- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz
gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......
Ama ben iki haftadır listedeyimkiii
Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz
Tmm canım dikkat edicemBen açılmamış paketleri dolabın en arkasına istifledim önüne de bir sürü kavanoz koydumki almaya yeltenmeyim bile diye ,çok etkili de oldu valla onca şeyi önünden çek al geri yerleştir ohoootavsiye ederim ablacım
Yaşasın kelebeklerKazen kelebekleri eksik olan arkadaşlarımız var
@Lilimam25
E ebideryal
Thinkerwoman
Gecen hafta yazdım diye eminim ama iki arkadaşımızın ki eksik olunca tekrar hatırlatayım dedimşimdiden teşekkürler ♡
Sene bitti bizim taşınma süreci bitmediListede olduğunu farketmemisim canım sory
Bu sene bitmedi taşınman canım ya.
Kolay gelsin ♡
Kelebeği eksik ne demek?
Hee sizi göçebeler sizi :))Sene bitti bizim taşınma süreci bitmedi
Canım esinin şirketinin taşınması size görünürde külfet gibi geliyor ama yeni bir iş bulmadan istifa etmesi daha da kötü olmasın. Ülkenin gidişatı çok belli değil. Sıkıntıya düşmenizi hiçbirimiz istemeyiz. Şer görünen bir şeyde hayır olabilir. Canım acele etmeseniz keşke. Rabbim evinize işinize gucunuze bereket versin.Kızlar sersem gibiyimhayır iş yapmış olsam içim yanmayacak
Eşim de henüz gelmedi ama birazdan gelmiş olur inşallah
Şirket taşınıyor diye adamcağız bu haliyle koşturuyor hayır birde felaket trafik olan bir yere taşınıyor şirket3 vesait yapmak zorunda eğer arabayla gitmezse ( arabayla giderse yol masrafı çok daha fazla oluyor üstelik trafik deli edecek )
Önceki iş yerinin olduğu yer 15 dakika bile sürmüyordu arabayla gitmesibu şimdi tutulan yere en az 1 saat süresi varmış üstelik tuttukları yer resmen bir plazanın bodrumu desem yeridir - 3 de olacaklarmış adam daha ölmeden yerin dibine soktu bizi diyip duruyor
Daha şimdiden daralmaya başladı hatta bende dedim bak ameliyat durumu da nasılsa şu anda söz konusu değil eğer istersen bas istifağyi başlarım işsizlik maaşınaeşimden değerli değil ya üstelik kızlarda Allah korusun bir sıkıntı olsa devlet sigortasında ( gerçi büyük 18 ama hala okuyor o yüzden oda sigortalı sayılıyor benim bildiğim )
Birde genelde zaten öyle bir durumda oturup para hesabı yapacak halimiz yok
Beş kızartmaGirmişken menümü de yazayım
09.00
2 bardak limonlu ılık su
11.00 kahvaltı;
1 yumurta,5 dilim kızarmış patates, domates,salatalık, 2 dilim turp(kaptanım dedin aldım ama yiyemedim ),2 dilim tb ekmeği
14.00 ara
2 mandalina,1/2 elma
16.45 akşam;
Köz patlıcan salatası,2 haşlanmış baget,2 kepçe mercimek çorbası
20.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 hurma
Su:2 lt
Spor:40 dk zumbaoynakbasi34
Mavişim alternatifi dışarı çıkmaya karar verdiğinde çantana bir buzdolabı posetine üzüm hurma kayısı çığ fındık çığ badem ceviz koyarak halledeceksin. Yulaflı kurabiye yap bir kavanoza koy bu da ayrı bir alternatif. Waffle hem masraflı hem kacamak.Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Cuma günü menüsünü son derece sağlıksız dışardaydık ve waffle dışında alternatif yoktu öğlen.
Kahvaltı 8de bir porsiyon menemen, çay
3 de bir waffle, gazlı içecek
6da 5 kuru erik ve çay
Huzurlu sağlıklı tasinmalar dilerim canım. Yine hazır yemeklere saldırma bu bahaneyle önlemini al şimdiden. Kolay gelsin canım.Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz
Günaydın tatlım. Ooo süpersin enerji taştı geldi buralara. Tercihlerin de mükemmel.gunaydinnn ben geri döndüm araniza gelsin zumbalar gelsin yine kabaklar karnibaharlar ispanaklr.e nolcak 2 günu ancak bunlar temizler.......
Yenacim aynı mutlulukla merhaba canım.Günaydın
Mutlu haftasonları
Yenacim aynı mutlulukla merhaba canım.Bursa bu sabah yumuşacık az önce yürüyüşten geldim aklıma sen geldin Yena da çıkmıştır şimdi dedim. nasıl İzmir?
Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben deOhh ne güzel yurumussun canım.
Burası soğuk ama güneşli. Çay içiyorum hala, haftasonu keyfi yapıyorum :)
Misafirim gelecek ..sanırım bugün yürüyüş yapamiycam alışveriş dişin da..
Afiyet olsun canım. Sağlık olsun bir dahakine inşallah. Sütçüyü kaçırmayim diye bir saat yürüyebildim ben de
Canım esinin şirketinin taşınması size görünürde külfet gibi geliyor ama yeni bir iş bulmadan istifa etmesi daha da kötü olmasın. Ülkenin gidişatı çok belli değil. Sıkıntıya düşmenizi hiçbirimiz istemeyiz. Şer görünen bir şeyde hayır olabilir. Canım acele etmeseniz keşke. Rabbim evinize işinize gucunuze bereket versin.
Bizim sütçü köyden geliyor hafta sonu maalesef. Canım ben de yoğurt ve kefir mayalıyorum taze taze çok güzel oluyor. Spor salonuna üyeliğim var haftada iki gün zumbamiz üç gün pilates var. Ben sadece zumbalara katılıyorum. Bir gün pilates denedim ertesi gün okula gitmekte zorlandim. Bı daha da cesaret edemedim. Aslında devam edebilsem sıkıntılar geçecek de tembellik ediyorum işte.Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)
Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.
Bizim sütçü köyden geliyor hafta sonu maalesef. Canım ben de yoğurt ve kefir mayalıyorum taze taze çok güzel oluyor. Spor salonuna üyeliğim var haftada iki gün zumbamiz üç gün pilates var. Ben sadece zumbalara katılıyorum. Bir gün pilates denedim ertesi gün okula gitmekte zorlandim. Bı daha da cesaret edemedim. Aslında devam edebilsem sıkıntılar geçecek de tembellik ediyorum işte.
Merhaba canım, evet babam da aktardan almış bir çok faydası var diye tüketiyorum ben de sadece şeker için değil. Kesinlikle bağırsakları çalıştırması güzel bir etki. En azından o gaz ve şişkinlik hissi olmuyor. Kimisi akşamdan on tane tohumu bir bardak suya koyup sabaha kadar bekletip sabah hepsini içiyormuş. Ben sadece sabahları 10tane tohumu suyla birlikte yutuyorum. Akşamdan yutmak da aslında işe yarayabilir.Hoş geldin helopini.Artik aramızdasin çok sevindim. Manavgat'taki eğitimin insallah faydalı sonuçlar getirir sana. Bu süre içinde eksili dönüşün de ayrıca çok güzel. Tebrik ederim. Canım bu bamya tohumunu aktarlarda bulabilir miyim? Güzel bir bilgi, benim şekerim yok ama bağırsak için faydalı oluşu dikkatimi çekti.
Hoş geldin kardeşcazim.Sevgiler bizden de...
Hoş geldin canım. Umarım siz de gonlunuzdekileri gercekleştirirsiniz.
Gozun aydın canım. Allah tekrar kavuştursun darısı @Lilimam25 cimin başına.
Maşallah evinin bereketi tavan desene bu hafta
Geçen hafta iyi vermiştin ertesi hafta vücut biraz az veriyor gayet normal canım Moralin bozulmasın.
Haftaya daha guzel verecegiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?