8 yıllık eşim bana yabancı geldi

teşekkürler evet ayrılmak istemiyor ama beni kazanmak için mücadelede etmiyor ...bende de mücadele tükendi ..bi önce evi terk ettiğimde aklımda boşanma yoktu ailem boşan sanada yazık dedi hayır dedim boşanmam eşimin yanında olucam geri döndüm ama şimdi gitmek benim için zulüm olacak çünlü 8 yıllık tecrübeme dayanarak yaşadıklarımı düşünerek herşey aynı olacak gibi hissediyorum çünkü 3 defa şans verdim ,,,vicdanım rahat yapılacak herşeyi yaptım ..

Ben de ayrilmanin esigindeyim. 11 yil guzel giden bir evlilik varken, kocamin depresyonu ve sonrasinda ( sanirim depresyonun ardindan suan manik depresif) puffff... O baska biri oldu sanki, hala ilac kullaniyor flort boyutlu aldatma var, simdi de aramizda galiba bitti, seviyor muyum bilmiyorum dedi. Ablasinda kaliyor. Insan biranda
kendini nelerin icinde buluyor kizim var ve onun uzulmesini asla istemiyorum gerci zorla hicbirsey olmuyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cnım benim çok üzüldüm ..aynı kaderi paylaşıyoruz demekki benimde kızım var . damdan düşeni damdan düşen anlarmış..eşin hastanede yattımı ne zaman başladı hastalığı

Yok yatmadi, 1 yili askin suredir depresyonuyla ugrasiyorduk. Ben hep destek vermeye calistim. Ama insanoglu iste. Simdi boyle kalakaldim.

Bir boslugun icindeyim sanki, aldatilmak mi canimi yakan, yaslanmayi dusundugum adamin ortadan gidisi mi yoksa umursanmamak mi canimi yakan bilemiyorum. ( ya da daha sonra yakacak olan) uzulmek istemiyorum, kizim ayrilan ailelerde buyumesin diye affetmeyi bile dusundum. Ama karsimda hic de orali olmayan yaralarima azicik merhem bile surmeyecek biri olunca hersey anlamsizlasiyor sanki. 14 yildir tanidim dedigim adam belki de aramizda bazi seyler bitmistir diyor. Hayat acimasiz yuzunu gosteriyor. Inan ah etmedim bile ona, ucu kizima dokunur kotu olmasin diye. Neler neleeer... O sanki baska dunyada yasiyor

belkide yapıp yapıp karşılığını görmemektir ...kızım için bende endişeliyim boşanmış ailenin çocuğu olmasın diye ama devamlıda ruh hali değişen babayla ne kadar sağlılı büyür bilmiyorum

Evet canim kizimin ruh sagligi nasil iyi olacaksa oyle olsun. Zaten sevmeyen adamla olmaz. Daha dune kadar tahtalara vuran adam... ( nazar degmesin evliligimize diye) yazik herseye yazik... Ve malesef o artik psikologlara gitmek istemiyr. Antidepresanlariyla gayet mutlu.

canım siz daha yolun başındasınız benim eşim 10 yıldır bipolar ...atak zamanında o kadar zorluyorki beni....benim eşim bizi şeytan olarak gördüğünü söylüyor namaz kılıyor kuran okuyor aşırı derecede dine yöneliyor okumuşundur belki .....eşim boşanmak istemiyor son defa şans verdiyor artık benim ona ne güvencim nede inancım kalmadı

Evet canim bu baslangici korkarim. Ben ablasina soyledim bundan sonra siz dikkat edin diye. Ben vicdanen rahatim, belki de Allah yuzume bakiyor da o gidiyor . Ben kocanin dine dustugu bolumlerini gormedim, benimki ise tam tersi dinden sogudu inancini da azaltti. . Ama sen de kendini ve cocuklarini dusun bence, baskasi bizim icin yapmiyir.

eşim aşırı derecede dine düşkün gece 3 de kalkıp namaz kılıyor kuran okuyor 15 defa abdest alıyor içinizde şeytan var okuyumda çıksın diyor ben allahın sevdalı kuluyum sizi kurtarmaya geldim diyor sol elinle bişey ver onu içmiyor sol şeytandandır diyor devamlı hakkını helal et diyor kızıma lailahe illallah demezsen seninle oynamm deyip zorla söylettiriyor ...2 kere hastanede yattı şok tedavisi oldu ...ilaçları içmiyor ....3 defa şans verdim ilaçları içicem dedi ama yanılan ben oldum ..

Kocanin cok ciddi problemleri var, insan yardim etmek istiyor cok da ugrasmissin ama olmayinca olmuyor. Belki onumuzde daha guzel gunler vardir, ayri ama mutlu. Ben hep guclu olmaya calistim hayatta. 15 yasindaydim annemi kaybettigimde, cabucak olgunlasmak zorundaydim. Sonra babamin ikinci evliligi vs. Kocamla tanistigimda 20 yasindaydim, oyle cok asik oldum ki, onsuz nefes alamayacagimi dusunurdum. Onun icin baska bir ulkeye geldim, yine zorluklar yine zorluklar. Ve oyle bir sevgi vardi ki, koruyup sakladigim gun gun buyudugunu zannettigim. Ama ne bileyim ben uzulmekten yoruldum, kahrolmak da istemiyorum. Ayriliksa mutluluk ayrilmaliyiz bence...

Benimki din acisindan garip bir sekilde sogudu. Ama bundan sonra nasil olur bilemem.

Ailemden kimseye de soyleyemiyorum suan icin. Onun ablalarina da yeterince aglastim, artik guclu durmak istiyorum. Kusura bakma yazdikca yazasim anlatasim geliyor o yuzden.

Ve biliyor musun kocan iyilesse, karsina gecip baska hayat istedigini kendisi ayrilmak istedigini bile soyleyebilir. Sunu anladim ki hep anlayis hep destek oyle pek de matah olmuyor erkekler dunyasinda.

inanırmısın şimdi rahatlık batıyor devamlı alışmışm ilaç hastane rapor bunlar benim hayatım olmuş ben ona ömrümü verdim o benim için bi hapı içmedi...sencede varmıdır güzel günler ....eşin aldattımı yani mani döneminde hastalar yaptıklarının bilincinde olmuyorlar ...şuanda hastamı yoksa iyleştimi yaptığından pişmanmı ..eşin kaç yaşında ailesinde genetikmi

Yok iyilesmedi canim, flort boyutlu bir aldatmaydi onunkisi. 1,5- 2 saat muhabbet edip ardindan mesajlasmalar. Ben yurtdisindayim, sirf o iyi hissetsin diye arkadasiyla izmire ellerimle yolladim. Nerden bileyim o arkadasinin benimkini baska kadinla tanistiracagini, oohh sohbet muhabbet. Bense aman kocam iyi olsun derdindeydim.

eşim şimdi iyi o benden ayrılmak istemyor ..mahkemeye gelmedi ..seninle yaşlanmak istiyorun diyor ...senin eşin çalışıyormu

Suan 33 yasinda, genetik degil, antidepresan kullanimi sonrasinda ortaya cikan turdenmis. Pisman mi, pisman cunku utandi. Ama benim yaralarimin onun umrunda olmadigi kesin

Suan 33 yasinda, genetik degil, antidepresan kullanimi sonrasinda ortaya cikan turdenmis. Pisman mi, pisman cunku utandi. Ama benim yaralarimin onun umrunda olmadigi kesin

ilaçlar onu maniye sokmuş ...eşin pişman demekki hastalıktan yapmış ..yani normalde karakteri böylemi

1 yildir calismiyordu, yeni basladi calismaya. Ama isteksizce. Sen kocanla mutlu tabloyu hayal edebiliyor musun kafanda? Bence bunu sor. Mutluluk elbet var bize de ayriysa ayri. Ne ilk ne de son oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…