Eğer Hakikatli Bi erkekse döner canım ama dönmezse uğraşma bırak zor kolay değil kendini boşlukta bile hissediyorsundur ama geçecek. Canım bunu düşün seni bi bağırmaya silen adamı sen tek kalemde çiz sil yırt at yoluna bak
Zamanla geçecek dimi
Arasammı diye çok düşündüm. dayanamadı geldi diyip bu durumu kullanacak bu yüzden çok daha üzüleyeceğim. Beni tutan yalnızca bu8 yıl zor bir olay.. başkasıyla konuşsan onu hatırlarsın..başkasına soru sorsan o aklına gelir.. nasıl cevap verirdi diye.Aşkım deyişi aklından çıkmaz.. bende eşimle 7 yıl sonrasında evlendim.. bende kendimi hep haklı çıkarırdım her seferinde .. herkes tartışır üzülür.. o aramıyorsa sen ara ... gurur yapacak bir durum yok.. 8 yıl bu
Kendisinin yalnızca 1 dostu var diğerleri ile pek görüşmez yalnızlığı sever. Biz birlikte vakit geçirirdik. Bış vaktimiz olsun hemen buluşurduk. Bu arada Benimkiler onu hiç aramadı olaydan sonra onun o arkadası beni 1 ay sonra aradı sanki ayrılmamısız gibi nasılsın dedi. Bende konusunu açmadım. Haklısın gün sayacak bişe yok ama insan içten içe bekliyorO değil de ben şuna takıldım. 8 yıldır birliktesiniz sizin ortak bir çevreniz olması lazımdı ama yokmuş. Hiç çevresindekilerle kaynaştırmamış sizi. Üstüne bir de 8 yıllık ilişkiyi mesajla bitirmiş. Bilmiyorum ama geri dönmesi için gün sayacak bir durum yok bana göre.
Geçecek canım zamana ihtiyacın var..Zamanla geçecek dimi
Kalbim cıkıyordu yazıyı okurken. Önüms bakmam lazım yapamıyorum. Kabus gibi çöktü üstüme ya2 küsür ay geçmiş be canım
gelcek olsa çoktan gelirdi...
gelirse de çok çok uzun zaman sonra gelir artık...yıllar diyeyim...
Kalbim cıkıyordu yazıyı okurken. Önüms bakmam lazım yapamıyorum. Kabus gibi çöktü üstüme ya
bir şekilde kendine ve hayata dönmen lazım...sen düşündükçe o unutur...bunu asla çıkarma aklından...enerji meselesi
bütün enerjini ona akıtıyorsun şuan
bu enerji akışını bir şekilde kesmen lazım
dikkatini başka yerlere dağıtıp aynı zamanda keyf alman lazım...
kesinlikle...kendine odaklanmaya çalış...Nasıl yani..? Ben düşündükçe o unutuyor mu?? Enerji akısı duymamıstım hiç...
Hemen bakıyorum internetten ... çok tşkkesinlikle...kendine odaklanmaya çalış...
ama bunu yaparken yapmacık davranma kendine...ara ara aklına gelebilir,bırak gelsin ...iyi anılarını hatırlayıp gülümse...ama sonra yine kendine yoğunlaş...
enerjiyi kendine döndür...
bu konuyu netten de araştırabilirsin...
kızlar merhaba.. fikirlerinize çok ihtiyacım var.. 8 yıllık ilişkim bitti..
yoluma bakmam lazım evet ama 8 yıl ha deyince üstünden atlayıp geçilen bir çöp değil ki...
Ah çok doğru! Kesinlikle bu gerçek :) Hatta düşünüldüğümü hissedebiliyorum, ne zaman aradaki bağı koparsam düşünülmeye ve akabinde aranmaya başlıyordum. bu tespiti kendi kendime yapmıştım demek ben gibi deneyimleyen var :)bir şekilde kendine ve hayata dönmen lazım...sen düşündükçe o unutur...bunu asla çıkarma aklından...enerji meselesi
bütün enerjini ona akıtıyorsun şuan
bu enerji akışını bir şekilde kesmen lazım
dikkatini başka yerlere dağıtıp aynı zamanda keyf alman lazım...
Belki de olması gerekeni yaşıyorsunuz.
Evliyken hele de çocuk varken ayrılığı yaşamış arkadaşların yaraları daha derin olur. İğleşirse bile izi kalır.
Ben derim ki oluruna bırakın.
aaaa ciddmisin..Ah çok doğru! Kesinlikle bu gerçek :) Hatta düşünüldüğümü hissedebiliyorum, ne zaman aradaki bağı koparsam düşünülmeye ve akabinde aranmaya başlıyordum. bu tespiti kendi kendime yapmıştım demek ben gibi deneyimleyen var :)
Cok haklısınız.. önüme bakmam lazım.İnsanlar onca yıl aynı evi paylaştıkları eşlerinden boşanıp yollarına devam ediyorlar. Sen de önüne bakmalısın.
bu konuda bir türk kadın yazarın kitabı vardı.. uzun uzun anlatmış nasıl yapılması gerektiğni..şimdi unuttum adını..Ah çok doğru! Kesinlikle bu gerçek :) Hatta düşünüldüğümü hissedebiliyorum, ne zaman aradaki bağı koparsam düşünülmeye ve akabinde aranmaya başlıyordum. bu tespiti kendi kendime yapmıştım demek ben gibi deneyimleyen var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?