80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

ınce lavasın ıcınde 5 adet cıkofte yedım bı ayranla :18::18: bol marul maydonozluydu cok mu abarttım kı canım cok cektı ama aksamı sadece sutle gecırmeyı dusunuyorum ?

başardımmm çizelgemiii insan ayrı bı motıve oluyorr yo cızelgeye baktıkca ama bu genede cıgkofteyı bol lımonlu maruluu şapp şapp yedıgım gercegını ortadan kaldırmıyor

Öğle: 1 kase çorba + ekmek

Kızlar işlerden anca girebildim, afrikalı akşamı sadee sütle atlatıra kahvaltıda bu seferçok acıkmış olacaksın en azından peynirli salata gibi bir şey yemeni tavsiye ederim

Kızlar işlerden anca girebildim, afrikalı akşamı sadee sütle atlatıra kahvaltıda bu seferçok acıkmış olacaksın en azından peynirli salata gibi bir şey yemeni tavsiye ederim

bı kasık bırsey yerım cok mıdem kazınırsa tabıkıde ama bakalım aksam olsunda hele bır suanda su ıcıyorum bol bol bulgurlar şişti iyice ıcımde

bırsey yemesem dahı sutume yulaf kepegımı koyar yerım ıhmal ettım onuda bayadır

ben geldim öğle yemeğinde kuru fasulye pilav vardı bu sıcakta da gitmiyo.Allahtan yanında cacık ile bir dilim vardı da aç kalmadım.ama şimdi açıktım mavi yeşilin elmalı bisküvisinden yiyorum şekersiz çay ile...

tatlım listen güzel olmuş bak azmettin başardın aynı şekilde kilo vermek konusunda da azminin devamını diliyorum

tatlım listen güzel olmuş bak azmettin başardın aynı şekilde kilo vermek konusunda da azminin devamını diliyorum

cızelgemı dıyorsun sanırım canım evet azımlıyım cıddı manada ınatta denılebılır belkı burcumun bır ozellıgı hatta en ıyı ozellıgı dıyebılırım yerıne ve konuya gore tabı ama ben zaten sacma sapan konularda ınatlasmam ınatlasıyorsam vardır bır nedenı suan dıyetle ve ciciş ciciş yemeklerle mamalarla savastıgım gibi

benimde bugün su şişem yok getirmemişim bardak bardak içiyom o da gitmiyo fazla benimde anca 1 lt olmuştur

hiç yoktan iyidir be bacımmm ....

bu arada kızlarrrrrrrrrrrr dün nişanda benı ıkı aydır gormeyen arkadaslarımmm zayıflamıssın sen afrıkalı dedılerr cok mutlu oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…