İnşallah çok mutlu olacağız artık umutluyum...2 yillik iliskim bitti gecenlerde. bitti mi bitmedi mi o da belli degil gerci. Ask acısı cekmiyorum yataklara dusmedim onsuz olamam diye dusunmuyorum güçlüyüm ama her yerde bi anı olmasi beni mahvediyor. Bazen sesim bile onun gibi cikiyor sanki. ben 2 yili kolay atamadim siz 8 yili ne yaparsiniz bilmiyorum ama benik tek tesellim artik yurumemesiydi.
Insanin aklina hep en mutlu anilar geliyor da ici parcalaniyor, ben oyle anlarda yaşadığımız kotu seyleri dusunuyorum.
Etkili oluyor.
Mesaj atmayin aramayin sormayin hayırlısı dileyin gerisini Allaha birakin
Anladığım kadarıyla mutlusunuz?biz de
ayrılalım demiştik
uzun süre görüşmedik
13 yıldır evliyiz
Ayrıldıktan bi kaç hafta sonra ilk adımı o attı ben istemedim.Aa nasıl oldu ??
Ne kadar zaman sonra dönüş oldu kimden geldi ilk adım??
İnşallah evlilik olur :)))
Anladığım kadarıyla mutlusunuz?
Kaderde varsa bi şekilde bir araya geliniyor :)Ayrıldıktan bi kaç hafta sonra ilk adımı o attı ben istemedim.
Aradan 4 ay geçti ben adım attım bu sefer o istemedi.
Sonra belli aralıklarla o ısrar etti yine. Bende Israrla olmaz dedim.
Aradan yaklaşık 1.5 yıl geçti ve biz beraberiz.
Nasıl özlemişim anlatamam
8 yıl ama bu ilişki şu an ki yaşınızda başlasa ve 8 yıl sürse farklı şeyler diyebilirdim. 17 yaşında birinin beklentisi farklı, 25 yaşında birinin beklentisi farklı. Giden 8 yıl onunda 8 yılı.
Anladığım kadarı ile ciddi bir şey düşünmüyor. Bence sen kendine yeni bir hayat çiz. Şunuda söyliyim diyorsun ya 2 ay nasıl durdu diye ayrılıklarda erkekler ilk başta oh be kurtuldum falan diye düşünürmüş ama sonradan akılları başlarına gelirmiş o boşluğu hissedince :) onunda yakındır hissetme zamanı. Hatta arkadaşına o arattırmış olabilir sen bahsetmeyince sormayınca da aramamış olabilir. Bana soracak olursan ben gelecek vaad etmeyen birisi için tekrar geriye dönmezdim. Yani o dönmek istese bile.
Umut vs hepsini tükettim. Yıllarca acizce davramışlarım nedeniyle bu haldeyim. Şu saatten sonra gelmesede bişey değişmeyecek 8 yıldır ilk defa durumu kabullendim.ilişki süresine ve ayrılık sebebine bakarak söyleyebilirim ki bu iş bitmiştir. Tekrar başlama ihtimali bence oldukça düşük ve başlansa sonucunda da evlilik olsa bile mutlu olabileceğinizi zannetmiyorum. Tabi bu anlattıklarınza göre benim düşüncemdir, illa böyle olacak die birşey yok ama bence çok umutlanmayıp yolunuza bakmaya çalışın.
şimdi yazınızı okurken acaba alttan almadıgım bir konu oldu mu? Diye düşündüm. Aklıma bişey gelmedi :)erkek çok alttan alınırsa böyle tepene çıkıyor.onun sana davrandığı gibi sen ona 1 gün davranmışsın adam çekememiş.ee sen senelerce nasıl çektin canım
O kaybeder.
Bize erkekmi yok bee, elimizi sallasak ellisi
Etrafımda arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bu tarz uzun süren ilişkilerin ardından yaşanan evlilikleride uzun ömürlü olmadığını gördüm.
Çünkü insanlar bu 8 yıl içinde ne yaşarlarsa yaşıyorlar zaten aşk bitiyor, bir 3-5 yıl daha gitmiyor
Arkadaşım gelin ata binmiş ya nasip demişler olmadıysa olmadı işte zorlamanın anlamı yok.
Demek ki kısmet değilmiş o sana sen ona yazılmamışsınız.
İlk aşkın olabilir ama son olacak diye bir şey yok emin ol ki hiçbirimiz ilk aşklarımızla evlenmedik.
Bizler de ne ilişkiler ne aşklar yaşadık ama kısmet değilmiş başkalarıyla evlendik.
bu yolda tek değilsin. Gider birisi gelir başka birisi
sıkma canını arkadaşım ve hep şuna inan ki demek ki karşına daha iyi birisi çıkacak
Bu sitede okudugum ayrilik yazilarinda bayanlarin temel kullandigi kelimeler
1. O kadar emek verdim
2. Beni sevdiginden cok eminim beni asla aldatmaz
3.hicbir sorunumuz yoktu ama beni terketti
4. Geri doner mi napmaliyim
Gonul iliskilerinin garanti olmadigini her an hersey olabilecegini insanlarin gercek karakterlerini gormeyip sevdigimiz icin gormek istedigimiz sekilde cikarimlar yaptigimizi bide azcik gururlu olmayi geri donenin bidaa seni birakabilecegini biraz dirayet gosterip yolumuza bakmamiz gerektini ne zaman ogrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?