Kız tövbe depssst sessiz konuşun da uyanmasin valla çok iyidir ama tersi pistir derler ya Heh işte tamda ondan
Aslında bende eskiden her gün tartilirdimdediğin gibi 1 gün hafif arti yada sabit çıkınca daha dikkatli olurdum aman arti gormeyeyim diye ama sonra diyetisyen tartilma diyince işte orda koptum üstüne bir de hastalıklar gelince
Hani kişiye göre değişir tabi ama bana yarıyordu geçmişte hatta tekrar mı baslasam bende
Ben süt içmem de bizim burda illa gelir künefe yanınagelmişken içilir çocuklara veririz hakkımızı
Haftasonları köpeğin olsun ablaaherzaman gel
Kız Meryem abla size hiçbirini yedirmez benden demesi, çantasında kuruyemiş taşır yersiniz künefe pideli köfte cantık yerineYediğimizi yaktıracak illa
Aynen şekerim yarım saattir kahkaha atıyorumOlmuşken tam olsun meraliay çok eğlendim ben bugün
Bence şekeri hafifletsin daha çok yensin diyeAman Aman. :)
Etiketlemedim zaten :)
Ne ilginç. . Neden süt ?
Canımsın♡
Kız Meryem abla size hiçbirini yedirmez benden demesi, çantasında kuruyemiş taşır yersiniz künefe pideli köfte cantık yerineElhan
ŞahaneAnammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr
Kızların açlık başına vurdu
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu
Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuzSonradan da diyor ki demedin ki
Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim
Bir yandan yarinin yemeğini koydum ocağa. ..
Bir kaç işim daha var onları da halledip duşa giricem.
Kendinize iyi davranın
Ben de oğlumu yatırayım Kızlar öptüm hepinizi sabah hafif kalkın inş
Bende yavruyu uyutcam buraya takıldım kuzu ben güldükçe kendine güldüğümü sanıp nasıl eğleniyo
Geziler iptalHaftasonları köpeğin olsun ablaaherzaman gel
Anam yok da demiyorBir tane portakaldan olacak ama
Geziler iptalhedeften sapmalar görüldü.
Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar.Anammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr
Kızların açlık başına vurdu
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu
Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuzSonradan da diyor ki demedin ki
Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim
Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar.sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.
Akıl küpüm benim. Nasıl da bilirmiş.Kız Meryem abla size hiçbirini yedirmez benden demesi, çantasında kuruyemiş taşır yersiniz künefe pideli köfte cantık yerineElhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?