ama anlaşılan sizden ayrılmak istemiyor.ve hayata tutunacak bişeyler arıyor...
bazen mücadelede tükenir insanda ..eminim sizinde öyle olmuştur ama herşeyi detaylı düşünün son bi kez daha...
düşünceler sonucunda rahat bi vicdan kalıyorsa geriye sorun yok demektir..
umarım bu günleride atlatırsınız
Ben de ayrilmanin esigindeyim. 11 yil guzel giden bir evlilik varken, kocamin depresyonu ve sonrasinda ( sanirim depresyonun ardindan suan manik depresif) puffff... O baska biri oldu sanki, hala ilac kullaniyor flort boyutlu aldatma var, simdi de aramizda galiba bitti, seviyor muyum bilmiyorum dedi. Ablasinda kaliyor. Insan biranda
kendini nelerin icinde buluyorkizim var ve onun uzulmesini asla istemiyorum gerci zorla hicbirsey olmuyor.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bir boslugun icindeyim sanki, aldatilmak mi canimi yakan, yaslanmayi dusundugum adamin ortadan gidisi mi yoksa umursanmamak mi canimi yakan bilemiyorum. ( ya da daha sonra yakacak olan) uzulmek istemiyorum, kizim ayrilan ailelerde buyumesin diye affetmeyi bile dusundum. Ama karsimda hic de orali olmayan yaralarima azicik merhem bile surmeyecek biri olunca hersey anlamsizlasiyor sanki. 14 yildir tanidim dedigim adam belki de aramizda bazi seyler bitmistir diyor. Hayat acimasiz yuzunu gosteriyor. Inan ah etmedim bile ona, ucu kizima dokunur kotu olmasin diye. Neler neleeer... O sanki baska dunyada yasiyor
Evet canim kizimin ruh sagligi nasil iyi olacaksa oyle olsun. Zaten sevmeyen adamla olmaz. Daha dune kadar tahtalara vuran adam... ( nazar degmesin evliligimize diye) yazik herseye yazik... Ve malesef o artik psikologlara gitmek istemiyr. Antidepresanlariyla gayet mutlu.
Evet canim bu baslangici korkarim. Ben ablasina soyledim bundan sonra siz dikkat edin diye. Ben vicdanen rahatim, belki de Allah yuzume bakiyor da o gidiyor . Ben kocanin dine dustugu bolumlerini gormedim, benimki ise tam tersi dinden sogudu inancini da azaltti. . Ama sen de kendini ve cocuklarini dusun bence, baskasi bizim icin yapmiyir.
Kocanin cok ciddi problemleri var, insan yardim etmek istiyor cok da ugrasmissin ama olmayinca olmuyor. Belki onumuzde daha guzel gunler vardir, ayri ama mutlu. Ben hep guclu olmaya calistim hayatta. 15 yasindaydim annemi kaybettigimde, cabucak olgunlasmak zorundaydim. Sonra babamin ikinci evliligi vs. Kocamla tanistigimda 20 yasindaydim, oyle cok asik oldum ki, onsuz nefes alamayacagimi dusunurdum. Onun icin baska bir ulkeye geldim, yine zorluklar yine zorluklar. Ve oyle bir sevgi vardi ki, koruyup sakladigim gun gun buyudugunu zannettigim. Ama ne bileyim ben uzulmekten yoruldum, kahrolmak da istemiyorum. Ayriliksa mutluluk ayrilmaliyiz bence...
Ve biliyor musun kocan iyilesse, karsina gecip baska hayat istedigini kendisi ayrilmak istedigini bile soyleyebilir. Sunu anladim ki hep anlayis hep destek oyle pek de matah olmuyor erkekler dunyasinda.
Suan 33 yasinda, genetik degil, antidepresan kullanimi sonrasinda ortaya cikan turdenmis. Pisman mi, pisman cunku utandi. Ama benim yaralarimin onun umrunda olmadigi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?