80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

valla canım sen bılırsın bıraz ısteklı olman sart ben sırt cantamı takıyorum ustumude degıstırıyorum ıse gelınce yanı

sen iyiymişsin ya . Zaten her gün kızı bırakıyorum anneme seyahat eder mi bir sürü şey kendimi işe zor yetiştiriyorum ama dediğin gibi istekli olmak lazım

he he he annem yapıyor yemek yapma derdim yok önüme hazır geliyor yiyorum kilo derdim varrrr

walla benim annem yazlıkta burda olsaydı kesin yparadı ki beni asla yalnız bırakmazdı diyette. Hatta izin al gel diyor iki hafta diyetini düzene sokalım sonra kendin devam edersin.

pazartesı bıldırek salı gunu suprız olsunn bencee daha ıyı

walla benim annem yazlıkta burda olsaydı kesin yparadı ki beni asla yalnız bırakmazdı diyette. Hatta izin al gel diyor iki hafta diyetini düzene sokalım sonra kendin devam edersin.

ben 80 kiloyum annem 100 . Ama annemin hiiiçççç kilo gibi bir sorunu yok diyet miyet hak getire kadın et yemediği zaman doyduğunu anlamıyor ah anne ahhh genede benim yaşımda 55 60 kilo falanmış

ben 80 kiloyum annem 100 . Ama annemin hiiiçççç kilo gibi bir sorunu yok diyet miyet hak getire kadın et yemediği zaman doyduğunu anlamıyor ah anne ahhh genede benim yaşımda 55 60 kilo falanmış

annem valla yaşına göre ideal kilolu değildir.
Ama halamlar cok kiloli bende onlara çekmişim

Örnek tablomus kızlar, kişi listesi afrikalı sana emanet bana kesin liste vermelisin :18:

Eklentiler

• $ö.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 71
verilen kg yu 'bu hafta' anlamında düzenleyeceğim. Tablodaki ibareler hakkında değişiklik yapabilirim tabii, fikir verirseniz

o zamann herkess öncekı kılosunu suankı kılosunu ve hedef kılosunu yazsın sende duzenlersın tabloya bayıldımm canımmm

Son düzenleme:
kızlar kızmazsanız bişey dicem oda arkadaşımız pişmaniye getirmiş çok tazeydi 1 tane yedim

bir taneden birşey olmaz canım endıselenme ..... ogleden kalan cıkofte dolapta ıcımdekı seytan durtuyor ama ben ona aldırıs etmıyorummm suyumu bıtırmeye calısıyorummm sımdı bır sıgara yakacagım gun sonuna gelmek uzereyımm ...

DUYURU : HERKES ONCEKI SIMDIKI VE HEDEFF KILOSUNU PAYLASSIN CIKMADANNNNN !!

şimdi 80 kilo . Hedef 50 kilo.... (gülmeyin 47 kilo olduğum günler var yeni evlendiğim zamanlar hem boyuma göre gayet normal )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…