Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah ah ben de uyuyabilseydim keşke dışardayım hastayım uykum var karnım çoook acıktı bir paket çubuk kraker yedim mutsuzum
Gecmıs olsun neyın var canım neden dısardasın amma cok soru sordum
Aksam telafi edersın[/QUOTE]

16 aylık oğlum 2gündr gece emzirmiyorum ağlama krizine gryo emcem anne aç DYO zor olacak ama alışması gerek

Bugün yediklerim

Sabah 05:00da ılık su

07:00 ıkı kayısı
07:30da yesil çay

09:00da sahanda peynirli yumurta bı dılım ekmek

10:00da bes fındık

11:45ıkı kepce corba bı dılım ekmek

15:00 bı portakal bı kucuk mandalina

17:30 10fındık

19:00gıbı bı kâse etli nohut yemeği bol yagsız salata bı bardak ayran dusunuyorum

21:00da nar (kızımla birlikte yıyoruz nar asıgı :) )

22:00 dort kaşık tarçınlı yoğurt

Icebılırsem unutmazsam yesil çay

Hayırlı akşamlar menüm
Sabah
Omlet 5 zeytin salatalık domates iki dl kepekli ekmek bi çay kaşığı bal
Ara bi kase yoğurt öğlen , fırında sebze eşliğinde balık bi porsiyon yarım dilim kepek ekmek
Akşam brokoli kabaklı uydurma sebze çorbası
Ara yeşil çay azıcık yaramazlık bisküvisi su 6 ya tamamlıcam inş
Spor bi saat Step. bide fitnese yazıldım cuma itibariyle evin temizliğini biraz düzene koyup başlıcam hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar sabah 2 yumurtadan yapılmış peynirli omletin yarısını, salatalık domates 2 zeytin 2 tb ekmeği yedim
Arada birkaç oreo yedim bu çok iyi değil tabi.
Akşamda sabahki omletimin kalan kısmını ve 1 dilim tb ekmeği yedim yarım salatalık.
Uyuyana kadar 1,5 lt suyumu ve birkaç çayımı içmeyi planlıyorum
Herkese bol eksiler.
Bu arada pztsi kontrol tartım 57.5 idi inşallah cuma ya direk 57.0 olur

Mezun olanlar ayrılmak zorunda mı? Bak bunu hiç düşünmedim Yenacim. İzmir'de havalar güzel sanırsam yurumene imrendim canım. Keşke benim de olsa ( gıcık bir gülümseme imocisi) imocilerim aktif değil de( kızgın sürat)

Menüdeki gıdaların hepsi sağlıklı güzel ama sayı fazla... bana biraz saatler de yakın geldi ...bı de üç porsiyon meyve çok....nohut yemeği bayağı kalorili porsiyonda dikkatli olmak lazım. Ara öğünler fazla olmuş kisaca...yarın durumunu kontrol et..olumluysa beni dikkate alma tatlım. ( Öpücük imocisi)

mavimli
Canım hepinize geçmiş olsun. Zencefilli ballı çay için ailecek.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Öğleden sonra Eşimle Doktora gittik
Nasıl biridir diye çok merak ediyordum ama cidden karı koca sevdik bu Doktoru da
İnanılmaz ilgili biriydi ve uzun uzun beni dinleyip MRlarimi inceledi Sonra beni elle muayene ettiğinde özellikle sağ omuzumda ağrı olduğunu tespit etti
Evet Ameliyatlik boyutta Fitiklarin ama açıkçası benim tahminim Fitiklarin değil de Omuzun bu ağrıya sebep oluyor olabilir dedi

Okadar MRlar çekildi Omuzumu dà cekselerdi iyidi
Neyse ilk fırsatta omuzumun da MRini cektirip tekrar doktora gideceğim ona göre tedaviyi kesinlestirelim ama eger Ameliyat söz konusu olursa da hiç gözünü korkutma inan hiç de okadar zor bir ameliyat olmuyor dedi ♡

Bakalim omuzà da baksınlar ondan sonra netleşecek inşallah neyin ne olduğu
Adam ilk muayeneye 200 tl alıyor ama sonra bir daha para almiyormus istediğin kadar gelebilirsin dedi sekreteri ♡

Canım naptınız neye karar verildi oynakbasi34

Simdilik beklemedeyim MR çekilsin önümüzdeki hafta da hemen gidip tekrar görüşeceğiz

Hakkında hayırlısı olsun inş. Dr var dr var kimisi teşhis koymaktan aciz.

Meryemcim ayrılmak zorunda değil tabii. .
Hatta bana göre vefasızlık oluyor :)

Izmir bu ara cok yağışlı ve soğuk .. Bugün 30 dk. Yürüdüm yağmur şiddetlenince evde leslie3 le devam ettim ...

Omuzunda ne olabilir acaba. Kas yırtılması geldi aklıma. Oda çok ağrı yapıyor ..

Hayırlı akşamlar

Yorgunum biraz yüm gün misafirim vardı gelinimiz ve yiğenlerim sadece ama ben fena yoruldum.

Belim zaten sorunlu baya ağrıyor şu an uzanıyorum.

Öğün azaltmak istiyorum insülin direncim var daha öncede bu şekilde biraz düşürdüm direnci ama üstüne yine kilo aldım

İnşallah yine yapmak istiyorum.
Bugün biraz karışıktı herşey.

Canım hastanın doktoru sevmesi güvenmesi çok önemli. Senin adına sevindim.
Temel doktora gitmiş, doktor bey nereme parmağımı dokunsam aciyor demiş. Doktor her tarafının filmini çektirmiş bı de ne görsünTemel' in parmağı kırık.Banucum senin filminde de bir sürpriz çıkıyormuş hadi bakalım beklemeye devam...güzel sonuçlarla karşılaşırsın inşallah. Kızın midesi nasıl oldu?

Mezun olurmuyum ben

Kovmazlarsa gitmeyiz. Bursa da çok soğuk hep yağmurlu. Spor salonu sınırsız üyeliğim var ama bı tek zumba saatlerine katılıyorum. Uzun açık hava yürüyüşlerine bayiliyorum. Evde ne güzel Leslie yapıyordum artık yapamıyorum alt kat istemiyor yapmamı ... mecburen salona takilmam gerekiyor. Spor olmadan diyet bende işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…