1 yildir calismiyordu, yeni basladi calismaya. Ama isteksizce. Sen kocanla mutlu tabloyu hayal edebiliyor musun kafanda? Bence bunu sor. Mutluluk elbet var bize de ayriysa ayri. Ne ilk ne de son oluruz.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
2,5 yasinda kuzum. Daha cok kucuk ah ahhh
Ben 34 yasindayim. Ah bu yavrular acilarla zamanindan erken olgunlasiyorlar malesef. Iste ben de kizimin etkilenmesini istemiyorum. Bizim icin kotu olacaksa bitsin diyorum. O baska bir alemde yasiyor sanki. O tanidigim adam degil zaten. Bir de hissizlesmesi sanirim bu evliligin sonu olacak.
şuanda iyiymiş gözümle görmeyince inanmıyorum ...canım iyi olunca çok sürmüyorki doktor her sene 1 kere hastalanacak demiş bipolara ek tanı olarak psikoz demiş bu dahada ağırı yani gerçeklikten tamamen kopma durumu psikoz....yaralarımı saramaz beni seviyor bundan şüphem yok ama hiç mücadele yok herşeyi benden bekliyor ..rehber öğretmeni de boşanmak daha iyi dedi..benim vicdanım rahat eşim diyorki sen beni iyi çekiyorsun ...bide abla ben evlenirken eşim hastaymış saklamışlar söylememişler banaBen de inan bu sebepten affedebilirim diyordum ama nafile. Genceciksin canim ya, hem kocan tamamen iyilesti mi ki iyilesse de sana iyi gelecek mi. Yaralarini saracak mi, uzerine titreyecek mi ki fedakarliklarima degsin. Benim vicdanim rahat, seninki de rahat olsun. Oyle bir evde yasamasi da iyi degil kizinin. Herseyin hayirlisini diliyorum ben sadece. Ama bu saatten sonra kendimizi de dusunmeliyiz.
Allah yardimciniz olsun. Elinizden gelen herseyi yapmissiniz. 8 sene dile kolay. Sizinde psikolojiniz bozulmustur artik bu olaylardan. Sizin yaptiginiz fedakarliklari ne yazikki esiniz yapmamis sanirim. O yuzden sizi hakli buluyorum. Bosanmayi tabiki hic kimse istemez ama bazende bosanmak cocuklar icin daha saglikli gelecek olabiliyor. Yaptiginiz bencillik degil 8 senelik sabir vermissiniz ustelik evlenirken hastaliginida saklamislar ama siz yinede sabretmissiniz ve esiniz hic bi caba gostermemis . Hakkinizda insallah hayirlisi olur...
Herkesin ne dusundugu degil senin ne dusundugune bak, kocan bile olsa. Bak sen bu adamla belki bir 10 sene daha yurutursun duse kalka. Kacinilmaz sonu bekleye bekleye. Eee sonra, yine feda edilmis hayat seninki, kizin da buyuyunce aman ne iyi yapmissin anne demeyecektir. Burda aman hasta kocan birakma falan diyenler var ya, onlar depresyonlu manik kocayla nasil yasanir bilmiyorlar. Grip degilki gecsin. Sen kendine ben omrumun geri kalanini da dayacak miyim sorusunu sor kendine canim.
Kimse vermez yillarini emin ol, keskeler dilinde dolanir. Sevmiyorsan boyle bir durumda devam etmek ancak kendine etmektir. Cok gencsin, boyle bir hayati cekmek ve kizina cektirmek zorunda degilsin. Simdi bunu da bekara bosanmasi kolay gelir mantigiyla yazmiyorum biliyorsun. Beraber mutsuzluktansa ayri mutluluk. Ha bir de su elindekini koru daha iyi olmazsin diyenler var ya, sen zaten iyi degilsin ki. En azindan korkukarini yasamamis olursun.
SEVİP SEVMEDİĞİMİ bie bilmiyorum artık acıma duygusumu alışkanlıkmı aşk değil bunu biliyırum ...seviyorum sadece belkide hastaa diye ..yaşım 40 kı aşkın olsa çerim derdim ama daha 24 düşünüyorum bu sabrı kendimde bulamıyorum ..sabrederim ama belki 3 belki 5 belki 10 sene ama yine boşanırsam kendime yazık olur ...canım ben sadece kendim olsam bu kadar düşünmem ama kızım olunca fazla düşünmem lazım onun geleceği için nasıl iyi olur bilmiyorum ..ben benden gittim abla bundan sonra hayat bittii benim içinsen boşanma kararı aldın mı
Ken ndinden gitme lutfen. Yasin cok genc. Hayirlisini iste, kendini ve kizini dusun. Inan bana kesin emin olmadan da donme. Kafan da bunca sorun, yasaminda bunca sorun. Valla mutlu olalim ya. Ben kacinilmaz sonu bekliyorum. Beyefendi dusunmek istyrmus, beni sevip sevmedigini vs. Ben de umursamak istemiyorum artik. Hep ben uzgun, aci ceken ben. Alsin beyefendi guzel guzel antidepresanlarini ohhh hayat ona guzel. O degismezse bu evlilik gitmeyecek zaten. Degismesine umudub var mi dersen, hayir.
Ben cok sevdim canim, ama bu adami degil ki, benim sevdigim adam degil. Cok buyuk bir askla baslamistik zaten, boyle bir iliskinin buralara gelmesi... Sen kendini ve kizini ben de kendimi ve kizimi dusunmek zorundayiz. Bir hastalik bizi ne hale getirdi, ve en acisi senin sebep olmadigin seylerin hayatini bu hale getirmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?