80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

günaydın yol arkadaşlarım

dün aksam ıkı kasık taze fasulye suyu suzulmus ıkı kasık yogurt yedım dayanamadım

sabah ise evde yapıyorum artık kahvaltımı daha ıyı oluyor sonrada cıkıyorum yuruyerek ıse gelmeye devam 1 hafta daha yuruyebılecegım cunkı ramazan gelıyor

1 adet suzme peynır ve uc yuvarlak ınce dılım kızarmıs patlıcan yedım dun o kadarrrr konusttuk dolapta vardı ve sabah dıye bırsey olmaz sanırım dedım suandada 9lu cayımı ıcıyorum

afiyet olsun canım.

bende bi ara ekmek yapma makinesi alayım dedim ama yer kaplayacak sürekli kullanmam diye vazgeçtim kendim yapıyordum zaten.
ama artık yapmıyorum yoksa çok yiyoruz.

Yer kaplama konusunda çok sıkıntım yok, küçük bile olsa mutfağım bundan sonra yer bulurum ben ona, bana kalsa ekşi mayayla ekmek tutmak istiyorum ama o kadar gelişemedim :) Biz çok yemiyoruz makine olunca ya daha iktisatlı gidiyoruz ekmek çabuk bitmesin diye çünkü 3 saatten aşağı yapmıyor bir ekmeği ona da planlı gitmek zorundasın

seni cok ıyı anlıyorumm canım cok kotu bırsey ınsanın kılolarının olmasııııııııııııııııııı psıkolojık sılah resmen başa bela saglıga bela yanı hersekılde kötü aramıza sende katılabılırsın elbette... kapımız acık

kızlar bende catlak var dolu hemde ama sedef rengınde ıdı cok ıtıcı durmuyordu ama son zamanlarda aldıgım kıloları vermeye baslayınca her yanımda resmen gobek delıgıme kadarr kırmızı morumsu yapıda yenılerı olusmaya basladı ne yapabılırım ınanın aynalara bakamaz oldumm evlensem ne yaparım dıyorum harıta gıbı bıldıgınız

Son düzenleme:

afiyet olsun canım. bende dün eve gittim sauna eşofmanımı giydim başladım spora önce ısındım sonra bisiklet bindim hareket yaptım en sonda deli gibi dans edip koşarak duşa girdim.

evet öylleymiş teyemde de var o söylemişti.
bilmiyorum şuanda ihtiyacımız yok belki cocuğumuz olunca.

Sakin ol canım normal bir şey bu kötü bir şey evet ama maalesef zayıflayınca büzüşüp meydana çıkıyorlar. Kiminin baştan kızarıyor kiminin sonradan, benim vücudum da harita gibi ve sporla zayıfladığım bir dönemde çok azalmıştı ama tamamen yok olmaları maalesef mümkün değil çok araştırdım soruşturdum yok.. O yüzden sporla sıkılaşmaya bakacağız mecburen. Evliliği de fazla abartma o çatlaklar aile huzurunu bozacak bir şey değil eğer seçeceğin eş senin bedenini değil ruhunu sevdiyse..

zeytin yağı falan sürsen yada çatlak kremi al.
ama bildiğim kadarıyla o çatlaklar ya düzenli sporla geçiyor ya da kalıyor.

Herkes ihtiyacını kendi bilir canım ama bizim bazı hassasiyetlerimiz var o yüzden dışarıdan satın almayacağımız ne kadar şey varsa evde halletmeye çalışıyoruz.

günaydın kızlar bi kaç gün yazamadım aklım karışıktı ama bugün rahatım

sabah menüm 1 açma 2 kurabiye ve çay

kilom aynı 79.5 sabah tartıldım da

bebek olana kadar kilo verebilirim inş.

ama ınankı ben esmerım yuz olarak enteresan gelebılır ama vucudum suratımın 4-5 ton acıgı beyaz gıbı bırsey ve o mor catlaklarr helekı gobek delıgıme kdrrr cıkmıs durumda goguslerıme kadar gelır belkıde cok takar oldum cok bırde kırmızı mor olanları az bıraz azaltma durumu olabılır dıyorlardı bır ara ne bıleyım sınırımı bozuyor ıste ..... eş konusunda tabıkıde haklısın ama ıste ınsan evlenmeden anlıyamıyor kı hak verırsın

günaydın kızlar bi kaç gün yazamadım aklım karışıktı ama bugün rahatım

sabah menüm 1 açma 2 kurabiye ve çay

kilom aynı 79.5 sabah tartıldım da

bebek olana kadar kilo verebilirim inş.

nrhs merhaba bilgin oldun kilo bildirimini bana özelden yapıyoruz (süpris olsun diye öyle bir şey belirledik) ve de pazartesi yapıyoruz hedefini de yazarsan tabloya ekliyim seni ve yayınlayacağım artık bildirmeyen arkadaşları sonra bir ara ekleriz takip edemeyeceğim işler yoğunlaşacak öğlen gibi çünkü

Spor yapınca çok azalıyorlar benim tüm vücudumda var çünkü biraz daha kiloluydum ve bayağı bir kilo vermiştim bir dönem sporla ve onları geri aldım ben de takmıyorum değil ama bu sefer taktıkça kendimizden nefret ederiz değil mi o yüzden kilo vermeye odaklanalım

Herkes ihtiyacını kendi bilir canım ama bizim bazı hassasiyetlerimiz var o yüzden dışarıdan satın almayacağımız ne kadar şey varsa evde halletmeye çalışıyoruz.

haklısın canım.
biz eşimle boğazımıza düşkün olduğumuz için hele bi de ben ev ekmeği yaptığım zamanlar ertesine güne kalmıyordu ohh miss ohh diye diye yiyorduk.
eşim çiftçi zaten unumuz kendimizden yağımız kendimizden en sağlıklısı aslında.
kepek ekmek yaparım belki bundan sonra

Aaa ne hoş, bizim de en büyük hayalimiz eşimle. Belki biz de bir gün özümüze, toprağa dönebiliriz..
Ruşeymini vb. ayırıyor musunuz buğdayın? Yoksa taş değirmen mi var ?

öyle tabı ama ınsallah benım mor olanlarda sedefe donerrler :2:

benim de unum köyden geliyor kaynanam gönderiyor saolsun bende ekmek yaptım bikaç defa ama tam tutturamadım açıkcası çok sert oldu :) nasıl yapıyosun sen canım rica etsem tarifini verebilirmisin

Aaa ne hoş, bizim de en büyük hayalimiz eşimle. Belki biz de bir gün özümüze, toprağa dönebiliriz..
Ruşeymini vb. ayırıyor musunuz buğdayın? Yoksa taş değirmen mi var ?

ıkınız ıcınde cok sevınıyorum mutlu bır yuvaya sahıpsınız ınsallah Allahım daım etsınn banada nasıp etsın

öyle tabı ama ınsallah benım mor olanlarda sedefe donerrler :2:

o çatlaklar geçmiyo hiç bende de var kilo alıp vermekle alakalı hiç unutmam liseye gidiyorum daha tatile gitmiştik denizdeyim ben kadının biri geldi yanıma ah evladım ne çok çatlak var vucudunda doğum mu yaptın sen dedi afalladım kaldım moralim çok bozuldu o günden sonra çok araştırdım ama tam geçiren bişey yok bende boş verdim aman neyapayım takmamak lazım ama ilerde hamile kalacağın zaman vucudun çatlamasın diye krem alıp sürebilirsin etkili oluyomuş aklında bulunsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…