasıl dayanıyorum merak ettimMisafir dolayısı ile gece yazıyorum kızlar. Kahvaltı az omlet yeşillik 1 kare kadar peynir domates salatalık
Akşam türlü yemeği 3 öğün yiyemiyorum ben hayırlı geceler herkese
ay ne güzel ben de 72 leri girsem göbek atcamBen yine mesajları peşpeşe sıraladım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar gece girmeyince böyle oluyo, hemen kilomu da yazıp kaçıyorum
Geçen hafta : 72.6
Bu hafta:72
Fark:-600
Pek beğenmedim ama normal olan bu bende ,geçen hafta birden çok gitmiş gözüktü ama ilk tartımda kabızlık etkiliydi sonrakindede o problem yoktu dolayısıyla çok gibi oldu
Eki Görüntüle 2210716
LİSTEDE OLMAYAN ARKADAŞLARDA YAZSİN LÜTFEN KIZLAAAR NERDESİNİZ
YILBAŞI HEDEF LİSTESİ VE BU HAFTA EŞLEŞTİRME YAPILACAK TAKIM ICI YARİSMA YAPILACAK
LİSTED OLMAYANLAR KAPTANI ETİKET YAPSINLAR
hanımlar beni de unutmayın kilom 79 oldu 80.4 idim .Kızlardan şu laptopu birazdan bir kurtarabilirsem hemen hazırlıyorum
Takımlar arasında da yarış konusunda kardes takimimiza ( 5. Takım ) yada Aysecogimin takımına ( 10. Takım ) meydan okuyabiliriz
Hatta hedefe en yakın olanlarından yuzdesini hesaplayip rakip takımla karsilastirabiliriz ♡♡♡♡♡
Canım benim dün akşamki menumdü. Değişiklik olsun diye kapya ve soğan da ekledim. Kabak var hala denerim canım.Çok iyi, yarın direkt başlayalım canımbi bakalım aç hissediliyormu, Meryem abla sen çok rahat yaparsın bence denemelisin Elhan
Canım oğlum sabah 9 da okulda oluyor onu yedirip okula götürüp gelip dinlenip yapıyorum saat 10 11 30 u buluyor. Yavas yavas alıştım tabi diyet motivasyonuyla da ilgili. Açsam diyorum ki ha gayret sabret:))kaçta kahvaltı yapiyosun kaçar akşam yemeği.bu kadar az yiyerek nasıl dayanıyorum merak ettim
ay ne güzel ben de 72 leri girsem göbek atcam
detoks suyunu merak ettimİyi geceler sevgili takımım
Bugünkü menüm
08.30
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 11.00
2 yumurtalı omlet, 3 zeytin, domates, salatalık,yeşillik, 1.5 dilim çavdar ekmeği
Ara:13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma,1 incir
15.30
Kabaklı cacık
17.30
Sulu köfte ama susuzsalata
Su:3 lt olmuştur bi kısmı detoks suyu
Spor:40 dk zumba
Yemeği erken kapattım ve şu an çoook aç hissediyorum, birazdan limonlu karanfilli yeşil çayımı da içerim belki 2 hurma eşliğinde@oynakbasi34 ,yılbaşı hedefimde 68 olsun, 72 direncinden korkmasam daha da uçardım da şimdilik iyi
ne tür kitaplardan hoşlanırsın bilmiyorum ama en son okuduklarını soyleyeyim.hatice kubar tongar bağırmayan annelerKızlar diyetle alakasız ama bana kitap tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum
kaptanım ben beni de unutma .hedefim 74 .suanki kilom 79Kızlar listemizi yaptım ♡♡♡♡♡
Eksik olan benide listeye yaz diyenleri seve seve eklerimgeçmişe dogru gide gide topladım hedeflerimizi
Ekran görüntüsü atayım dedim ama nedense olmuyor
Denemeye devam tabi
ben de varimmmmmBU HAFTA KENDIME RAKIP ARIYORUM YARISACAK ONEMLE DUYURULUR
denemek istiyorumCanım bu diyetisyen nilay keçecinin detoks tarifi ve 3 günde 2.5 3 kg kadar vermeyi sağlıyor Ben geçtiğimiz ay 2. Günde tartıda - 1,5 kg u görmüştüm. Ve yağdan gidiyormuş. Tarifi direk atacağım birazdan
Dene canım. Gerçekten çok etkili.ben de varimmmmm
denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?