İskender dururken cantığı napcan yenacım gel ben sana cağ kebap yedireyim
Test edemem canikom üzgünüm ben tartılınca psikopata bağladığım için bugünkü tartımı bilmiyorum sadece cumaları tartılıyorum iki haftadırSık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum.Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.
Heyyyyt biz de görüşücük inşallah. Künefe yanında süt ohhhhÇok isterim cnm. Mutlaka haber et seni çok merak ediyorum
Puhahagel de cevap ver bu yeni nesile
Cnm Harika olmuştur Emin’im ellerine sağlık afiyet olsun. Sanırım ben kaşık hesabı yapardım 6 kaşık maximum yeterli
Bilmem ki zukkumdan bahsettik ama
merakla bekliyorum
Canımmmm senle banko görüşürüz biz Allah ömür verirse künefe yeriz ne dersin??
İskender dururken cantığı napcan yenacım gel ben sana cağ kebap yedireyimkayağa gidelim oltu taşından takı alayım şehrimizi tanıtıyoruz köşesine hoşgeldiniz
Heyyyyt biz de görüşücük inşallah. Künefe yanında süt ohhhh
Amaaan nasıl unuttum cağ yedikten sonra tabiki k dolmaaaKadayıf dolması da var mu
Sık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum.Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.
Gitti tavuklu kabak :))Amaaan nasıl unuttum cağ yedikten sonra tabiki k dolmaaa
Ya banu yeminle oldum gülmekten
Kelebek te,kelebek.
Kazen her yerimize kelebek konduracak şimdi
Sık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum.Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.
Ben künefe yediğim gün yanına süt müt içmem haberiniz olaHeyyyyt biz de görüşücük inşallah. Künefe yanında süt ohhhh
İskender dururken cantığı napcan yenacım gel ben sana cağ kebap yedireyimkayağa gidelim oltu taşından takı alayım şehrimizi tanıtıyoruz köşesine hoşgeldiniz
HamamYani...hamama bile gideriz. pideli kebabimiz da güzel. Hedeften bir beş kilo fazla vermek farz oldu gibi
Ben künefe yediğim gün yanına süt müt içmem haberiniz ola
Portakal suyuna ne dersin tatlişkomBen künefe yediğim gün yanına süt müt içmem haberiniz ola
Haftasonları köpeğin olsun ablaaHaha taam haftasonu ordayım :))
Bir tane portakaldan olacak amaPortakal suyuna ne dersin tatlişkom
Olmuşken tam olsun meraliBir tane portakaldan olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?