Geçti hemde kackere her defasında da birleştik çok olayliydi.ya evi ocağı bende habersiz satıp gitti ben annemdeyken yada tehdit etti geri dönme diye büyü falan çıktı evde muskalar yapışkan biseyler bulduk sonra herşey iyiydi.sorun su ailemle yapamayacağımı oda çok iyi biliyordu. Ben daha önceki bir ayrilita bakikersirde kinkuzenime gidip iş ev buldum kaynanamda bana para yolladı ama o onsuz hayat kurucam diye ansızın gelip beni ikna edip götürdü. Yani olay su ki bana resmen annemde kalırsan herkese de anlaşarak ayrildik dersen bosanalim dedi. Beni sevmediğini açıkça söyledi ölmek istiyorum önümde engeksin çekip gidemiyorum bu zmaana kadar cektiklerine vefa için birlestim diyor kızıma kapım açık ama senle olmuyor diyor bu laflara katlanamayip çıktım evden beni görüp aşık olduğu güne lanet okudu yani bilmiyirim bilerek geldim ama herşey zorAilenin bu şekilde davranabileceğini önceden biliyor muydun? Daha öncede boşanma konusu grçmiş anladığım kadarıyla
Benimle alakalı değil ayrılık. Ben ayrılmamak için dirensemde yüzüme karşı sevilmedigimi söylemesi ve şiddet te devreye girince ecbur kalindi ve bitti kendi onurum da söz konusu şuan. Kızım için en iyi kararı verebilmek için psikologa gidicem onu da goturucem. Yazı yi yazdıktan sonra konuştuk babası ile ayrılalım ama çocuk için görüşelim düşman olmayalım ben ilerde evlensem sevgilim olsa bile sen beni gece 2de bile arayabilirsin diyor ama bu fazla medeniyet migdemi bulandırıyor kendi içimde hazmedemiyirum bir cok şeyi kızıma şifa olmak için sabretmeye cakisiyorumHa birde, o imzayı atarak ve uymayarak büyük bi güvensizlik yarattınız. Bunu tedavi etmen lazım.kimseye güvenmeyen bi çocuk yetiştirmek istemezsin..
Konu sahibi zaten ellemeyin ağlasın demiş. Napsın daha ? Elinde olmayan sebepler varmışÇocuklar ağlayıp bağırınca istediklerini elde etmeye alışarak büyürler. Şimdide böyle kendini harap ederse sizin istediğinizi yapacağını zanneder.
Yapman gereken o ağlarken sakin kalmak.
‘ağladığında ne istediğini anlamıyorum’ de.
onu kendini yerden yere attığı anlarda yalnız bırak. Bu şekilde istediğini alamayacağını öğretmek zorundasın. Yoksa hayat boyu sürecek yanlış bir kod yerleştireceksin çocuğuna. Ağlasın, kendini hırpalasın ve bunun bir işe yaramayacağını anlasın. Acımasız görünebilir, ama değil. Kendine mukayyet ol. Çocuğun için yapabileceğin en doğru strateji bu.
Benimle alakalı değil ayrılık. Ben ayrılmamak için dirensemde yüzüme karşı sevilmedigimi söylemesi ve şiddet te devreye girince ecbur kalindi ve bitti kendi onurum da söz konusu şuan. Kızım için en iyi kararı verebilmek için psikologa gidicem onu da goturucem. Yazı yi yazdıktan sonra konuştuk babası ile ayrılalım ama çocuk için görüşelim düşman olmayalım ben ilerde evlensem sevgilim olsa bile sen beni gece 2de bile arayabilirsin diyor ama bu fazla medeniyet migdemi bulandırıyor kendi içimde hazmedemiyirum bir cok şeyi kızıma şifa olmak için sabretmeye cakisiyorum
Allah razı olsun ya ne güzel şeyler söylemişsin. Okadar ihtiyacım var ki bu tarz sozlerebenn günlerdir ağlamıyorum sırf kızım beni güçsüz görmesin diey. Çok doluyum kimse bana sen nasılsın demiyor herkes intikam peşinde yeğenim bile mahvederiz onu tedbir nafakası falan da alırız ödeyemez içeri girer diyor avukat yeğenim. Kimse anlamıyor beni ben ona dönmek değil kabul görmek istiyorum tahammül istiyorum çok bunaldım. Herkes böyle davranınca kendimden nefret ediyorum. Esimleyken her işlerine biz kosardik. Onlar Bafra biz Merzifon daydik. Bı telefonlarinile maddi manevi yanlarında olurduk çok iyiydin ozaman şimdi maddiyat bozuldu ve bende beş parasız geldim ne saygı var nenbisey korkuyorum bazennkendimdenşuan için ayrılık sana çaresizlik gibi görünebilir. Ailende sana senden rahatsız oldukları hissini verdikleri için kendini heryerden reddediliyor gibi hissetmen muhtemel.yara almaya açıksın, kendini kapat. Gamsız ol biraz. Bir iş bulup bir kaç ay maaş toparlayana kadar idare et ailenin yanında. Bak göreveksin bir süre sonra kendi kendine yetmeye başlayınca kaybolacak bu çaresizlik ve hiçbir yere ait olmama hissi. Şuan bu duygulara yenik düşersen seni sevmediğini söyleyen bi adamın yanında kendini hep fazlalık gibi hissedeceksin. Belkide aldatacak.Eninde sonunda sen katlansanda fedakarlık ettiğini düşünüp kendini rahatlatsanda bu adam seni bırakmaya kararlı. Başka biriyle evleneceğini söylese ne yapacaksın? Herşey fedakarlıkla ve kendini görmezden gelmekle olmaz. Herşeyden önce kızının kendine güvenen bir anneye ihtiyacı var. Ezilip büzülen, kendini feda edip manevi olarak yok sayan bir anneye değil. Bunu ancak büyüdüğünde anlar. Dik dur.önce sen iyi ol ki, kızında iyi olsun.
Altın çamura da düşse altındır. Sen sevilmeye layıksın , herkes seni reddettiyse sen kendini niye reddedesin, en çok böyle zamanlarda kendine sahip çıkmak lazım. Sen kendini kabul et, sev, şefkat göster. Başkalarına da sana böyle davranma hakkını verme. Annen baban kardeşin bile olsa. Dik dur, bugünlerde geçer. Sabır
Amin inşaallah kötü zamana denk geldi herşey Rabbim sabr versin inşaallahSu karantina dönemi geçsin hayırlısıyla o zaman kasiyerliklere falan basvurursunuz kiziniz icinde ne desem bilemedim aileyle yaşamak zordur boşabma davasi acip nafaka alın ailenizi takmamaya gayret edin umarım para biriktirip en kısa sürede kendi evinize gecersininiz.
Amin. Sorun şu . Mesela ben kızımla bazı şeyleri onun anlayacağı biçimde halletmeye çalışıyorum babası ile arkadaş gibi konuşuyorum sırf kızım için mesela o arayınca açmak istemiyorum ama kızım yanımda ise açıyorum biz düşman degiliz babam doğum gününde gelecek dışarda üçümüz kutlayacağız diyorum. Her yolu deniyorum ama annem babam.surekki başımda yalnız bırakmıyorlar mesela kapıyı bı aciyirum babamla annem kapıda napiyosunuz diyorum ne anlatıyorsun çocuğa diyolar cildricam hemen ah benim yavrum mahvettiler cicugu diyor annem ağlamaklı kızım başlıyor ağlamaya. 8yasinda kızım psikologa gitmek te bir maddiyat eşimin dükkanını da kapatmışlar bu süreçte elimdekileri de borçlara vermiştim hala borcu var bakalım destek olursa ancak goturucemKiziniz kac yasinda?
psikologtan randevu alamiyorsaniz kitaplardan faydalanabilirsiniz, ya da internette bu durumla ilgili mutlaka birseyler olmali. rZor bir sürec ama sonsiz degil. Su an icin kizinizin yaninda olup ona destek olmaktan baska birsey yapamazsiniz zaten. is de bulunur, ayri eve de cikilir, bunlarin hepsi olacak seyler. Illaki islerin yoluna girdigi bir döneme adim atacaksiniz fakat kiziniz en az hasarla gecirsin bu dönemi.
Bol bol konusmayi deneyin. Ilk ayrilan cift degisiniz , bu durumu yasayan cok cocuk var ve evet zor olmali
Umarim en kisa zamanda refaha erersiniz
Eşimle hep sorunlar vardı ama birleşmiştik. Gayet iyiydi herşey biraz maddiyat sorunları vardı ama hallolmayacak gibi değildi.ben her bizi terkedisinde ya da yollamasinda yalvardım kizimmicin çok acı çekti hatta bikere ölmek bile istedim baba kızı ayirdimmdie. Artık kaldiramadim çok soğuk bana mesafekiydi bana dokunmak içinden gelmiyor Muş sevmiyorum seni aliskanliksin sen dedi mutsuzum mutlu olmak istiyorum sen engelsin ölmek istiyorum gidemiyorum alıp başımı dedi. Boguyormusum onu. Dövme ci eşim bende yanında dövme yapardım bana bakkal açtı ve bidaha dükkana da giremedim ellerimizle boyadığı mız dükkanı bı ton para döküp dekor etti bana bı fırça darbesi surdurmedi ona asılan binkiz vardi ünv öğrencisi o kız bile akvaryumun kenarlarını boyası gece 4e kadar bı sürü erkek içinde o kizvardi ben yokum ama gelme diyordu artık tahammülüm bitmisken bana mutsuzum falan deyince delirdim niye bosamiyordun ozaman beni dediğimde sen anne babanın evine girmezsin beni de rezil edersin dedi bende anneme gitsem herkese anlaşarak boşandık desem bosayacak misin yani beni dedim oda gülümseyerek heyecanla yapmazsın ki öyle bir iyilik dedi ve daha fazla dayanamadım tamm söz dedim ve bitti dedim.hemen kızımı çağırıp bisanacagiz dedi delinoldum hemen biletimizi alıp bizi yollamaya kalktı virüs varken ortada bende acelen var tabi o... Kapında kuyruk seni bekliyor dedim kafama yumruk attı yere düşünce de tekmeledi beni tam kafamda kavanoz vardi sundolu onunkiracakken annesi yetisti. Sonra bana seni görüp aşık olduğum güne lanet olsun... Seni ikna ettiğim ongune lanet olsun dedi. Çocuk çok korktu bende tabi. Artık gücüm kalmadı anneme geldim.ama kızım için dayağı sineye çekip arkadaşız babanla diyorum.hep konuşup görüşeceğiz diyorum. Bu krizler çoğalınca olmekmistiyirum deyincede dayanamayıp aradım durumu anlattım aynı evde kalalım alakamız olmasın kızım babasının evinde ayağını uzatıp oturabilsin bunun anne babası ayrı sorunlu , çanta da keklik gozunile bakmasınlar ilk terkedilisini sen yaşatma desemde senle biz kıyamet kopsa olamayız artık dedi.yani demem o ki adammbeni gözden çıkardı umurunda değil bişey ve kızıma kotule ozaman beni diyor. Ben beş parasız hatta borç ile baba evine döndüm adam beni istemiyor kızıma kapimmacik diyor ama ben kızım olmasa yapamam çok çaresizim kızımın babasını izlemesi aile istemesi karşısında çaresizim vicdansiza nelerndedm iflah olmuyor bende artık bıraktım ama çok kırılacak yavrum biliyorum bununyasayan biri olarak Allah aşkına söyleyin ne yaparsam kızım mutlu iyi tam hisseder onu kaybetmekten korkuyorumNeden ayrılıyorsunuz eşinizden hiç mi toparlanmaz yazık günah cocuklara oluyor olan anne baba egosunda boğuluyor ancak..
benim de anne babam ayrıydı.
İnşaallahBence şu an için idare edin krono virüsden dolayı, sonra iş arama grişimine başvurursunuz ayrıca kızınızı psikoloğa götürürsünüz,
Her şey aşama, aşama olacak işler, dik durun tabi zor, en azından kızınız için, bu kötü zaman elbette geçecek, baktınız iş buldunuz, kiraya çıkmalısınız evlenmiş boşanmış kadın mutlaka ayrı eve çıkmalı, olacak yavaş, yavaş
Şu an ruhen bir dinginliğe ulaşın,
Her şey düzelecek, sabırlı olun
çok üzüldüm ortalık düzelince bi psikologa götürün kızınızı inşallah çabuk alışır bu durumaDaha önceki sebeplerle yani boşanma aşamasında olduğum bı dönemde kendimi unutup kızıma odaklandım.guclu olmaya çalışsam da kızımı bu hallerde gördükçe kötü oluyorum. Az önce kizim. Babası ile konustu ağladı ve babasına bosanmanizi istemiyorum siz anlaşma imzalamistiniz asla bosanmayacagiz diye (hep korkardı bundan bize kağıt imzalamıştı) babası da olmuyor kızım bebi seviyorsan böyle yaşamaya alisacaksin dedi ve kizimm telefonu fırlatıp ağlamaya başladı. Elleri kasildi bildiginiz kriz geçirdi.icini döksün diye bıraktım sustum.ama.annem ve bababm gelerek hemen olaya müdahale etti bırakın desemde yok. Çocuk çıldırdı hepten beni rahat bırakın dedi.onu avutmaknicin kızım babası olenlervar falan dedikçe onlar Büşra da ya susun bunları duymak istemiyorum ben her gece babamla uyurdum yaa onunkoklardim diye daha çok ağladı.bunlar yetmez gibi annem de eli belinde başımda dikilip ne dedin çocuğa da bu hale geldi diyor. Deli etti beni . Sürekli başımda . Bir yandan da öğretmen olan kız kardeşim sürekli laf arasında falan evin kalabalık ve cokngurultulu olduğunu dile getiriyor bana da hiç saygısı kalmamış arada cokniyi olsakta genel olarak beni azarlama modunda yani hiç bir değerim kalmamış. Sonuçta 5parasiz döndüm. Kızım için burada kalmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum annem ile babam sürekli tartışıyor benim yüzümden çok bunaldım. Şuan iş bulmakta zor hayat kuracak param da yok ne yapıcam bikmiyorjm böyle şeyler olunca acaba o adinadami arasam yalvarsam gelse alsa mi bizi diyorum ama yapamıyorum.da çok çaresizim. Kadın sığınma evi geliyor aklıma.cesaret edemiyorum. Virüs var hiç biyere gidemiyorum kızım normalde sabah 8de uyanır yavrum saat 12 kere kadar yatıyor anne babam i özlüyorum uyumak istiyorum diyor psikologlar randevu vermiyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum çok bunaldım gerçekten. Anneme dava acicam dedikçe bindur bakalım n oluyor diyor hala birleşme ihtimalinin var ona göre şuan adam herşeyi de sattı gidersem kaynanama gidicem. Hayata ya direnicem ya da kızım.baba evinde ayağını uzatarak oturabilsin diye herşeyi yutup adama yalvaricam gel olmuyor iki türlü de. Ailem çocuk ne yapsa kziiyor bazen çok sevip bazen çok kırıyorlar ben acimi yasayamiyorum benimde psikolojim bozuldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?