Premenstural sendrom un kısaltılmış versiyoru pms, adet öncesi çekilen acılar kederler ve bilimum belirtilere verilen kısaltma ablacığım :))Canım bütün salataların üzerine damak tadına göre serpebilirsin ya da sosuna. En çok yoğurda yakiştiriyorum yulaf ve cevizle bayiliyorum. Ispanak yemeğine bile koydum geçen gün ...internetten bir araştır ısınırsiniz iyice birbirinize..
Çok şükür bugünü iyi atlattık bu saatten sonra cozutmazsak tabigrissiniyi okuyunca şöyle bı gözümü belertmiştim ama
Bizde de bir program yok belkim kendime kırmızı bir don alırım
Fıstıkım iki yaprak sarmanin tadını eskiden biliyorsun niye yaptın bunu banane güzel kahvaltın varmış bak. pilav pirinç miydi ... ya ekmek tam buğday mi.... bebeğim geçen haftalarda menün daha bilincliydi ...bir kase nohut bence çok o da nişasta ağırlıklı tamam proteini de var ama seninki zaten kiymaliydi yanlış hatırlamıyorsam... Normalde bu menuyle kilo verilir ama biz uçuştayiz bu hafta en sagliklisini yiyelim ki daha iyi sonuç alalim...
Canım geçmiş olsun. PMS ne ki...Menün güzel şifa olur inşallah.
Harika bir menü ...o top acı biberler turşu muydu canım....bak turşuysa ödem yapar ...tartıda yüzünü guldurmeyebilir. Bı de onu atmak için cabalarsi n.
Kaşar yerine beyaz peynir tercih et canım. Eski kasarsa sorun yok ama...diğeri işlenmiş ... Diğerleri güzel...afiyet olsun.
Hurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
Spor enfesBende menümü iliştireyim şuraya
Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su( ben hergün 350 ml lik dev bardağımla 2 bardak içerek güne başlıyorum ama artık belirtmiyorum)
11.30 Kahvaltı
Çeyrek yufkadan bir yumurtalı gözleme,1 kk süzme peynir,domates,salatalık,1 greyfurt suyu
13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma 1 incir
17.00Akşam:
2 küçük kepçe yayla çorbası,2 haşlanmış baget, kabaklı bol salata
Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk zumbaoynakbasi34 , bu hafta sanırım fire yok sporumda bakalım tartı ne diycek
Kusursuz bir menü dememe bir satır kalmıştı ...göz hakkı diye bir şey yok ...kaptancim...bir yerimiz şişer dedikleri de şehir efsanesi ...gel inanma..muhteşem bir menü hakkını vermek lazım. Göz hakkı dışında amaHemen aklimdayken yediklerini de yazayım bakalım bu gün ne diyeceksiniz
Uyanınca; 08.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.35de
2 haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 10.45de
1 kupa filtre kahve
Ara 12.00de
1 kupa limonlu yeşil çay
Öglen 13.15de
4 yk haşlanmış karnabahar
4 yk sarımsaklı yoğurt
Bol acı biber üzerine
Ara 15.00de
3 ince dilim ayva
Ara 16.30de
1 şekersiz nescafe ( sade )
Aksam 18.30da
2 kepçe Kırmızı mercimek çorbası
2 yk kadar kalan karnabahar
3 yk sarımsaklı yoğurt
1 yk pilav ( oda göz hakkı )
Bugün biraz fazla oldu kahve normale göre ama beni güzel tikadigi için aklıma başka bir şey gelmiyor iyi oluyor
1.5 litre su ancak içtim ama yatan kadar 1 litre daha olur en azından ♡
Ablacim Allah başka dert vermesin. Bu yüzsüz psm miydiPremenstural sendrom un kısaltılmış versiyoru pms, adet öncesi çekilen acılar kederler ve bilimum belirtilere verilen kısaltma ablacığım :))
Yapalım kız ben de perşembe çorba yogurt diyeti yapacam. Bugün mezgit alıp temizledim yarın balık salata planladım.Hurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
Buda mı gol değilSpor enfessu da ohh yırttık abi diyeceksin ama o yufka eve hangi ara girdi... Kendin için almadın tamam kendini seviyorsun peki eşini sevmiyor musun? Çeyrekle kurtuldum sanma canım. yerinde olsam yayla da pişirmem. Pirinçle oluyor sonuçta. Bunları kilo kontrole sakla bence. Önce ver kurtul daha sonra tamam. Afiyet olsun.
Kusursuz bir menü dememe bir satır kalmıştı ...göz hakkı diye bir şey yok ...kaptancim...bir yerimiz şişer dedikleri de şehir efsanesi ...gel inanma..muhteşem bir menü hakkını vermek lazım. Göz hakkı dışında amaAfiyet olsun canım.
Ablacim Allah başka dert vermesin. Bu yüzsüz psm miydiher ay gelir bizi darmadağın eder gider. Enerjin düşmesin canım. Menune zarar vermemiş en azından.
Yapalım kız ben de perşembe çorba yogurt diyeti yapacam. Bugün mezgit alıp temizledim yarın balık salata planladım.
Dikkat etme böyle olur diyosun yaaniSalı menüm
Sabah(9.00) Yumurta, peynir, limonlu bol maydanoz, iki ceviz
11.00 Yeşil çay , üzüm, leblebi, dut kurusu
16.00 İki kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf , bir tatlı kaşığı keten tohumu
18.00 İki kaşık kuru fasulye, üç kaşık yoğurt
21.00 Tarçınlı yarım ayva
Yeşil çay, iki buçuk litre su, spor yarım saat yürüyüş
Kesinlikle özürBuda mı gol değileşime patatesli gözleme yapmıştım kendime de minnacık yumurtalı ama ekmek yerine olur sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm kii yayla da biz pirinçli yapmayız adı heryerde farklı olan yarma, dövme ,aşurelik buğday hatta erzurumlular den diyo işte onla yapıyorum ayrıca patatesli gözlemeyi ben çiğden yapıyorum ve bayılıyorum ama bi lokma bile tadına bakmadım belki bu doğrum yanlışımı siler ne dersin örtmenim
Estağfurullah kuruyemiş fazla aslında iki kere yemesem iyiydi...ama sen yoğurt ye ..duuuuuur senin evde süt var di mi.....içine bir tatlı kaşığı kahve koy....ama pişirmeden....karıştır iç.....bak bunu yeni keşfettim müthiş tok tutuyor ...bı de kilo verdiriyor. Sen süt sevmiyordun ama tüh ya......peki yoğurdun içine tarçın o zaman...Dikkat etme böyle olur diyosun yaaniay ben açım aç yine , şimdi dersin git yoğurt ye
Yok yok o grey yani gri puslu bi havada kahvaltı yaptım furdum ve gol oldunun birleşimiKesinlikle özürden dediğin şeyi biliyorum. Vanlı bir arkadaşımız yoğurup haslayip yedirmişti bize.
Canım gol yüzde yüz gol....sanki greyfurt suyu mu görmüştüm bir yerlerde
Yok süt severim de çok gaz yapıyo rahatsız ediyo akşam içinceEstağfurullah kuruyemiş fazla aslında iki kere....ama sen yoğurt ye ..duuuuuur senin evde süt var di mi.....içine bir tatlı kaşığı kahve koy....ama pişirmeden....karıştır iç.....bak bunu yeni keşfettim müthiş tok tutuyor ...bı de kilo verdiriyor. Sen süt sevmiyordun ama tüh ya......peki yoğurdun içine tarçın o zaman...
Abla abla bende kabak bolHurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
Canım pişirilmiyor...yarın eksinin dibine vurmazsan ne olayım.Aslinda öğle yemeği yerine geçiyor...akşama götüren bir ara öğün. Bir diyetisyenden duydum. Uygulamıştım bir ara...yarın ben de yapicam bak...Yok süt severim de çok gaz yapıyo rahatsız ediyo akşam içincesoğuk süte mi karıştırcam bide ne kahvesi Türk mü nes mi
Tamam da hangi kahveeeeeeCanım pişirilmiyor...yarın eksinin dibine vurmazsan ne olayım.Aslinda öğle yemeği yerine geçiyor...akşama götüren bir ara öğün. Bir diyetisyenden duydum. Uygulamıştım bir ara...yarın ben de yapicam bak...
Türk kahvesiTamam da hangi kahveeeeeebende yarın onu içim bari şimdide pul biberli limonlu yoğurt püfff
He sen anca yoğurt yedir , açın halinden tok ne anlar diycem de sen de açsındır şimdiTürk kahvesikızma canım ya....yoğurda nane de ekle
Zaten benim öğle yemeği gibi lüks bi öğünüm yokCanım pişirilmiyor...yarın eksinin dibine vurmazsan ne olayım.Aslinda öğle yemeği yerine geçiyor...akşama götüren bir ara öğün. Bir diyetisyenden duydum. Uygulamıştım bir ara...yarın ben de yapicam bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?