Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aman Aman. :)
Etiketlemedim zaten :)

Ben süt içmem de bizim burda illa gelir künefe yanına gelmişken içilir çocuklara veririz hakkımızı

Ne ilginç. . Neden süt ?

Haftasonları köpeğin olsun ablaa herzaman gel

Canımsın♡

Anammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr

Kızların açlık başına vurdu
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu

Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuz Sonradan da diyor ki demedin ki

Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim

Şahane

Bir yandan yarinin yemeğini koydum ocağa. ..

Bir kaç işim daha var onları da halledip duşa giricem.

Kendinize iyi davranın

Sana kolay gelsin canım

Ben de oğlumu yatırayım Kızlar öptüm hepinizi sabah hafif kalkın inş

Sanada kolay gelsin canım kuzucuk hemen uyur inşallah da az keyif yaparsın sende ♡

Geziler iptal hedeften sapmalar görüldü.

Valla bunlar senin korkuna yemezler merak etme hem derler ya sadece dilinde diye gerçekleşecek olsa eminim okadar emek verdik sağlıklı beslenebilir hatta birde buluşma resmi çektirelim masada delil olarak

Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar. sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.

Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar. sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.

Allahtan söz uçar yazı kalır
Yok yok onlar sana kiyamaz hem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…