Amanın grisinimiii? Yememişsin zaten ama Meryem ablanın yüreğine iner yemedim yazdığın kısmı okuyana kadarSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Havuzda kuzum yuzerken sizlere bakayım dedim
Bu saat oldu hiç kaçamak yok hatta Annem senin grisinilerden var vereyim mi dedi tövbe dedim
Aksama mis gibi corbami içerim ben
Biraz evvelden sutsuz şekersiz kahvemi içtim oda tikadi baya ♡
Canım hastanenin mutlaka kantini vardırorda Çorba bile bulabilirsin olmadı kahvaltı tabakları oluyor ( bizimkinde var )
Eminim onuda kaçak olmadan atlatirsin ♡
Daha da çok eriyecek inşallah o popisler
Bakalim ben 28 Şubata kadar ne kadar olacağımmalum doğum günüm
Amanın grisinimiii? Yememişsin zaten ama Meryem ablanın yüreğine iner yemedim yazdığın kısmı okuyana kadarbi şubatlı dahaaa ama sen balık olmuşsun
Yok balım salmam sanırım. Yani ufak ufak açıyorum birden midemi genişletmek istemiyorum. Ya zaten seninde kilon yok fazla ama Hedefin var yani. İnş sağlıcakla ulaşıp istediklerini alıp alıp giyersin cnmYok yok birazdan menümü yazarım şimdi yemeğimi yiyim debu arada Lina ablacanım
Maşallah sana valla hedefe ulaşıp salmıycaksın belliayy nasıl heveslendim anlatamam bende az daha vereyim alışveriş yapcam güzel günler de giy canım
Çok cici olcak eminimbelli ki hamarat hatunsun canım
Bize özel günler iş demek cnm. İlla görev kitlerler eşime. Allah elimizden almasın inş çok şükür ama biz hiç bayram yapamayız yılbaşı olmaZ resmî tatil olmaz eşim hep işte. Geceden çıkar gündüze çağırırlar. Sıpayla boyama yaparız artıkBu arada kızlar malum Yılbaşı yakınVarmı sizlerde bir plan proje
Bizde öyle çok büyük kutlama olmaz ama ailecek geç saatlere kadar oturup çocuklarla egleniriz ancak ( isim şehir oynarım hatta bir sene tombul bile oynadık)
Tabi geç saatlere kadar oturunca açıkça durumu oluyor o yüzden ben sağlıklı atistirmaliklar düşündüm ♡
Hani atıyorum havuç kemiririmyoğurtlu kırmızı lahana yaparım belkide kuruyemiş ve cips eve girmeyecek dayanamam yerim diye Ben yemezsem evdekiler de yemesin
Geçen sene annemlerde geçirmiştik bu sene evde basbasa oluruz eşimle diye düşünüyorumBu arada kızlar malum Yılbaşı yakınVarmı sizlerde bir plan proje
Bizde öyle çok büyük kutlama olmaz ama ailecek geç saatlere kadar oturup çocuklarla egleniriz ancak ( isim şehir oynarım hatta bir sene tombul bile oynadık)
Tabi geç saatlere kadar oturunca açıkça durumu oluyor o yüzden ben sağlıklı atistirmaliklar düşündüm ♡
Hani atıyorum havuç kemiririmyoğurtlu kırmızı lahana yaparım belkide kuruyemiş ve cips eve girmeyecek dayanamam yerim diye Ben yemezsem evdekiler de yemesin
inşallah yarışalım mi şubata kadarSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Havuzda kuzum yuzerken sizlere bakayım dedim
Bu saat oldu hiç kaçamak yok hatta Annem senin grisinilerden var vereyim mi dedi tövbe dedim
Aksama mis gibi corbami içerim ben
Biraz evvelden sutsuz şekersiz kahvemi içtim oda tikadi baya ♡
Canım hastanenin mutlaka kantini vardırorda Çorba bile bulabilirsin olmadı kahvaltı tabakları oluyor ( bizimkinde var )
Eminim onuda kaçak olmadan atlatirsin ♡
Daha da çok eriyecek inşallah o popisler
Bakalim ben 28 Şubata kadar ne kadar olacağımmalum doğum günüm
severim dikisii örgü yu ikisine iyi gelir bana kafamı dağıtır bir nevi terapi gibi :)Yok yok birazdan menümü yazarım şimdi yemeğimi yiyim debu arada Lina ablacanım
Maşallah sana valla hedefe ulaşıp salmıycaksın belliayy nasıl heveslendim anlatamam bende az daha vereyim alışveriş yapcam güzel günler de giy canım
Çok cici olcak eminimbelli ki hamarat hatunsun canım
Bizdede herhangi bi değişiklik olmayacak zaten o gece işlerimizin yoğunluğu zirve yapcak yılın son günü olduğu için evrak yetiştirme telaşı...Bu arada kızlar malum Yılbaşı yakınVarmı sizlerde bir plan proje
Kılo alması cok kolay vermesi eziyet valla yemek yemeyi de cok seven nesillerizSerenalar canım çok şükür ki kendi tercihimizle sağlıklı olmak fit olmak için gayretteyiz ama zor bi yaşdan sonra kilo vermek daha zor ama bizde buna talibiz başarıcaz inş eşim sana şunu alayım Bunu alayım verirsen falan diyodu sevindi verdikçe dedim sen bana al alma kendime süre vermiyorum artık ne kadar sürerse şimdiden oturış kalkış hızım değişti o kadartempoda evimi de ihmal etmemeye çalışıyorum evden çıkmaya üşenirken spora koşuyotum fırsat buldukça tartı çok oynama sa da karşılığını almaya başladığımı düşünüyom bugün spor hocasıyla ayrılırken ne kadar pozitifsin sizler gibiler le burası çekiliyor çok öpüyorum sizi dedi sabah diğer kursta hocanın sordığu sorularla cevap verebildim zihnim gülüyo midem ağlarken çok şükür
Hayırlı akşamlar burdayım tatlım fırsat buldukça yazılarınızı takip ediyom menümü atayım
Sabah 2 bardak su iki yaprak sarma okula hazırlarken tadına baktım bi yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates biber yarım dilim ekmek
Öğle bi elma
Akşam bi porsiyon susuz nohut iki kaşık pilav bi kase biberli yoğurt
Ara menengiç. Kahvesi sütlü 4 tane iri kuru üzüm 10 bardak su spor fitnes fitnes 1,5 saate yakın biraz yürüyüş
Merhabalar herkese
Bugün grip ve pms eşliğinde şahane bir gün geçiriyorum. Hasta yattım hep.
Menümü yazayım hemen
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 kare peynir yedim yeşil çay eşliğinde öğle halim yoktu zaten
Akşam da 1 kase yoğurt ğzerine biraz bal döktüm bitti gitti. 1 tane de muz yedim sabah unutmadan yazayım. Bol su ve 2 kupa yeşil çayımı içtim.
Bu günlük bu kadar herkese bol eksiler canım diyetdaşlarım
inşallah yarışalım mi şubata kadarr
severim dikisii örgü yu ikisine iyi gelir bana kafamı dağıtır bir nevi terapi gibi :)
evet akşam menüm
17.50
1 tabak taze fasulye kavurması
1 kepçe etli garnitur
1 kaşe yoğurt
10 top acı biber
18.30
1 bardak sade kahve
5 hurma
2 ceviz
2lt şu içiyorum hergün
Teşekkür ediyorum canım, bozmak istemedim hiç en pratik akşam yemeği de yoğurt geldi aklıma yedim gitti. Şimdi 1 ayva yiyorum midemi rahatlatıyor epey de tok tutuyorSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzda eve geldim ama nasıl geldimhavuzda baya bir ağrım tuttu neyseki eşim geldi de minibüsle dönmek zorunda kalmadık
Yemegimi de yedimbirazdan paylaşırım yediklerimi Büyük kızın az işi varmış
Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡
Çok geçmiş olsun canımGribe rağmen menu harika tebrikler ♡
Kız sen beni sollarsin ama yinede kabul
Harikasın canım ♡ oruca rağmen harika gitmissin
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzda eve geldim ama nasıl geldimhavuzda baya bir ağrım tuttu neyseki eşim geldi de minibüsle dönmek zorunda kalmadık
Yemegimi de yedimbirazdan paylaşırım yediklerimi Büyük kızın az işi varmış
Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡
Çok geçmiş olsun canımGribe rağmen menu harika tebrikler ♡
Kız sen beni sollarsin ama yinede kabul
Harikasın canım ♡ oruca rağmen harika gitmissin
Canım bütün salataların üzerine damak tadına göre serpebilirsin ya da sosuna. En çok yoğurda yakiştiriyorum yulaf ve cevizle bayiliyorum. Ispanak yemeğine bile koydum geçen gün ...internetten bir araştır ısınırsiniz iyice birbirinize..Ben de zerdeçal aldım merak ediyorum nelere katılır?
Çok şükür bugünü iyi atlattık bu saatten sonra cozutmazsak tabiAmanın grisinimiii? Yememişsin zaten ama Meryem ablanın yüreğine iner yemedim yazdığın kısmı okuyana kadarbi şubatlı dahaaa ama sen balık olmuşsun
Bizde de bir program yok belkim kendime kırmızı bir don alırımBu arada kızlar malum Yılbaşı yakınVarmı sizlerde bir plan proje
Fıstıkım iki yaprak sarmanin tadını eskiden biliyorsun niye yaptın bunu banaHayırlı akşamlar burdayım tatlım fırsat buldukça yazılarınızı takip ediyom menümü atayım
Sabah 2 bardak su iki yaprak sarma okula hazırlarken tadına baktım bi yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates biber yarım dilim ekmek
Öğle bi elma
Akşam bi porsiyon susuz nohut iki kaşık pilav bi kase biberli yoğurt
Ara menengiç. Kahvesi sütlü 4 tane iri kuru üzüm 10 bardak su spor fitnes fitnes 1,5 saate yakın biraz yürüyüş
Canım geçmiş olsun. PMS ne ki...Menün güzel şifa olur inşallah.Merhabalar herkese
Bugün grip ve pms eşliğinde şahane bir gün geçiriyorum. Hasta yattım hep.
Menümü yazayım hemen
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 kare peynir yedim yeşil çay eşliğinde öğle halim yoktu zaten
Akşam da 1 kase yoğurt ğzerine biraz bal döktüm bitti gitti. 1 tane de muz yedim sabah unutmadan yazayım. Bol su ve 2 kupa yeşil çayımı içtim.
Bu günlük bu kadar herkese bol eksiler canım diyetdaşlarım
Harika bir menü ...o top acı biberler turşu muydu canım....bak turşuysa ödem yapar ...tartıda yüzünü guldurmeyebilir. Bı de onu atmak için cabalarsi n.evet akşam menüm
17.50
1 tabak taze fasulye kavurması
1 kepçe etli garnitur
1 kaşe yoğurt
10 top acı biber
18.30
1 bardak sade kahve
5 hurma
2 ceviz
2lt şu içiyorum hergün
Kaşar yerine beyaz peynir tercih et canım. Eski kasarsa sorun yok ama...diğeri işlenmiş ... Diğerleri güzel...afiyet olsun.Bugün yedıklerım
Sabah09:30 iki dilim tb ekmeğinden salcalı kasarlı tost
Ara limonlu slım plus cay
13:00da Bı kase menemen Bı buyuk kupa ayran
14:30da Bı dılım ekmek bu parca peynır (gene dayanamadım)
16:30 iki ceviz iki kuru kayısı
17:30 yarım nar
18:45 Bı kase kuru fasulye bol salata uc lokma ev yapımı lahana turşusu
21:00gıbı yesıl cay
Spor 30dk+50mekık, 100 zıplama, 50kol hareketı,20serde her iki bacak hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?