- Konu Sahibi afrikalikezban
-
cızelgemı dıyorsun sanırım canım evet azımlıyım cıddı manada ınatta denılebılır belkı burcumun bır ozellıgı hatta en ıyı ozellıgı dıyebılırım yerıne ve konuya gore tabı ama ben zaten sacma sapan konularda ınatlasmam ınatlasıyorsam vardır bır nedenı suan dıyetle ve ciciş ciciş yemeklerle mamalarla savastıgım gibi
sağol canım senin tartı gelmedi mi daha bakem
ay evet canım çizelgeni kasdettim.burcun ne bakem senin
kızlar size bişey sorcam patlıcan köftesi nasıl oluyor ben hiç duymamıştım. kayınvalidem akşam yemeğe davet etti.patlıcan köftesi pilav çorba salata varmış menüde de
terazi yükselenimde boğa senınn nedır ?
80 kilo ve 1.50 boyundayım çabalasam da veremiyorum çalışıyorum öğle yemeği de yok
en azından bildiğiniz etkili yardımcı olabilecek bir çay tarifiniz falan var mı
sanırım patlıcan kebabı demek ıstemıs .....
uzuncana dogranıyor boyuna patlıcanlar ınce ınce kızartılıyorsonra arasına kofte yuvarlak bıcımde seklı koftenın yerlestırılıyor ve patlıcan kofteye sarılıyor uste domatel dılımı bı kurdan saplıyorsun can evınden patlıcana koftyle butunlessın dıye fırında pısırılıyorr ayy agzımın suyu aktı bea
80 kilo ve 1.50 boyundayım çabalasam da veremiyorum çalışıyorum öğle yemeği de yok
ona islim kebabı yada kürdan kebabı diyorlar deme ben öyle biliyorum evde de yaptığım bişey ama kaynana patlıcan köftesi diyince acaba başka bişey mi diye size soram dedim tatlım akşamı merakla bekliyorum çünkü ben patlıcan hastasıyım neli olsa yerim özellikle bu aralar favorim közlenmiş patlıcan salatası
evet en azından hazır gıda fast food abur cubur yememeye çalışıyorum (Ne biçim işyeri ise işte öğle yemeği yok)
bende patlıcana bayılıyorum nesı olsa yerım valla kızartması olmuyor ıste su sıralar
bel fıtığı ameliyatı oldum 2 sene önce vermem gerekirken üstüne bide aldım 12 kilo kadar çok konforsuz rahatsız bir hayatım var doktora da gidemiyorum şimdilik ne zaman ne para imkanım var
evet canım haklısın.bugün herkes bilgilerini vercek sen de listeyi oluşturcakmısın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?