80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

sabah

1 tane küçük ekmek kaşarlı tost

maydonoz domates peynir ve reçel

2 fincan çay

öğlen

yarım ekmek içi alınmış beyaz peynirli dürüm yaptım yanındada 1 avuçtan az ceviz yedim ve çay içtim

şimdiye kadarda 1 lt su içtim

afiyet olsun rüzgar hafif bir menü
ben dün 4 kare çikolata yemiştim yazmayı unutmuşum :26:

bn de kepek ekmek+ice tea+ kabak yemeğimi yiyorum

sağol canım Allahtan çikolatayla aram yok. yoksa daha cok kilo alırdım eşim cok seviyor çünkü.

senin menünde güzelmiş. bidaha ki gittiğimde diyetisyene sorucam bende ice tea falan içebilirmiyim diye.

sıcakta insan serin bişeyler istiyor.

anladımm canım en ıyısını yapıyorsun o zaman yerken mıde bulanması yedıgınden emın olmamak vs ne kdr sen temız yapsanda etraftakılerden bıle tıksıntı olabılıyor

evet canım o yüzden çarşamba hariç eve gidiyorum öğlenleri.
çarşamba evimin önünde pazar kuruluyor o yüzden gitmiyorum.

BÖLGELES İNCELME için bir kür kızlar aktarcıda bırıne hazırlatıyor fabrıka urunu degıl yanı ıcınde kil,kakao yagı,portakal kabugu yağı bırde saydıgı bıkac yag var gunde bır kez suruluyor ıkı gundur duzenlı suruorum bgn uc olacak aksama ıncelme gozle goruluyor

bu kürü vucuduna sürdükten sonra yürüyüşe felan mı çıkıyosun peki yada yaptığın bişey var mı

bu kürü vucuduna sürdükten sonra yürüyüşe felan mı çıkıyosun peki yada yaptığın bişey var mı

canlarım arastırdım ve sanırım buldum benımkıde buuuuu ıste aynısı

ben ısten eve yurudugum ıcın aksam suruorum ama aktarcı spora grk yok olursada faydası olur neden olmasın demıstı

peki bu aldıklarını fiyatları nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…