- Konu Sahibi afrikalikezban
-
yaaaaa bu çizelgeyııı eklıyemıommm cildırıcannnnn
Bu sayfada yazanları takip ederek yapmayı denedin mi? Ben öyle yapmıştım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Günaydınlar herkeseee
heleee gardaşlılarrrr günaydınnn günaydınn hepinizi selamlıyorumm canlarımm benımm
oncelıkle 2 gundur yokum c.tesı alısverıs kuafor ayarlama telaşesi vardı pazarda nişann cok eglendım cok eglencelı geçti bütün kurtlarımı döktüm
ve ben c.tessı pazar aşırı yidim aşırıı yanı hanı ekmek kola tarzı seyler yok ama ipin ucu kactı..sabah uyandım aynaya baktım ve dedımkı afrıkalıı kendine gelllllllllll kızımmm sen bı ayda yaklasık 6 kılo verdın az mı buu derhalll eskı dısıplıne burunuyorrr ne kendıne nede gardaşlılarına ıhanet etmıyorsunn karar aşamasını yenıledıkten sonra bugunun anlam ve onemını ıceren kılomu tartım kargodan gelınce yazıcam lıstemızıde olustururuz ....
sırkelı suyumu ve sekersız nescafemı ıctımm 9lu çayımı demledım onuda bırazdan yudumlucamm güzel bir gün gecırmemız dılegımlen
AFRİKALI BACINIZ KEZBAN
günaydın canım naber..
iyiyim canım sağol.
neler yaptın hafta sonu ?
bide sen lazer yaptırıyormusun
hepınıze tekrar merhaba kızlar cankek aynen oyle kacırdım ama toparlandım canımm
bu arada kılo cızelgesı bolumunu buldum yaptım amma ve lakın kullanıcı kontrol panelınde ımza panelı varmıs bulamıomm oraya yapıstırmam lazımmmıssss bılen ykmuu
cumartesi ehliyet sınavım vardı pazar da kuzenimin düğünü bende zaten düğünde abarttım biraz yemeği.
lazeri kışı doğru başlayacağım yeni evli sayılırım maddi olarak anca toparlanıyoruz da bide şimdi sıcaklarda gidemicem doğrusu
niye sordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?