- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
ben oyun oynayamıyorum, yapamam, yalan söylerken bile belli ederim...
kişiliğime ters ve gereksiz yere fazla düşünceliyim, birine zorla iş yaptırınca kendimi kötü hissederim, yani adama istemediği bi işi yaptırdım deyip yine üzülürüm,zaten benim söylememle yapınca yüzü de farklı oluyor ya da illa off deyip isteksizce yapar.
Çok büyük sıkıntılar yok gibi görünüyor.
Yaşayan bilir tabi, kimine göre küçük kimine göre büyük.
Siz aslında kendi içinizde cebelleşiyorsunuz.
Yasak koyuyorsunuz diye neden üzülüyorsunuz ki.
Gerekiyorsa koyacaksınız, bunun içinde üzülmeyeceksiniz.
Evli bir insanın, çocuğu olan bir insanın, devamlı bilgisayar başında zaman öldürmesi bana da ters.
Bu konuda yasak koyarken, onu zorluyorum, sıkıyorum diye düşünmeyin.
Biraz kendinizi, çocuğunuzu düşünün.
Hep karşı tarafı düşünmekten oluyor bunlar heralde.
Biraz kendinizi düşünün, kendi isteklerinizi düşünün.
Hep eşinize uyum sağlamaktan, kendinizi unutmuş ve sıkışmışsınız sanırım.
Eşinizin ailesiyle günde 4 kere telefonla, 2 kere yüzyüze görüşmesi bana da fazla geldi.
Bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz mi bilmiyorum ama, getirmediyseniz,
azar azar azaltmasını isteyebilirsiniz.
Siz nasıl bir çok konuda fedakarlıklar yapıyorsanız, eşiniz de yapacak tabi.
O da size uyum sağlayacak, hoşlanmadığınız şeyleri, yasakla ya da başka şekilde yapacak.
Açık açık kendinize dert ettiğiniz şeyleri eşiniz biliyor mu, çünkü bana sadece siz içinizde sıkıntı yapıyorsunuz gibi me geldi.
Açık açık konuşmakta fayda var, boşanma konusunda acele etmeyin bence.
Ayrıca daha sağlıklı düşünmeniz açısından, bir yardım almanız faydalı olabilir.
Annem her zamna odanı topla der ve ben her zaman oflarım uflarım. ama alıştım :))))
Birde şu burçları iyi araştır çok yardımcı oluyor..
Sizin burçlarınız ne? Siz taminen Aslan - başak- yengeç ?
Çok büyük sıkıntılar yok gibi görünüyor.
Yaşayan bilir tabi, kimine göre küçük kimine göre büyük.
Siz aslında kendi içinizde cebelleşiyorsunuz.
Yasak koyuyorsunuz diye neden üzülüyorsunuz ki.
Gerekiyorsa koyacaksınız, bunun içinde üzülmeyeceksiniz.
Evli bir insanın, çocuğu olan bir insanın, devamlı bilgisayar başında zaman öldürmesi bana da ters.
Bu konuda yasak koyarken, onu zorluyorum, sıkıyorum diye düşünmeyin.
Biraz kendinizi, çocuğunuzu düşünün.
Hep karşı tarafı düşünmekten oluyor bunlar heralde.
Biraz kendinizi düşünün, kendi isteklerinizi düşünün.
Hep eşinize uyum sağlamaktan, kendinizi unutmuş ve sıkışmışsınız sanırım.
Eşinizin ailesiyle günde 4 kere telefonla, 2 kere yüzyüze görüşmesi bana da fazla geldi.
Bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz mi bilmiyorum ama, getirmediyseniz,
azar azar azaltmasını isteyebilirsiniz.
Siz nasıl bir çok konuda fedakarlıklar yapıyorsanız, eşiniz de yapacak tabi.
O da size uyum sağlayacak, hoşlanmadığınız şeyleri, yasakla ya da başka şekilde yapacak.
Açık açık kendinize dert ettiğiniz şeyleri eşiniz biliyor mu, çünkü bana sadece siz içinizde sıkıntı yapıyorsunuz gibi me geldi.
Açık açık konuşmakta fayda var, boşanma konusunda acele etmeyin bence.
Ayrıca daha sağlıklı düşünmeniz açısından, bir yardım almanız faydalı olabilir.
Yazdıklarınızı okudum yorum yapmakla yapmamak arasında gidip geldim ve işte yazıyorum.Bence evliliğinizin gidişatı ile ilgili karar vermek için yanlış bir zaman biraz bekleyin; eşinizi düşünmek yerine kendinize dönün hatta psikolog yada psikiyatriden yardım alın.İnanın ben evliliğim için şuan bunu yapıyorum düşünmeyi bıraktım zamana bıraktım herşeyi mutlumuyum hayırr.Ama huzursuz değilim hiç değilse.Eşinizin anne sevdası asla bitmez konuşmakla çözülecek mesele değil bu konuda yapılacak bişey yok üzgünüm.Ortak zevkler konusuna gelince;elbette insan her konuda olmasada bazı konularda aynı şeylerden zevk almalı aksini iddaa eden arkadaşlara katılmıyorum aynı şeylerden zevk almak hayatı sıkıcı kılmaz aksine güzelleştirir.Ailelerin anlaşması ve denk olması ne kadar önemliymiş bende evlenince anladım annem hep derdide aldırmazdım;büyük hataymış.:1no2:Arada oğlunuzun olması diye bişey yok bence ;karar alırken oğlunuzu kararlarınızın dışında tutun huzursuz bir ailede mutsuz anne ve babayla büyümekdense ayrı ama mutlu ve ilgili ebeveynlerle hayat geçirmek inanın çok daha iyi.Önce kendinizi düşünün sonra oğlunuz gelsin.Ama acele etmeyin aslında size söyleyebileceğim yegane şey bu acele etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?