Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hakkında hayırlısı olsun inş. Dr var dr var kimisi teşhis koymaktan aciz.

Sorma valla hayır kaç haftadır boşuna beklemiş oldum agriyla ama Radyoloji Doktoru ne rapor yazarsan doktor da filmden anlamıyorlar budur diyor Gerci evet fıtık da var ama ağrı başka yerden de gelebiliyor işte böyle

Kas sıkışması da olabilir dediğin gibi yırtılma da Doktor sonucu göreyim ona göre net birsey söylerim dedi ama sağ olsun fıtık için Ameliyat da gerekse hiç korkulacak birsey değil dedi tabi söylemesi kolay ama bana güven verdi

Şükür geçti karnı dediğim gibi baharatlı yemekten sanırım

Mezun olurmuyum ben

İkimizde buradan mezun olacağız inanıyorum ♡♡♡♡

Bonuscum neyse atlatmışsin misafir işini. Arkana en sevdiğin yastığını al uzanmaya devam. Canim senin mesajların neden yeşil

Ne demek kovarmiyiz hiç bundan sonra hep buradasin sende diğer kızlarda

oynakbasi34 omuzda ne çıkar bilmiyorum da ben nöral terapi gördüm bazı ağrılarıma faydası oldu.
Fıtıklarada yapılıyor sanıyorum. Aklının bir köşesinde dursun

NOT edeyim telefonuma hemen ismi unutmayayim diye

4 sene emzirdim toplam ikisi peşpeşe arada bi 8 ay ara verdim işte

Benim büyük 3 ay emmesi bile ufaklık 2 sene gerçi ikiside direk emmesi hep pompalayarak vermistim direk emmeyi bir türlü beceremediler diye ( alt yapı yetersizdi )

Fıtık varmış bende bilmiyorumda nereye gidim nörolojiye gittim ilk röntgen çekti muayne etti sözde kasların sertleşmiş gibi dedi kas gevşetici iaç verdi gönderdi.

Sonradan beyin cerrahına gittim tavsiye üstüne o dedi fıtığı. 7 seneden fazladır var.

Belimde de var. İkisi içinde kilo vermek zorundayım

Bonuscum neyse atlatmışsin misafir işini. Arkana en sevdiğin yastığını al uzanmaya devam. Canim senin mesajların neden yeşil

Sağolasın :) yılların alışkanlığı eskiden beri yeşil yazarım. Bi ara normal yazıyodum sonra yine yeşil oldum :)
Her mesajda yazıyı düzenliyorum.

Bilmiyordum yani biz de yazabiliyor muyuz kurcalayim bakim mmmmmm

Pro üyeler var ya adı kırmızı olanlar onlar kişisel ayarlardan sabitliyorlar. Her yazdıklarında neyi seçmişlerse o çıkıyor.

Ben gibi pro olmayan üyeler her seferinde yazıyı seçip kalın renkli vs yapıyoruz.

Alt kattaki her odada aynı anda nasıl olabiliyor ki? Halı üstünde mutfakta yapsan? Mutfaklarda ses çok olur illaki her evde

Alt kattaki her odada aynı anda nasıl olabiliyor ki? Halı üstünde mutfakta yapsan? Mutfaklarda ses çok olur illaki her evde
Ben de dediğin gibi düşündüm. Baktım ışıklarına. Salonda gelin oglan kalıyor sanırsam. Oturma odasında yaşlılar kalıyor, çocuk odasında bir erkek çocuk var. Geniş aileler. Yatak odasında denemedim yanlış anlaşılmasın diye. Mutfakta da yerim dar. içimden bir ses git konuş diyor yapabilirsem. Bizim kargocu evde olmadığımız zaman kargoyu bazen onlara veriyor. Sanırım o saatten sonra kabul de etmezler.

Üye olmadan önce hep derdimki neden herkes renk seçip yazmıyo ki bazıları ne tatlı renkler kullanıyo ben olsam renkli yazardım ,üye oldum ilk işim renklere bakmak oldu,sonra anladım ki her seferinde renk seç italik yap kalınlaştır ohoooo meğer herkesin bi bildiği varmış ki öyle dümdüz yazıyomuş

Ben birinci katta oturuyorum yani gürültü olsa da sıkıntı yok ama zaten hiç ses çıkmıyoki ya da ben öyle zannediyorum Elhan
Canım daha önce dediğim gibi yere öyle patır kütür basmiyordum da...bunların yazın öyle bir misafirleri gelirdi ki...çığlık çığlığa konuşuyorlar bı gün bir şey demedim. Biz 8. kattayiz bina sağlam değil demek ki...

Mezun olurmuyum ben

Heralde olacaksın canım...

spor çok önemli gerçekten... zayıflamayı geçtim beden sağlığı ruh sağlığı çok olumlu etkilerini görüyorum son bir yıldır..
Leslie çok ses yapmıyor ki.. Senin komşun fazla hassas sese karşı sanırım...

Menüm

08.00
Limonlu ılık su

10.00 kahvaltı;
Bıktııııııııım yumurtadan bıktım bıktım bıktım bana alternatif söyleyin lütfeeeen,yakında meyveli yumurta falan yapcam herneyse gelelim yumurtanın faydalarına, sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim ekmek,1 greyfurt suyu

14.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 kadar siyah üzüm

17.00
Klasik yoğurtlu kabaklı mevsim salatama çok az da peynir ekledim,mesajı düzenlemekten bi hal oldum,çok çok az da haşlama et ama yani demeye bile değmez okadar az

yarım nar,mandalina

Su:2.5 lt
Spor:45 dk leslie

Birazdan zencefilli ıhlamur içicem yanına tat olsun diye ya bir hurma yerim ya da çok az bal katarım( hepimiz hapşurup duruyoz hastalık geliyorum diyo bari önden hazırlığımı yapayım dedim) oynakbasi34

Gene süper bir menü afiyet olsun tatlıma. Yumurtadan ben de bıktım. Canım zorlama kendini madem. Yumurta- sız menemen dene.yazdan domates hazirladiysan aç kavanozu...bol acılı ohhh ama ekmeğe dikkat ...olmadı yumurta yerine peynirini artır, sonundaoldu gibi ekmeğe salça sür ye yanında da ceviz. İki öğün yemendeki başarını biraz da yumurtaya borçlusun zorlanabilirsin bunu da aklından çıkarma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…