Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende menümü iliştireyim şuraya

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su( ben hergün 350 ml lik dev bardağımla 2 bardak içerek güne başlıyorum ama artık belirtmiyorum)

11.30 Kahvaltı
Çeyrek yufkadan bir yumurtalı gözleme,1 kk süzme peynir,domates,salatalık,1 greyfurt suyu

13.30
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma 1 incir

17.00Akşam:
2 küçük kepçe yayla çorbası,2 haşlanmış baget, kabaklı bol salata

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk zumba oynakbasi34 , bu hafta sanırım fire yok sporumda bakalım tartı ne diycek

Hemen aklimdayken yediklerini de yazayım bakalım bu gün ne diyeceksiniz

Uyanınca; 08.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.35de
2 haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 10.45de
1 kupa filtre kahve

Ara 12.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Öglen 13.15de
4 yk haşlanmış karnabahar
4 yk sarımsaklı yoğurt
Bol acı biber üzerine

Ara 15.00de
3 ince dilim ayva

Ara 16.30de
1 şekersiz nescafe ( sade )

Aksam 18.30da
2 kepçe Kırmızı mercimek çorbası
2 yk kadar kalan karnabahar
3 yk sarımsaklı yoğurt
1 yk pilav ( oda göz hakkı )

Bugün biraz fazla oldu kahve normale göre ama beni güzel tikadigi için aklıma başka bir şey gelmiyor iyi oluyor
1.5 litre su ancak içtim ama yatan kadar 1 litre daha olur en azından ♡

Premenstural sendrom un kısaltılmış versiyoru pms, adet öncesi çekilen acılar kederler ve bilimum belirtilere verilen kısaltma ablacığım :))

Hurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak

Eve kabağim yok ama öğlen kızı almaya çıktığımda alırım bende 2 dene
En azindan yağ yakimina fayda birde bir tek çorba kaldı yarın onu öğlen içerim erken aksamda kabaga başlar perşembe de yerim kalanını hem yağsız daha güzel ♡
Gerci bugün tam çorbayı yapacaktım baktım sıvı yagim bitmiş bende yağsız pisirdim çorbayı
Gerci yarın alırım da iki gün daha yağsız beslenirler faydası olur bence

Spor enfes su da ohh yırttık abi diyeceksin ama o yufka eve hangi ara girdi... Kendin için almadın tamam kendini seviyorsun peki eşini sevmiyor musun? Çeyrekle kurtuldum sanma canım. yerinde olsam yayla da pişirmem. Pirinçle oluyor sonuçta. Bunları kilo kontrole sakla bence. Önce ver kurtul daha sonra tamam. Afiyet olsun.

Kusursuz bir menü dememe bir satır kalmıştı ...göz hakkı diye bir şey yok ...kaptancim...bir yerimiz şişer dedikleri de şehir efsanesi ...gel inanma..muhteşem bir menü hakkını vermek lazım. Göz hakkı dışında ama Afiyet olsun canım.

Premenstural sendrom un kısaltılmış versiyoru pms, adet öncesi çekilen acılar kederler ve bilimum belirtilere verilen kısaltma ablacığım :))
Ablacim Allah başka dert vermesin. Bu yüzsüz psm miydi her ay gelir bizi darmadağın eder gider. Enerjin düşmesin canım. Menune zarar vermemiş en azından.

Hurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
Yapalım kız ben de perşembe çorba yogurt diyeti yapacam. Bugün mezgit alıp temizledim yarın balık salata planladım.

Salı menüm
Sabah(9.00) Yumurta, peynir, limonlu bol maydanoz, iki ceviz
11.00 Yeşil çay , üzüm, leblebi, dut kurusu
16.00 İki kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf , bir tatlı kaşığı keten tohumu
18.00 İki kaşık kuru fasulye, üç kaşık yoğurt
21.00 Tarçınlı yarım ayva
Yeşil çay, iki buçuk litre su, spor yarım saat yürüyüş

Buda mı gol değil eşime patatesli gözleme yapmıştım kendime de minnacık yumurtalı ama ekmek yerine olur sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm kii yayla da biz pirinçli yapmayız adı heryerde farklı olan yarma, dövme ,aşurelik buğday hatta erzurumlular den diyo işte onla yapıyorum ayrıca patatesli gözlemeyi ben çiğden yapıyorum ve bayılıyorum ama bi lokma bile tadına bakmadım belki bu doğrum yanlışımı siler ne dersin örtmenim

Dikkat etme böyle olur diyosun yaani ay ben açım aç yine , şimdi dersin git yoğurt ye

Kesinlikle özür den dediğin şeyi biliyorum. Vanlı bir arkadaşımız yoğurup haslayip yedirmişti bize.
Canım gol yüzde yüz gol.... sanki greyfurt suyu mu görmüştüm bir yerlerde

Dikkat etme böyle olur diyosun yaani ay ben açım aç yine , şimdi dersin git yoğurt ye
Estağfurullah kuruyemiş fazla aslında iki kere yemesem iyiydi...ama sen yoğurt ye ..duuuuuur senin evde süt var di mi.....içine bir tatlı kaşığı kahve koy....ama pişirmeden....karıştır iç.....bak bunu yeni keşfettim müthiş tok tutuyor ...bı de kilo verdiriyor. Sen süt sevmiyordun ama tüh ya......peki yoğurdun içine tarçın o zaman...

Yok süt severim de çok gaz yapıyo rahatsız ediyo akşam içince soğuk süte mi karıştırcam bide ne kahvesi Türk mü nes mi

Yok süt severim de çok gaz yapıyo rahatsız ediyo akşam içince soğuk süte mi karıştırcam bide ne kahvesi Türk mü nes mi
Canım pişirilmiyor...yarın eksinin dibine vurmazsan ne olayım.Aslinda öğle yemeği yerine geçiyor...akşama götüren bir ara öğün. Bir diyetisyenden duydum. Uygulamıştım bir ara...yarın ben de yapicam bak...

Tamam da hangi kahveeeeee bende yarın onu içim bari şimdide pul biberli limonlu yoğurt püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…