80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

Merhabalar Hayırlı bereketli bir gününüz olsun inşallah hepinize

Ben akşam menüme geçeyim hemen; (AmorSiempre hoşgeldin bu arada )

Akşam; 7 adet minik boyutlarda köfte
bir kase bulgur pilavı
yarım dilim ekmek
yoğurt

Ara; baya bi dondurma yedim :)

Sonra da 1 saat kadar bisiklet turu attık eşimle sokaklarda, çok tempolu diildi ama keyifliydi egzersiz yerine geçer ümidiyle

günaydın kızlar akşam ki menüm

2 kepçe türlü
2 kepçe bulgur pilavı
salata ve ayran

arada çay ve 1 avuç kuruyemiş

sabah kahvaltısı

1 tane incir ( kuru değil )
1 tane de açma ve çay

slm kızlar.
dün akşam işten sonra yediklerim

akşam yemeği
börülce yemeği çorba kasesi kadar
büyük salata tabağı salata

ara öğün 3 adet kayısı.

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
5 zeytin.

ara öğün salatalık.

bu arada sabah tartıldım ve çarşambadan bu yana 700gr vermişim inanamadım.

Ben yediklerimi bir gün sonra yazmaya karar verdim karıştırmamak adına
bu sabah tartıldım (biliyorum ki yanlış yaptım) aynı kilodayım doğal olarak Ama Pazartesi başlangıç kabul ediyorduk di mi, ancak benim şişkinlik dönemim şu an belki de bu hafta 0 kg kaybı olabilir

heleee gardaşlılarrrr günaydınnn günaydınn hepinizi selamlıyorumm canlarımm benımm

oncelıkle 2 gundur yokum c.tesı alısverıs kuafor ayarlama telaşesi vardı pazarda nişann cok eglendım cok eglencelı geçti bütün kurtlarımı döktüm

ve ben c.tessı pazar aşırı yidim aşırıı yanı hanı ekmek kola tarzı seyler yok ama ipin ucu kactı..sabah uyandım aynaya baktım ve dedımkı afrıkalıı kendine gelllllllllll kızımmm sen bı ayda yaklasık 6 kılo verdın az mı buu derhalll eskı dısıplıne burunuyorrr ne kendıne nede gardaşlılarına ıhanet etmıyorsunn karar aşamasını yenıledıkten sonra bugunun anlam ve onemını ıceren kılomu tartım kargodan gelınce yazıcam lıstemızıde olustururuz ....

sırkelı suyumu ve sekersız nescafemı ıctımm 9lu çayımı demledım onuda bırazdan yudumlucamm güzel bir gün gecırmemız dılegımlen

AFRİKALI BACINIZ KEZBAN

Hayırlı sabahlaaar Ben cumartesi pek abartmadım, Pazar da hafifçe kaçırdım
1 gün sonra yazıcam demiştim ama unutuyorum yazmak da zor geldi

Sabah; 1 haş. yum., 1.5 dilim e.m. ekmek, 1 fincan kahve, kekikli z.yağı, 1 kk peynir, 1 tk bal.

Bu arada ben ay halimdeyim. O yüzden kilomu 81,6 olarak bildireceğim. Çünkü fazla çıktım tartıda

günaydın tatlım bak ne güzel toparlanmışsın hemen.aslında bende haftasonu kaçırdım ama kilo aynı 75 (dijital değil ya)

hepınıze tekrar merhaba kızlar cankek aynen oyle kacırdım ama toparlandım canımm

bu arada kılo cızelgesı bolumunu buldum yaptım amma ve lakın kullanıcı kontrol panelınde ımza panelı varmıs bulamıomm oraya yapıstırmam lazımmmıssss bılen ykmuu

kızlar cumartesi sabah yediklerimi yazmıştım sonra yazlığa gittiğim için yazamadım.

cumartesi öğlen
bamye yemeği
bol yeşillikli salata

ara öğün süt 200ml

akşam ızgara balık
bol salata

ara öğün 1 elma

pazar

sabah

1 dilim buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
roka

ara öğün

kelogs special k kraker domates ve fesleğenli

öğlen

fırında yağlı kagıtta sebze kızartması
2 kaşık makarna

ara öğün

1 kase yoğurt

akşam
ızgara el ayası kadar tavuk göğsü
2 adet köfte
börülce ekşilemesi

ara öğün 2 dilim karpuz

iyiyim canım sağol.

neler yaptın hafta sonu ?

bide sen lazer yaptırıyormusun

cumartesi ehliyet sınavım vardı pazar da kuzenimin düğünü bende zaten düğünde abarttım biraz yemeği.
lazeri kışı doğru başlayacağım yeni evli sayılırım maddi olarak anca toparlanıyoruz da bide şimdi sıcaklarda gidemicem doğrusu
niye sordun canım

canım kendi kilo cizelgeni mi yapıştıracaksın benimki gibi ?

ben yaptırıyorum canım ondan sordum.
görüşürüz belki bi ara.

canım ımza panelıne dıyorlar amma sen nereye yapıstırdınnn

canım kendi profilinde hakkımda kısmı var orda çizelge yazıyor oraya yapıştıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…