Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese Günaydın

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz

Sana kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun ♡

gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......

Haftasonu senin için bir nevi detoks olacak desene

Canım esinin şirketinin taşınması size görünürde külfet gibi geliyor ama yeni bir iş bulmadan istifa etmesi daha da kötü olmasın. Ülkenin gidişatı çok belli değil. Sıkıntıya düşmenizi hiçbirimiz istemeyiz. Şer görünen bir şeyde hayır olabilir. Canım acele etmeseniz keşke. Rabbim evinize işinize gucunuze bereket versin.

Beş kızartma görmedim sanma... İlle canın patates çektiyse kabuklarıyla fırında pişir canım. Bol baharatli olsun. Tamam mı bebem.

Mavişim alternatifi dışarı çıkmaya karar verdiğinde çantana bir buzdolabı posetine üzüm hurma kayısı çığ fındık çığ badem ceviz koyarak halledeceksin. Yulaflı kurabiye yap bir kavanoza koy bu da ayrı bir alternatif. Waffle hem masraflı hem kacamak.

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz
Huzurlu sağlıklı tasinmalar dilerim canım. Yine hazır yemeklere saldırma bu bahaneyle önlemini al şimdiden. Kolay gelsin canım.

gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......
Günaydın tatlım. Ooo süpersin enerji taştı geldi buralara. Tercihlerin de mükemmel.

Yenacim aynı mutlulukla merhaba canım. Bursa bu sabah yumuşacık az önce yürüyüşten geldim aklıma sen geldin Yena da çıkmıştır şimdi dedim. nasıl İzmir?

Ohh ne güzel yurumussun canım.
Burası soğuk ama güneşli. Çay içiyorum hala, haftasonu keyfi yapıyorum :)

Misafirim gelecek ..sanırım bugün yürüyüş yapamiycam alışveriş dişin da..

Ohh ne güzel yurumussun canım.
Burası soğuk ama güneşli. Çay içiyorum hala, haftasonu keyfi yapıyorum :)

Misafirim gelecek ..sanırım bugün yürüyüş yapamiycam alışveriş dişin da..
Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben de

Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben de

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.

Aminnnn canım cumleten
Bakalim benimki şimdilik idare ederim diyor ama ne kadar dayanır bilmem
Adam gitmiş 17 metrekarelik minik bir yer tutmuş zaten 3 kişiler patronları birlikte ama eşimle arkadaşı ilk tutulduğunda resmen dalga.geçtiler kuruyemisci açacağız sanki diye
Düşün benim oturma odam bile neredeyse iki misli büyüklükte

Adam şirketi satacak sanırım çünkü daha evvel birileriyle görüşmüş eşimde diyor inşallah satar da o bahanele işten çıkarır belki diye
Adam bezdirmeye devam ediyor gibime geliyor ama nasip kısmet hakkımızda hayırlısı

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.
Bizim sütçü köyden geliyor hafta sonu maalesef. Canım ben de yoğurt ve kefir mayalıyorum taze taze çok güzel oluyor. Spor salonuna üyeliğim var haftada iki gün zumbamiz üç gün pilates var. Ben sadece zumbalara katılıyorum. Bir gün pilates denedim ertesi gün okula gitmekte zorlandim. Bı daha da cesaret edemedim. Aslında devam edebilsem sıkıntılar geçecek de tembellik ediyorum işte.

Platesi 1 yıl yaptım çok faydasını gördüm . Bir nevi fizik tedavi inan..
Sonra çok sıkıldım bıraktım :)

Gecen hafta Zumbayı denedim bayıldım çok zevkli cok eğlenceli. Ve acaip ter atıyor belki haftada 1 gün is durumuna bağlı devam ederim diğer günler yürüyüş ..

Merhaba canım, evet babam da aktardan almış bir çok faydası var diye tüketiyorum ben de sadece şeker için değil. Kesinlikle bağırsakları çalıştırması güzel bir etki. En azından o gaz ve şişkinlik hissi olmuyor. Kimisi akşamdan on tane tohumu bir bardak suya koyup sabaha kadar bekletip sabah hepsini içiyormuş. Ben sadece sabahları 10tane tohumu suyla birlikte yutuyorum. Akşamdan yutmak da aslında işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…