- Konu Sahibi afrikalikezban
-
şimdi 80 kilo . Hedef 50 kilo.... (gülmeyin 47 kilo olduğum günler var yeni evlendiğim zamanlar hem boyuma göre gayet normal )
şimdi 80 kilo . Hedef 50 kilo.... (gülmeyin 47 kilo olduğum günler var yeni evlendiğim zamanlar hem boyuma göre gayet normal )
Neden guleyım kı canım farkında olman guzel bırsey ortada gulunecek bırsey yok
Herkese iyi akşamlar ben işten çıkmak üzereyim evde internetim yok yarın kilomu da yazarım sizlerle konuşmak çok güzeldi iyi geldi teşekkürler herkese (Aaay çok mutlu oldum)
Örnek tablomus kızlar, kişi listesi afrikalı sana emanet bana kesin liste vermelisin :18:
bir kaç arkadaş daha vardı, onlar nerelerdeler acaba bizim çekirdek kadro kaldı yine :26:
eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
belkı kendılerıne baska bır topık bulmuslardır bızım 4 kısılık kadro sona kadar buradayız ınsallah sen ben cankek ruzgar ve sımdı farmelada katıldı aramıza gelmek ısteyen olursa kapımız acık
canışkolar bende bırazdan cıkacagım sımdıden hayırlı guzel mutluuu aksamlar dılıyorum basım agrımaya basladı eve gıdence bı kasık bısey yıycem sanırım sonra yulaf kepeklı sutumu ıcerım yurucem gene yagmur yagmaz ınsallah
RiciderimBen bir defterde de günlük hislerimi vs. yazıyorum iyi geliyor tavsiye ederim kızlar.
Kendime verdiğim sözler, tutamadıklarım o anda hissettiklerim. Minik bir defter ve anlık yazıyorum
ben de çıkarım kızlar birazdan yarın görüşürüz
ha bu arada bende yazarım ama öyle deftere deil sıkındığım üzüldüğüm kocama kızdığım zamanlarda kağıda yazar sonra da yırtarım ve hiç bişey olmamış gibi hayatıma kaldığım yerden devam ederim çok iyi gelir bana.çünkü paylaşacağım arkadaşım yoktur benim
öbür topiğimin dağıldığını söylemiştim ya bu da öyle olmasın yanımda olun
ben de çıkarım kızlar birazdan yarın görüşürüz
ha bu arada bende yazarım ama öyle deftere deil sıkındığım üzüldüğüm kocama kızdığım zamanlarda kağıda yazar sonra da yırtarım ve hiç bişey olmamış gibi hayatıma kaldığım yerden devam ederim çok iyi gelir bana.çünkü paylaşacağım arkadaşım yoktur benim
öbür topiğimin dağıldığını söylemiştim ya bu da öyle olmasın yanımda olun
Herkese hayırlı sabahlarSabah yeşil çayımı yudumlarken tablomuzu da hazırladım ancak bir tek FARMELA'nın bugünkü kilo bildirimi eksik
Gelelim dünkü ve bugünkü menüme.
Dünkü menüyü toparlarsak;
Sabah; 1 haş. yum., 1.5 dilim e.m. ekmek, 1 fincan kahve, kekikli z.yağı, 1 kk peynir, 1 tk bal.
Öğle; 1 kase çorba + ekmek.
Akşam; 1 tabak mantı ve baharatlı yoğurt.
Yemekten sonra; 1 çikolata ve 1 br ev yapımı limonata.
Gün içinde 1.5 lt fazla su, 1 fincan yeşilçay, egzersiz yok.
-----------------------------
Bu Sabah; 3 e.m. yumurtalı ekmek, 1 br ev yapımı limonata, bal.
işten cıktıktan snra yediklerim kızlar;
ara öğün olarak
küçük bi kase yoğurt
1 saat spor ıpıslak olmuştum
akşam yemeği
sadece kıymanın yağı ile patlıcan oturtma. çiğden pişirdim.
üstüne sarımsaklı yoğurt.
ara öğün 2 dilim karpuz
sabah kahvaltı
yağsız tavada 1 yumurta
1 kk peynir
şimdide kayısılı karışık bitki çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?