Koç burcu :) el şakalarına bayılır. kendi sevdiği şeyi size baskı yapara kabul ettir. Ama her zaman yapmaz. Kolay kolay fikirlerinden ödün vermezler. hareket ve ekşin severler. Bıçak ve kesci delici aletlere merakları vardır. Kanlı vurdulu kırdılı filimlere bayılırlar. Ona sevgini gösterdiğin ve sana el temasını izin verdiğin sürece yaptıramayacağın iş yok. sende el şakası yapıcan tabi :)))) sürekli temas halinde olucan onunla. O ateş burcu sen su grubusun. Çok hasassın o yüzden onun yaptuklarına çok kırılmışsındır :)))))
Koç burcu sürekli sevgi ve ilgi bekler. Kedi sever gibi sürekli sevgi göstereceksin. Aslanım paşam :)) poh poh... Kardeşin Burcu çok iyi tanırım kendilerini.
Doğru biraz ilkellikleri vardır ama ehlileştirmek eşlere kalmış :))
suskun sultan burçlarımız ters okumuşsun koç burcu olan "ben"im, el şakalarından da pek hoşlanmam hele de kafama yapılandan, yengeç burcu olup da kıskaçlarıyla beni tutmuş olan da eşim...
suskun sultan burçlarımız ters okumuşsun koç burcu olan "ben"im, el şakalarından da pek hoşlanmam hele de kafama yapılandan, yengeç burcu olup da kıskaçlarıyla beni tutmuş olan da eşim...
Lovelinya, boşanmayı tehdit olarak kullanmamdan nefret ediyor - bunu duymak istemiyor. Bunu bir silah gibi kullanamam ona karşı.
Boşanma kelimesi ağzından çıkmamalı beni seviyorsan diyor.
Beni ilk başta dinliyor zaten ama dediğim gibi sonra yine eskiye dönüyor. Beni hala sevdiğini biliyorum, yani çünkü beni yalnız bir yere göndermiyor, herşeyi birlikte yapıyoruz. Ama o benim ailemi sevmiyor, ben de onun ailesinden nefret ediyorum. Bir de tatil anlayışımız bile farklı, o bir tarlada birşeyler ekmeyi seviyor, tatilini bu şekilde geçirmek istiyor, bense gezmeyi yeni yerler görmeyi istiyorum, zaten tarlada böcek fobim olduğu için kafayı yiyorum...Yiyeceklerdeki zevklerimizin de farklı olması bazen sıkıntı oluyor, ben neyi sevmiyorsam o onu seviyor, ve annesiyle çok yakın olması da beni huzursuz ediyor, eve ne yapılıyorsa kayınvalideme de hemen yapılıyor, hergün annesiyle 3-4 kez konuşuyor telefonda, yüzyüze de mutlaka 2 kez görüşüyorlar günde.
evlilk kesinlikle mücadele gerektiren bişey ama benim hiç bir zaman savaşçı bir ruhum olmadı, ben sesimi hiç evlenene kadar yükseltmedim, hiç kimseyle en ufak sorun tartışma yaşamadım, ama şimdi neden böyle hırçınım artık bilmiyorum...değiştirebileceğim birşey yoktu, ben birisine baskı da uygulayamam zaten, eşimin ailesi bana laf sokarken eşim yanımda değilken yapıyorlardı, o yanımızdayken diyemezlerdi herhalde. Ama onun yanında söyledikleri şeyler de oldu, eşim de sessiz kaldı, savunmadı çünkü onlarla aynı düşünüyordu.
Eşimle hep bahsettiğim gibi farklı konularda tartıştık, evliliğin her yılında farklı şeyler, ilk yıllarında klasik kıskançlık tartışmaları, daha sonra hamilelikte beni çok ihmal etti, her akşam bilgisayar odasına girip orada oyun oynuyordu, sigara içtiği için de yanımda oturmamı istemiyordu (normalde ben de aynı odada olurdum daha önceleri), daha sonra çocuk oldu, bebek hasta olduğunda uyumadığında hep ben ayaktaydım, normalde de zaten öyleydi, hiç destek olmadı, oğlum biraz da kiloluydu, ayağımda sallamaktan topuklarım hasar gördü, ağrı çektiğim halde, biraz da ben sallayyaım demedi, bunları da hep konuştuk onunla, konuşmadan barış yapmadık asla, bir süre düzeldi herşey ama çok kısa süreliğine...bigün çocuk yüzünden kavga ettik, bana biberonunun yerini sordu, ben de artık yorgundum, sinirliydim bilmiyorum dedim sert bi sesle, o da nasıl bilmezsin diyerek el kaldırdı (yani birbirimize giridğimiz tartışmanın da konusuna bak), ama vuramadı, vursaydı biterdi zaten...
Bir kere daha el kaldırdı, onda da yine çocuk yüzündendi.
Oğlumuz da hep gece geç yattığı için ben zaten onu ayağımda sallarken hep uyuyakalıyordum. Benim de hatalarım oldu, mesela ben kimseye müdahale etmeyi sevmiyorum, baskıyla birine iş yaptırmayı sevmiyorum, mesela bilgisayar oyunu oynamamsını rahatsız olduğumu söyledim bir süre oynamadı ama sonra yine izin almaya başladı benden, koskoca adam benden izin isteyince ben de kendimi kötü hissedip izin verdim, sonra yine her gece oyun oynamalar başladı...En son da ablama borç verecektim, orda ortalığı karıştırdı, ve iftara çağıran diğer ablama da gitmedi sırf ablamın eşini sevmediği için. Ama benim aileme de ayıp etmiş oldu. Ben ne kadar eşimle küs olduysak da onun ailesi çağırdığında hep gittim...Ama bundan sonra ben de gitmeyeceğim.
Bilgisayar neredeyse bütün iletişiminizi koparmış.
Çocuk uyuduktan sonra giriyor diyorsunuz, zaten birbirinize ayıracağınız tek vakit o zaman.
Özellikle o zaman bilgisayara girmemeli.
Hastalık olmuş.
Sizinle birlikte olmak yerine bahaneler uydurup (terliymiş filan), hala oyun oynaması
üstüne bir de kendi hatası yüzünden size küfür etmesi hiç anlaşılır değil.
Aslında bahsettiğiniz şeyler aldatma,dayak gibi evliliği temelinden sarsacak şeyler değil belki
ama gerçekten ağır şeyler. İki yabancı gibi olunacaksa, yabancılıktan öte bu kadar kopuk ve saygısızca bir ilişkiyi devam ettirmekte kolay değil. Evliliğinde anlamı yok o zaman.
Boşanma kararı alırsanız da haksız değilsiniz elbette.
Eşinizi yasaklarla ya da başka yolla önce bilgisayardan koparmalısınız bence.
İlk önce dikkat ediyor, sonra yine devam ediyor diyorsanız, o zaman o başladığı zamanlarda
ısrarla uyarmaya ve koparmaya devam etmek lazım.
Bunun sonucunda kızıyor, kopamıyor,size kötü davranıyorsa, o zaman oturup bundan sonra ki
hayatını bilgisayarıyla geçirecek. Hayırlısı.
Eğer kararsızlık yaşıyor ve birşeylerden emin değilseniz, evlilik terapistine gitmeden bence boşanmayı düşünmeyin...
Ama birşeylerin düzeleceğine dair ümidiniz yoksa, tamamen ayrı kulvarların insanları olduğunuzu düşünüyorsanızda elbette bir takım şeyleri zorlamanın ve içinizde birikim yapmanın alemi yok...
Dediklerinize bakılırsa şuan ciddi anlamda depresyon hali yaşıyorsunuz...Halsizlik, fazla uyuma, yorgunluk,isteksizlik,olumsuz düşünceler vs. belirtiler tam gaz almış gidiyor.
Size tavsiyem, böylesine ciddi bir kararı önce bir psikiyatıra gittikten sonra vermeniz. Hemde vakit kaybetmeden
Sağlam kafayla alacağınız karar; sizin için en sağlıklı,en sağlam ve en hayırlı olanı olacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?