8 yıllık eşim bana yabancı geldi

Karakteri boyle degildi, o kadar guven verirdi ki. Bu zamana kadar da hic boyle birsey yapmadigini soyluyor zaten. Bana aldatilacaksin deseler inan hic ama hic inanmazdim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

edemiyorum çünkü son zamanda yaşadıklarım çok bunalttı beni onunla birlikte bende depreesyona girdim ...o kadar yaşadığım olumsuzluklara rağmen halen aklımdan bi şans versemmi diye geçiyor ama bu hayatımı mahvetmek olur ...kızın kaç yaşında

2,5 yasinda kuzum. Daha cok kucuk ah ahhh

2,5 yasinda kuzum. Daha cok kucuk ah ahhh

benim kızım 7 yaşında ...babasının hasta olduğunu biliyor devamlı haplarını kontrol ediyor içtimi diye sen kaçyaşındasın

Ben 34 yasindayim. Ah bu yavrular acilarla zamanindan erken olgunlasiyorlar malesef. Iste ben de kizimin etkilenmesini istemiyorum. Bizim icin kotu olacaksa bitsin diyorum. O baska bir alemde yasiyor sanki. O tanidigim adam degil zaten. Bir de hissizlesmesi sanirim bu evliligin sonu olacak.

ablacım sen benden büyüksün ben 24 yaşındayım ....ben en çok kızıma acıyorum ben bi şekilde hayatıma devam ederim ama kızım hep eksiklik duyarsa düşüncesi aklımda ...eşim de hastayken bambaşka bir insan olur iyileşincede vurdumduymaz oluyor sorumsuz ilk evlendiğimiz zamanla şimdiki kocamın arasında çok fark var

Ben de inan bu sebepten affedebilirim diyordum ama nafile. Genceciksin canim ya, hem kocan tamamen iyilesti mi ki iyilesse de sana iyi gelecek mi. Yaralarini saracak mi, uzerine titreyecek mi ki fedakarliklarima degsin. Benim vicdanim rahat, seninki de rahat olsun. Oyle bir evde yasamasi da iyi degil kizinin. Herseyin hayirlisini diliyorum ben sadece. Ama bu saatten sonra kendimizi de dusunmeliyiz.

Canim o kadar gencsin ki bir dunya var onunde , yapabilecegin ne hayallerin ne umutlarin olabilir. Seni daha mutlu edebilecek biri olabilir, problemsiz seni dusunen. Ha aklinin bir kosesine de bence koy, senin bugun birakamadigin bir bakmissin yarin birakmak isteyebilir. Herseyi dusun. Ama yine tekrarliyorum tabiki hayirlisi olsun kizin ve senin icin.

şuanda iyiymiş gözümle görmeyince inanmıyorum ...canım iyi olunca çok sürmüyorki doktor her sene 1 kere hastalanacak demiş bipolara ek tanı olarak psikoz demiş bu dahada ağırı yani gerçeklikten tamamen kopma durumu psikoz....yaralarımı saramaz beni seviyor bundan şüphem yok ama hiç mücadele yok herşeyi benden bekliyor ..rehber öğretmeni de boşanmak daha iyi dedi..benim vicdanım rahat eşim diyorki sen beni iyi çekiyorsun ...bide abla ben evlenirken eşim hastaymış saklamışlar söylememişler bana

Allah yardimciniz olsun. Elinizden gelen herseyi yapmissiniz. 8 sene dile kolay. Sizinde psikolojiniz bozulmustur artik bu olaylardan. Sizin yaptiginiz fedakarliklari ne yazikki esiniz yapmamis sanirim. O yuzden sizi hakli buluyorum. Bosanmayi tabiki hic kimse istemez ama bazende bosanmak cocuklar icin daha saglikli gelecek olabiliyor. Yaptiginiz bencillik degil 8 senelik sabir vermissiniz ustelik evlenirken hastaliginida saklamislar ama siz yinede sabretmissiniz ve esiniz hic bi caba gostermemis . Hakkinizda insallah hayirlisi olur...

sağolun ...eşim elinden geleni yapmadı hiç çaba göstermedi bende bunaldım artık bende sinir hastası oldum resmen ...hiçbirşye bağırmayan ben en ufak şeylere bağırı oldum ...7 aydır annemlerdeyim hiç bağırmadım ..sakinleştim yatınca sabaha kadar endişesiz uyuyorum ...3 senedir düzenli uyku uyumadım eşim şimdimi hasta olacak diye korkumdan uyuyamazdım...kızım için nasıl hayırlısıysa öyle olur inşaallah sadece onu düşünüyorum artık

Herkesin ne dusundugu degil senin ne dusundugune bak, kocan bile olsa. Bak sen bu adamla belki bir 10 sene daha yurutursun duse kalka. Kacinilmaz sonu bekleye bekleye. Eee sonra, yine feda edilmis hayat seninki, kizin da buyuyunce aman ne iyi yapmissin anne demeyecektir. Burda aman hasta kocan birakma falan diyenler var ya, onlar depresyonlu manik kocayla nasil yasanir bilmiyorlar. Grip degilki gecsin. Sen kendine ben omrumun geri kalanini da dayacak miyim sorusunu sor kendine canim.

sana yazacaklarımın aynısını yazmışsın ..şans versem en fazla 10 sene dayanırım sonra yine boşanma olursa benim kayıp giden yıllarımı kim verecek o zaman kızımında psikoljisi bozulursa iş işten geçtikten sonra ne anlamı kalır boşanmanın diye düşünüyordum şimdi:26:

Kimse vermez yillarini emin ol, keskeler dilinde dolanir. Sevmiyorsan boyle bir durumda devam etmek ancak kendine etmektir. Cok gencsin, boyle bir hayati cekmek ve kizina cektirmek zorunda degilsin. Simdi bunu da bekara bosanmasi kolay gelir mantigiyla yazmiyorum biliyorsun. Beraber mutsuzluktansa ayri mutluluk. Ha bir de su elindekini koru daha iyi olmazsin diyenler var ya, sen zaten iyi degilsin ki. En azindan korkukarini yasamamis olursun.

SEVİP SEVMEDİĞİMİ bie bilmiyorum artık acıma duygusumu alışkanlıkmı aşk değil bunu biliyırum ...seviyorum sadece belkide hastaa diye ..yaşım 40 kı aşkın olsa çerim derdim ama daha 24 düşünüyorum bu sabrı kendimde bulamıyorum ..sabrederim ama belki 3 belki 5 belki 10 sene ama yine boşanırsam kendime yazık olur ...canım ben sadece kendim olsam bu kadar düşünmem ama kızım olunca fazla düşünmem lazım onun geleceği için nasıl iyi olur bilmiyorum ..ben benden gittim abla bundan sonra hayat bittii benim için sen boşanma kararı aldın mı

Hic kendinden gitme lutfen. Yasin cok genc. Hayirlisini iste, kendini ve kizini dusun. Inan bana kesin emin olmadan da donme. Kafan da bunca sorun, yasaminda bunca sorun. Valla mutlu olalim ya. Ben kacinilmaz sonu bekliyorum. Beyefendi dusunmek istyrmus, beni sevip sevmedigini vs. Ben de umursamak istemiyorum artik. Hep ben uzgun, aci ceken ben. Alsin beyefendi guzel guzel antidepresanlarini ohhh hayat ona guzel. O degismezse bu evlilik gitmeyecek zaten. Degismesine umudub var mi dersen, hayir.

Ken ndinden gitme lutfen. Yasin cok genc. Hayirlisini iste, kendini ve kizini dusun. Inan bana kesin emin olmadan da donme. Kafan da bunca sorun, yasaminda bunca sorun. Valla mutlu olalim ya. Ben kacinilmaz sonu bekliyorum. Beyefendi dusunmek istyrmus, beni sevip sevmedigini vs. Ben de umursamak istemiyorum artik. Hep ben uzgun, aci ceken ben. Alsin beyefendi guzel guzel antidepresanlarini ohhh hayat ona guzel. O degismezse bu evlilik gitmeyecek zaten. Degismesine umudub var mi dersen, hayir.

ABLACIM 3 defa şans verdim 8 yıkdır .ama değişen olmadı bide şu gerçek bu hastalık gittikçe ilerliyor ilk zamanlar bu kadar hayatımızı etkilemiyordu şimdi mahvediyor ...sizinki daha başında herhalde eşininki bipolar 2 yani majör depresyon ...bipolar 1 olsaydı manik atak geçirip hastanede yatması gerekirdi çünkü manide kesinlikle kontrol altında tutamazsınız ...eşiniz hipomani atağında demekki...değişmiyor abla değişseydi değiştirebilseydim benim eşim değişirdi her dediğimi yapar ama şu ilaç konusunda burnunun dikine gider senin içinde sevgi varmı

Ben cok sevdim canim, ama bu adami degil ki, benim sevdigim adam degil. Cok buyuk bir askla baslamistik zaten, boyle bir iliskinin buralara gelmesi... Sen kendini ve kizini ben de kendimi ve kizimi dusunmek zorundayiz. Bir hastalik bizi ne hale getirdi, ve en acisi senin sebep olmadigin seylerin hayatini bu hale getirmesi.

ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ İŞTE BABALARDA BİZ KADAR DÜŞÜNSE BELKİ BU DURUMLAR YAŞANMAZDI ...bu hayata eşimin hsta olduğunu bilmeden başladım ben onu kabul ettim ama bizim için bi hapı içmedi ...sebebide hap içmeye üşenmiş ..eşin tedavi olunca aklı başına gelir belki biraz çabalarsa evlilğiniz kurtulur inşaalllah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…