- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
valla canım sen bılırsın bıraz ısteklı olman sart ben sırt cantamı takıyorum ustumude degıstırıyorum ıse gelınce yanı
he he he annem yapıyor yemek yapma derdim yok önüme hazır geliyor yiyorum kilo derdim varrrr
Çok geriden geliyorum bugün :)
eveeet herkeş nitfen özelden kilo bildirimini yapsın sürpris tablomuzu yayınlayalım.
İsterseniz pazar bildirin pazartesi yapmış olurum. Ya da pazartesi sabah bildirin yapayım hiiiç farketmez
walla benim annem yazlıkta burda olsaydı kesin yparadı ki beni asla yalnız bırakmazdı diyette. Hatta izin al gel diyor iki hafta diyetini düzene sokalım sonra kendin devam edersin.
,walla benim annem yazlıkta burda olsaydı kesin yparadı ki beni asla yalnız bırakmazdı diyette. Hatta izin al gel diyor iki hafta diyetini düzene sokalım sonra kendin devam edersin.
ben 80 kiloyum annem 100 . Ama annemin hiiiçççç kilo gibi bir sorunu yok diyet miyet hak getire kadın et yemediği zaman doyduğunu anlamıyor ah anne ahhh genede benim yaşımda 55 60 kilo falanmış
Örnek tablomus kızlar, kişi listesi afrikalı sana emanet bana kesin liste vermelisin :18:
verilen kg yu 'bu hafta' anlamında düzenleyeceğim. Tablodaki ibareler hakkında değişiklik yapabilirim tabii, fikir verirseniz
o zamann herkess öncekı kılosunu suankı kılosunu ve hedef kılosunu yazsınsende duzenlersın tabloya bayıldımm canımmm
o zamann herkess öncekı kılosunu suankı kılosunu ve hedef kılosunu yazsınsende duzenlersın tabloya bayıldımm canımmm
kızlar kızmazsanız bişey dicem oda arkadaşımız pişmaniye getirmiş çok tazeydi 1 tane yedim
verilen kg yu 'bu hafta' anlamında düzenleyeceğim. tablodaki ibareler hakkında değişiklik yapabilirim tabii, fikir verirseniz
ben velosipet e özel mesaj attım olmuştur herhalde
aaaa beni de yazın tablaya ekleyin çarpın bölün işte neyse . Sabah aç karnıma tartılcam
aaaa beni de yazın tablaya ekleyin çarpın bölün işte neyse . Sabah aç karnıma tartılcam
bir taneden birşey olmaz canım endıselenme ..... ogleden kalan cıkofte dolapta ıcımdekı seytan durtuyor ama ben ona aldırıs etmıyorummm suyumu bıtırmeye calısıyorummmsımdı bır sıgara yakacagım gun sonuna gelmek uzereyımm ...
DUYURU : HERKES ONCEKI SIMDIKI VE HEDEFF KILOSUNU PAYLASSIN CIKMADANNNNN !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?