- Konu Sahibi afrikalikezban
-
anladım canım alısırsın bu konuyaıstersen burda kalırsın ıstersen cankekın dedıgı gıbı sana yakın bı topık bulursun ... ayrıca gecmıs olsun fıtıgın ıcınde ... ama dedıgım gıbı sen kararını verırsen her sekılde ogle yemegı ıcın kepeklı ekmeğe sandvc yapıp goturur genede yersın suyunu ıcersın yesıl cayını ıcersen sonuc olarak ıstersen başarırsın azimle s...çan duvarı delermış derlerrr
canım ben degıl dıger arkadas yapacaktı ... ben ona mesajla yazdım amma cevap vermedı ... gız ıcerde hoşlaştıgım erkek var tip bakıyor ama ben burnumdan kıl aldırmıom mukellefımızde
aferin ayıp bakılmaz öyle erkeklere.şaka tatlım şaka sende hoşlanıyorsan arada göz ucuyla süz.yakışıklı mı ? bu arada sen kaç yaşındaydın
hoşgeldin canım öncelikle kararını ver.hedefini koy ve kendine bi arkadaş ya da bi grup bul.insanı çok motive ediyor.
şimdi kızlar biz neler yapıyoruz.
öncelikle sirkeli su sabah akşam içiyoruz
günde iki bardak yeşil çay
ara öğün atlamıyoruz (meyve yada form bisküvi)
en az yarım sa yürüyüş - egzersiz-ip atlama tabi daha çok olsa süper olur ama ben yapamıyorum
ve benim en çok hata yaptığım ve atladığım yer sabah kahvaltısını tam yapıyoruz.
başka neler yapabiliriz....hadi güzeller birlikten kuvvet doğar..
VEE yuruyuss gercekten cok cok onemlıı en az bır saat tempolu gunde yurumekkk ımkanlar el verıyorsa 2 saat 3 saaat bolebılırızde 1.5 saat sabah 1.5 saat aksam gıbı
ona ıstesemde bakamam bırde bende oyle suzme modu pek olmuyor yapamıyorum yanı asıl hoslanıyorsam kacacak delık ararımyakısıklı evet 23 yasındayım cnm
ılave olarak 1 bardak lıht sute 1 corba kasıgı yulaf kepegı karıstırıp sabah akam ıcebılıırızmetobolzmayı hızlandırır tokluk hıssı verır wc ıhtıyacını kolaylastırır ve bıcok faydası var
yulaf kepeği marketlerde olur mu aktardan falan mı alcaz
kızı anneme her sabah bırakıp akşam alıyorum işyerine de yürüyüp gidip geliyorum günde 1 saat hafif tempolu yürüyorum zaten
yulaf kepeği marketlerde olur mu aktardan falan mı alcaz
ozaman salla hedefine ulaş ve erkekleri peşinden koştur... hadi tatlım sana bi diyet hikayemi anlatayım mı
erkek arkadaşım askere gitti 5,5 ay yok.ben o zamanlar da yaklaşık bu kilolardayım bi azmettim yürüyüşler diyetler bide inceltici kremler sonuç :havaalanında karşılamaya gittim giyimimi de değiştirdim mini etek dize kadar çizme saç makyaj falan seninkinin dibi düştü.şimdi eşim hala daha söyler ozaman çok farklıydın diye.
sözün kısası tatlım erkekler herzaman dış görünüşe bakar ve hep daha fazlasını isterler.ama onların ne istediği değil senin kendini nasıl hissettiğin önemli. :)
terleye terleye adaptasyonla yurusen fena olmaz hanı
eve dönerken sorun olmaz da işe giderken terli terli bilmem gerçi istemesemde terliyorum
eve dönerken sorun olmaz da işe giderken terli terli bilmem gerçi istemesemde terliyorum
off eve gitcem şimdi ne yemeği yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?